Veľké brucho 5 mesiacov po pôrode
Dobrý večer, som po pôrode 5 mesiacov a stále brucho ako tehotná. Počas tehotenstva som veľa nepribrala len 10 kíl, takže na postave som skoro nic nepribrala ale to brucho mi zostalo. Cvičím cviky na diastázu a skáčem cez švihadlo. Neviete poradiť nejkay sport alebo cviky na brucho? ďakujem pekne za rady
Pripnem sa
Ja pomalí # roky a nafukujem sa a vyzerám ako v 5 mesiaci tehu 😂 ale ráno to vyzerá o dosť lepšie ale necvičím ale chystám sa začať trochu behať až ešte schudnem niečo a to mi pomohlo po tehu
Tiež som 5 mesiacov po pôrode a tiež to brucho vyzeralo hrozne. Nejde mi do hlavy že keď cvicis, ti nesplaslo. Ja odkedy cvičím tak sa to STRAŠNE zlepšilo, už mám pas pod 70 cm. Veľmi má baví cvičiť podľa tejto zienky https://m.youtube.com/playlist?list=PLRuFBUMIEg...
Občas dám aj bodyfit by Amy postnatal videa.
Ale teda treba aj stravu riešiť a dosť významne. Ísť do kalorickeho deficitu. Ja teda KT nepoužívam, ale jem menšie porcie a dovolím telu aj trosku “fastovat” (jem 4x za deň) a nejak sa mi podarilo presvedčiť hlavu, že trochu hladu má nezabije. Toronte podľa mna tiež kľúčová záležitosť. Dnes jeme o dosť väčšie porcie než telo potrebuje. Mlieka mám dosť, miminko prosperuje, moja váha klesá…
treba si v prvom rade hlavu nastaviť. Ja som napr. čítala/pozerala videa o stravovaní Francúziek, o inzulínovej rezistencii, stravu musím držať aj preto že mám hrozne vlasy, zaujíma má téma dlhovekosti (odporúčam knihu Modré zony). Proste sa snažím bombardovať svoj mozog zo všetkých stran.
Mám to teraz vyskladane tak, že vždy poobede si doprajem aj (domáci zdravší) koláč, ale len jeden kus alebo trochu horkej coko a Caro, a ráno jem kase, lebo bez sladkého by som rýchlo zlyhala.
A ide to, už som na predtehu váhe, ešte pár kíl plánujem dať dole. Ale už vlastne kašlem na kilá, keď vidím, ako mi cvicenie formuje telo, je pre mna oveľa dôležitejšie ako vyzerám a ako sa cítim než číslo na váhe. Momentálne pri 169 cm mám 58 kg, ale vyzerám lepšie ako po prvom tehotenstve keď som mala 57kg.
Držím Vam všetkým palce, viem, aké je to zúfalstvo vidieť to brucho v zrkadle, nevmestit sa do starého oblečenia.
Motivujte sa, lubte sa, držte sa
💙💛
@matuss1818 a koľko si cvičila fitshaker? Aj si si nejako upravila stravu? A ktoré cvičenia si od nich mala? Mam hrozne veľké brucho po druhom pôrode. Na kila som trochu schudla ale z brucha takmer nič.... Ja som o fitshakeri počula, len sa na to neviem odhodlať.

@lucia30lucia Rehab Women,Diastasis recti abdominis