Vibračná plošina a vaše skúsenosti s chudnutím
Ahojte, má niekto skúsenosti s vybračnou plošinou???Dá sa s tým schudnúť???
A čo poviete cvičenie na plošine pre človeka, ktorý berie lieky na vysoký tlak???? Odpovie niekto Dakujem pekne 🙂
Ahojte zeny, tiez potrebujem zhodit a rozhodla som sa jednu plosinu si zadovazit domov 🙂
Aleee, po tyzdni cvicenia som si uvedomila ze neviem ci mozem 🤦♀️🤭
Mam zavedene vnutromaternicove teliesko, smie sa alebo nie v takom pripade pouzivat plosina
?
Ja ju používam na spevnenie tela 😉.
@michaela18 aký máte stroj prosím vás ? Ak sa môžem opýtať, meno značky a veb?
nejake aktualne skusenosti s aktualnou ponukou na trhu? mne by sa bodol konkr. typ na doma, ak mate na odporucanie, a ide mi o spevnenie hlavne, nie o chudnutie..
@atusa vov to musi byt mnamka na klby....
@ivkadracova mám túto a som spokojná..
@bubu62 citis realne aj nejake spevnenie? po akej dobe?
@ivkadracova áno pomohlo to nielen mne,ale aj kamarátkam..to sa ťažko po akej dobe,záleží koľkokrát budeš na Tom,aky dlhý čas,či tancovať,či cvičiť,či stať a aj stravu treba k tomu...
Tak ja mam s vibracnou plosinou uzasne skusenosti. Cvicila som mesiac 3x denne po 10min a uplne som prestala jest sladke! Po mesiaci som schudla 5,5 kg, pokracovala som este 2 tyzdne a spolu som schudla 9kg! Okrem toho mi uplne zmizla celulitida a zadok a nohy mam pevne, ziadna celulitida. Podotykam, ze mam uplne obycajnu plosinu zakupenu na insportline.sk, ziadnu profesionalnu! Teraz cvicim uz iba 1x denne 20min a vahu mam uz 6 mesiacov rovnaku. Co sa tyka cm, na zaciatku ( bola som 6t po porode) som sa nezmestila do povodneho oblecenia, nosila som velkost 40, teraz mam 34, tak ako pred porodom a som spokojna. Pocas cvicrnia som vsak striedala polohy, no a cvicit som mohla iba preto, lebo som nemohla kojit. Mamicky, ktore koja by na plosine cvicit nemali. Toto je moja skusenost..
@jankatt1 neviem ci sa dockam odpovede, kedze toto je stara komunikacia ale aku prosim mas plosinu?

@simonkaa5 Všetky tri sú žial neaktívne,tak sa nedozvieme,ako dopadli.