Viete odporučiť čaj na chudnutie?
Existuje nejaky? Napriklad, aby odvodnoval, aby som nemala chut do jedla...
Dakujem
zihlavovy caj cisti krv a odvodnuje zaroven...vysadit po par tyzdnoch ale
Jasne... ten isty co je proti pocatiu... nie pred, nie po, ale namiesto...
Pijem Figuran, ale nie je to pre mna metoda na chudnutie, pomaha mi pri funkcii čriev.
Ziadny
Niesi zaliata vodou
Na odvodnenie ti sluzia oblicky
Zacni si kontrolovat co jes
No, tak čaj ti na toto asi ozaj nepomôže. 🙂 Treba sa začať viac hýbať a menej jesť. Ale tak ako placebo možno fajn. 😀
Na odvodnenie pomáha Forfemina. Treba prijímať málo soli, lebo tá zadržiava vodu.
Na chudnutie neexistuje žiadny čaj, možno taký ktorý znižuje chuť do jedla.
Schudnúť sa dá aj bez diéty, jesť môžete čo chcete ale musíte dávať pozor aby ste boli v kalorickom deficite.
Uzivam liek, ktory bohuzial vodu udrziava...... A robi mi chute do jedla. Za 2 mesiace som pribrala 4kg. :(
Forfemina by mohla pomôcť, ale myslím si, že je to úplne individuálne. Každopádne, skús, nič za to nedáš, ak nepomôže, neuškodí. 🙂
Z bielej moruše
Začni cvičiť a stiahni si kalorické tabuľky ... Žiadne čaje, vitamíny, tabletky ti nepomôžu
@dididudu odkial viem, ci som v kalorivkom deficite? Odkial viem, kolko moje telo potrebuje kalorii?
Vypocita ti to aplikacia 🙂
@taktotedanie vyskusam. Dakujem
Bud kaloricke tabulky alebo napis do googlu toth kalkulacka
A co tak pouzit " sedliacky rozum" priberam= mam vela. Chudnem mam malo cize deficit. Nepriberam ani nechutnem = mam akurat. Boze ako to robilu nasi predkovia ked nemali smartfony a aplikacii.
Nechcem byt drza, ale plati "cica nezer". Mm obmedzil jedlo, je male porcie, hlad zajeda surovou zeleninou a ovocim. Denne 5-8 km chodzou, potom kludne prelezal popoludnie a vecer na gauci. Uz 3 roky si takto drzi vahu. Sam povedal, je jedlo robi najviac. Ziadne tabulky nemal.
A este stare zname fitnesacke pravidlo - kaloricke jedlo nevycvicis
Kolko malo staci na prijatie nejakych 600kcal jedla - par minut ale teda mne by sa potom 2.5hodiny alebo aj viac behat niekde mechcelo aby som to ako tak spalila
Staci 0.5l obycajne koly a clovek to spali 1.5hod behom
Wow čaje pijem ich už roky...najorv detox a potom slimfit
Jest potrebujes, ale ide o to, co jes. To, co nekupis a nemas doma, to nezjes.
Rob si online nakup ci zoznam doma v klude, nie hladna nakupovat. A nesolit vela, to pomaha nezadrziavat vodu v tele, tiez nejest slane kupovane potraviny ci udene alebo spracovane. A pohyb tiez len prospeje, nech sa telo hybe. Bude vela volna, tak aspon prechadzky na vzduchu kazdy den si dat

na chudnutie pomaha kaloricky deficit a nie caj.