icon

Vypracovaný jedálniček na chudnutie: Cena a spokojnosť?

20. aug 2024

Je tu niekto kto ma vypracovaný jedálny lístok na chudnutie od nejakého výživového poradcu? Ak áno od koho, aka bola cena a ako ste spokojní?

Strana
z2
mk1111111111
26. aug 2024

@milanemila mna tiez kaloricke tabulky nebavia. Preco? Neviem. Proste som taka povaha, nemam vydrz nieco stale spocitavat.

milanemila
26. aug 2024

@mk1111111111 ide o to, aby sa clovek naucil kolko akeho jedla ma cca kolko kalorii. Tu napriklad autorka pise, ze si na rano dava ovsenu kasu s bobulovym ovocim. Tak napriklad taka kasa na moze mat 500kcal a to este nie je nicim osladena, to vie tiez poriadne nafuknut prijem. 50g vlociek je cca 5 zarovnanych polievkovych lyzic, takze je mozne, ze autorka pouzije este viac 🤷🏼‍♀️ lebo tvrdenie ja jem iba malicko a nechudnem je blbost pri drvivej vacsine ludi (kt nemaju zdravotny problem), jednoducho neje malicko a mozno malo na objem ale kaloricky a zle. Jedine co plati je nizsi prijem ako vydaj, uplne jednoducha rovnica a na to su vyborne kaloricle tabulky, lebo vela ludi ma skresleny pohlad na to co zjedia a kolko to ma kalorii.

bburizonn17
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2