Vzájomné motivovanie pri chudnutí
Ahojte, už dlho sa pokúšam chudnúť, chvíľu vydržím sa obmedzovať v jedení ale potom sa zasa "obžerem" a som v starých koľajách. O chvíľu mi končí "dovolenka" počas ktorej sa na mňa nalepilo kíl viac než dosť 😒 a už sama so sebou nie som spokojná, cítim že nie som taká fit ako predtým. Takže najvyšší čas s tým niečo robiť.
Som za každú srandu a myslím si, že nájsť tu nejakú parťáčku na hladovanie a diskutovanie o každodenných pokrokoch, by mi mohlo pomôcť vydržať čo najdlhšie. Zajtra mám deň na prevažne na vode,(možno nejakú mrkvu schrúmem) nech sa mi stiahne žalúdok...
Tak ako žienky, darí sa? Nejaké to kilko dole? Ja som so sebou zatiaľ spokojná -2,5 kg 🙂 ...len tak ďalej, povzbudím aj sama seba 😀 ...Aj nejakú krízu ste mali? Ja som mala zopár, ale iba menších a potom som si spomenula aj na túto našu diskusiu a bolo po kríze, fuu 😉
Ahojte, aj ja som mala dnes menšiu krízu, ale zvládla som ju. Manželovi a deťom som varila halušky, potom som s deťmi upiekla koláčik, až sa slinky zbiehali, no radosť s kilami dole to všetko prebila a odolala som. Dúfam, že aj vy sa držíte 🙂

@marry001 Ďakujem 😵