Za 4 dni - 4kg dole. Pridáte sa aj vy?
ahojte všetky xudnúce 🙂 poznáte túto diétku?ja ju xcem držať od zajtra?nepridá sa niekto ku mne?je údajne zaručená,sxudli ňou už 2 moje kamarátky a nevedia si ju vynaxválit 😉
co je to za dietu 4kg za 4 dni napiste prosim viacej aj mne by sa zislo uz sa nezmestym do gaty a teraz to leto mam depku 🙂
narciska nedrzis nahodou tu s jablcnym octom 😀
nataly kukni na stranku 1,tam som to rozpisala 😉
ano drzala som ju..aj som sxudla...ale kebyze je v tej dietke viac xodov 😒 ale dala sa v pohode zvladnut....juuj ja cakam na 19.00hod aby som si mohla vychutnat 2 dcl mliecka... 😒 😀
co si mozem dat miesto kavy ja nepijem kavu vobec a po tych dvoj tyzdnoch sa moze dat znovu pojdu kila dole dakujem napis
namiesto kavy??ja neviem...skus treba caj len ovocny al bylinkovy bez cukru 🙂 ja si ju dam po 2 tyzdnoch opat 😉 to zhodenie kil po tyx dvox tyzd je uz potom individualne na kazdej 😉 uz mozno ani nebudeme mat z coho xudnut 😀 😀 😝
ja budem mat aj potom z coho chudnut ja sa na to dam asi od zajtra 4 dni ma nezabiju a horsie to byt nemoze len neviem ako vidrzim bez sladkeho ja milujem sladkosti 😉
ahojte,tak aj ja mám dnešný den úspešne za sebou a dá sa to,ved 4 dni prežijem a potom si budem jest podla seba,ale hlavne si budem dávat pozor
natalz ja som si kúpila hydinovú šunku,suchá saláma,no neviem,to asi nemysleli 😵
pati vydrz.......ja som v norme.....ja moc pri malom nemam kedy jest, takze ja som aj zvyknuta...ale teraz si davam pozor na hodiny a jem podla planu... 🙂
no ale az teraz pijem mlieko lebo inak som nestihla...maleho okupat, nakojit, ulozit 😒
naty ja som mala tiez hydinovu sunku,je to taka najlahsia...a ozaj namiesto tej sunky al salamy mozte aj parok jeden!!!!!! 😀
jaaj neako som mimo, pati ja som ti odpisala na to co si pisala na strane 2, neako mi to tu blbne 😝
ja by si mozno dala aj ten parok 😖 ale ked samy je to take brrr 😒 ja teraz pijem ten caj regulavit s ciern.ribezlou,skuste je fajnyyyy
debra parok???radsej nie....tam je vselico v takom parku 😝 , daj si radsej suncicku 😵
no ja len hydinove parky mam rada 😉 ale len so zeleninou,s horcicou a xlebou neee 😝 ale asi si dam len tu sunku 😀 inak....zaj tie dve vajcia na tvrdo...ja si z nix spravim prazenicu,aby sa mi nezhnusili...robila som to takaj pri diete s jabl.octom 😉
debra ja som drzala jenu dietu kde sa jedol tvaroh....tak sa mi zhnusil, ze len pomyslenie na tvaroh mi kruti zaludok ☹ 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
didi ty musíš do každej témy len pindať,že????to je tvoje.....a len sa hádať,už som si to všimla
monca všetko je jojoefekt,ale my to vieme 😉
pati nevsimaj si ju...ja som si ju tiez vsimla vo viacerich temach.ved tak aj som jej hned odpisala...
blba otazka=blba odpoved 😀 😀
monca, ale po diete sa netreba hned na druhy den doslova prezierat...treba si davat pozor aj po diete...kazda dieta je jojo-efekt, ked si po nej doprajes sladke, slane......ale to predsa vieme kazda, no nie ?????
a tych 10 kg si nepribrala len tak...teda myslim, je to prilis na jojo efekt podla mna 😕
cessy suhlasim s tebou...po kazdej diete je mozny jojo efekt preto sa treba vlastne cely zivot nejak obmedzovat a neprezierat

Ahojte aj ja som dnes zacala ,ale s inou dietkou.tak dufam,ze to vydržm. 😀 aj ja mam den za sebou ,este ma caka zeleninkovy šalátik 😵