Za dva dni na výlete som pribrala
Konečne sa mi podarilo schudnúť , no išli sme na víkend na výlet a zase mám veľké brucho aj plus 2kg za 2 dni😳😳😳😳je to len zavodnenie ? Pili sme aj alkohol (víno) , aj som jedla nezdravé veci , ale na druhej strane sme mali každý deň 25 tisíc krokov , čiže v pohybe cely deň , môže byt len zavodnenie tých 2kg ? Zajtra-pozajtra to pôjde naspäť dole?
jasne je teplo telo zadrziava vodu
Takze to pôjde naspäť dole na váhe ?😄
daj di dva lajtove dni a uvidis sama. leto je zradne v tom ze zadrziava vodu, a to viac nez v zime. je to ochrana pred kolabsom v horkach takze vaha rano a vecer moze kludne byt aj rozdiel 1-2kg
Tak sa pojdes 3x vykakat a zajtra si das lahke jedlo a hned budes naspat.
Tak sa pojdes 3x vykakat a zajtra si das lahke jedlo a hned budes naspat.
@vanilkovazmrzka mne ani kakanie neznizuje vahu

Za dva dni si nepribrala tuk ale naplnila si črevá a zadržala vodu. Aj v bežný deň priberieš za deň kilo pokiaľ nedržíš diétu bez jedla a vody.
Za dva dni si nepribrala tuk ale naplnila si črevá a zadržala vodu. Aj v bežný deň priberieš za deň kilo pokiaľ nedržíš diétu bez jedla a vody.
@januska12323 áno len mi je čudné že sme v piatok aj v sobotu nabehali 25 tisíc krokov čo je podľa mna dosť veľa a aj tak váha išla hore , nemala ísť náhodou dole keď sme toľko chodili?😂
@vanilkovazmrzka mne ani kakanie neznizuje vahu
@balerina2025 ani mne.. Škoda 🤣
Ked si chudla tak si predpokladám tiež neschudla 2kg za dva dni 🙂 nevaz sa, nestresuj sa, od zajtra mas zase režim a budes tam kde si bola
Možno máš aj pred menštruáciou?
@majamat hej no cez leto si myslim ze skok vo vahe moze byt tou vodou aj, ale hej suhlasim co si vymenovala
@majamat hej no cez leto si myslim ze skok vo vahe moze byt tou vodou aj, ale hej suhlasim co si vymenovala
@balerina2025 vsak ano vodou, ved to stale pisem.
@balerina2025 vsak ano vodou, ved to stale pisem.
@majamat ja to vidim na sebe ale ja mam extrem ze niekdy 3kg :(
😲😲😲 nesranduj, veď to sa ani nedá za 2 dní tak pribrať 🫣
To ja bežne 2kg hore dole..aj za jeden deň..
@balerina2025 To vážne? To sa dá?😅
@cukroska veru da. ked pijem vela vody napriklad. ja dost vodu zadrziavam vyzeram ako pred porodom
@cukroska veru da. ked pijem vela vody napriklad. ja dost vodu zadrziavam vyzeram ako pred porodom
@balerina2025 Aj ja ale ,nie z vody 🙈
Presne pre toto sa neodporúča vážiť sa každý deň...
Váha ženy totiž bežné kolíše hore dole 1-2 kilá. Môžeš byť zavodnená lebo teplo, lebo menštruácia, môžeš mať plné črevá (veľa ľudí má na výletoch problém s vyprazdňovaním) 😃 aj keby si zjedla 5 pízz za deň by si za 2 dní reálne nepribrala, respektíve nevyriešila napr 4 dňami diéty
Ja schudnem skôr v zime ako v lete , 😂 menej v lete jem lebo je horúco a viac sa hýbem, a váha mi ide skôr hore ako dole. A v zime naopak, viac jem menej sa hýbem a skôr mi ide váha dole.
Máš zadržanu vodu + plnsie črevo ak si jedla alkohol a slané veci tak môžeš mať vyššiu váhu..tak po 3 dňoch na ľahšej strave to budeš mat dole

Aby si pribrala 2kg tuku, musela by si zjesť cca 15000kcal. Skôr je to voda, hlavne ak si jedla fast food.