icon

Začínam s chudnutím. Kto sa pridá?

zuzuzuzu13
1. máj 2014

Tak po Veľkej noci sa toho na mňa nalepilo až až, takže začínam sa opäť dávať do formy a zhodiť prebitočné kilá ešte z tehu 😉 , kto sa pridá??? Začínam presne dnes 1.5 🙂

Strana
z3
zuzuzuzu13
autor
3. máj 2014

Babuľky moje krásne, tak aj druhý deň mám úspešne za sebou🙂 zvládla som to 🙂 a Vám to ide ako???

babatko37
4. máj 2014

Bola som s deťmi na vonkajšom ihrisku pri Poluse, je to vpravo pred Poslednou križovatkou pred Polusom smerom z mesta . Sú tam rôzne stroje na cvičenie pre rodičov. Deti sa hrali, ja som cvičila. Kto to má blízko, môžete vyskúšať.

zuzuzuzu13
autor
6. máj 2014

@babatko37 Tak to Ti normálne závidím 🙂

zuzuzuzu13
autor
6. máj 2014

No ako baby chudnete????

rjanuska01
7. máj 2014

ja sa pridávam dnes 😉 držte palčeky až vydržím. a ako sa vám darí? 🙂

romanettka
7. máj 2014

Tvrdo driete v posilňovni a nevidíte zmenu? treba myslieť aj na toto!

Redukcia hmotnosti a formovanie tela nie je iba o pravidelnom pohybe. Strava a iné vedľajšie aktivity pomáhajú, alebo naopak spomaľujú účinky cvičenia.

Pri pravidelnom cvičení dbajte aj na tieto aspekty!

Jedlo nie je nepriateľ
Mnohé ženy majú mylnú predstavu o jedle. Keď začnú cviciť, myslia si, že jedlo je ich nepriateľ a tak sa jednoucho rozhodnú, že po tréningu jesť nebudú. „Je to veľká chyba, pretože telo potrebuje na regeneráciu dostatočné množstvo živín. Tým, že sa počas dňa alebo po tréningu nenajedia, iba spôsobia to, že telo nebude pracovať tak, ako má a výsledky ich snahy budú v nedohľadne,“ povedala exkluzívne pre Feminity osobná trénerka Kristína Kalinková.

Nedostatočné zaťaženie pri tréningoch
Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy pri cvičení robia je, že necvičia poriadne. Chodiť len tak od stroja k stroju a nevyužívať váhy, vám pri zmene postavy nijako nepomôže. „Neustále používanie strojov na ktorých ženy len sedia, rozprávajú sa a cvičia s minimálnou záťažou, je akoby iba hladkanie svalov. Pri tréningoch sa netreba báť aj záťaže a taktiež zvýšiť intenzitu tréningu. Po celom dni sedenia v práci, nemusíme predsa sedieť aj v posilňovni.“

Po tréningu vínko
Skutočný zdravotný štýl si, okrem cvičenia a zdravého jedálnička, vyžaduje aj zrieknutie sa alkoholu. Alkohol, aj keď iba pohár vína, má vysokú energetickú hodnotu. Ak si dáte príležitostne jeden pohár vína, vaše chudnutie to vo veľkej miere neovplyvní. Sú rôzne druhy a značky vína, ale v priemere obsahuje 2dcl bieleho moku až 200kalórií!

Kvalitný spánok
Dostatočný spánok je dôležitý nielen kvôli cvičeniu. Aj na to, aby ste zvládli „obyčajný“ deň, musíte dovoliť organizmu odpočívať. Ak vás čaká náročný tréning, je spánok o to dôležitejší. Cvičenie a spánok sú navzájom prepojené. "Svaly nerastú v posilňovni, ale v čase odpočinku."

Nesledovať neustále váhu
„Netreba sa vždy pozerať na čísla, ktoré ukazuje váha. Ak človek cvičí, rastie mu aj svalová hmota, tým pádom sa môže stať, že váha nám stojí, alebo dokonca aj rastie. Najlepšie je, ak si každé tri mesiace urobíte fotku. Alebo aj naše šaty a ľudia, ktorí nás dlho nevideli sú dobré ukazovatele.“

Cvičenie s prázdnym žalúdkom
„Človek by nemal nikdy trénovať úplne vyhladnutý, ale nemal by jesť ani mastné jedlá, pretože by mu mohlo prísť ťažko. Predtréningové jedlo by malo obsahovať aj sacharidy a bielkoviny a netreba sa báť ani rýchlych cukrov. To znamená, že ideálne sú napríklad ovsené vločky, proteín a banán. Počas tréningu totiž potrebujeme stály prísun sacharidov, aby sme mali dostatok energie. Treba dbať na to, aby nedošlo ku katabolizmu, čo práve hrozí pri cvičení na lačno.
Tvrdo driete v posilňovni a nevidíte zmenu? treba myslieť aj na toto! Redukcia hmotnosti a formovanie tela nie je iba o pravidelnom pohybe. Strava a iné vedľajšie aktivity pomáhajú, alebo naopak spomaľujú účinky cvičenia. Pri pravidelnom cvičení dbajte aj na tieto aspekty! Jedlo nie je nepriateľ Mnohé ženy majú mylnú predstavu o jedle. Keď začnú cviciť, myslia si, že jedlo je ich nepriateľ a tak sa jednoucho rozhodnú, že po tréningu jesť nebudú. „Je to veľká chyba, pretože telo potrebuje na regeneráciu dostatočné množstvo živín. Tým, že sa počas dňa alebo po tréningu nenajedia, iba spôsobia to, že telo nebude pracovať tak, ako má a výsledky ich snahy budú v nedohľadne,“ povedala exkluzívne pre Feminity osobná trénerka Kristína Kalinková. Nedostatočné zaťaženie pri tréningoch Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy pri cvičení robia je, že necvičia poriadne. Chodiť len tak od stroja k stroju a nevyužívať váhy, vám pri zmene postavy nijako nepomôže. „Neustále používanie strojov na ktorých ženy len sedia, rozprávajú sa a cvičia s minimálnou záťažou, je akoby iba hladkanie svalov. Pri tréningoch sa netreba báť aj záťaže a taktiež zvýšiť intenzitu tréningu. Po celom dni sedenia v práci, nemusíme predsa sedieť aj v posilňovni.“ Po tréningu vínko Skutočný zdravotný štýl si, okrem cvičenia a zdravého jedálnička, vyžaduje aj zrieknutie sa alkoholu. Alkohol, aj keď iba pohár vína, má vysokú energetickú hodnotu. Ak si dáte príležitostne jeden pohár vína, vaše chudnutie to vo veľkej miere neovplyvní. Sú rôzne druhy a značky vína, ale v priemere obsahuje 2dcl bieleho moku až 200kalórií! Kvalitný spánok Dostatočný spánok je dôležitý nielen kvôli cvičeniu. Aj na to, aby ste zvládli „obyčajný“ deň, musíte dovoliť organizmu odpočívať. Ak vás čaká náročný tréning, je spánok o to dôležitejší. Cvičenie a spánok sú navzájom prepojené. "Svaly nerastú v posilňovni, ale v čase odpočinku." Nesledovať neustále váhu „Netreba sa vždy pozerať na čísla, ktoré ukazuje váha. Ak človek cvičí, rastie mu aj svalová hmota, tým pádom sa môže stať, že váha nám stojí, alebo dokonca aj rastie. Najlepšie je, ak si každé tri mesiace urobíte fotku. Alebo aj naše šaty a ľudia, ktorí nás dlho nevideli sú dobré ukazovatele.“ Cvičenie s prázdnym žalúdkom „Človek by nemal nikdy trénovať úplne vyhladnutý, ale nemal by jesť ani mastné jedlá, pretože by mu mohlo prísť ťažko. Predtréningové jedlo by malo obsahovať aj sacharidy a bielkoviny a netreba sa báť ani rýchlych cukrov. To znamená, že ideálne sú napríklad ovsené vločky, proteín a banán. Počas tréningu totiž potrebujeme stály prísun sacharidov, aby sme mali dostatok energie. Treba dbať na to, aby nedošlo ku katabolizmu, čo práve hrozí pri cvičení na lačno.

ponúkam aj výživové doplnky na chudnutie čaje, koktejly, detox, 9 dnový Clean bližsie info IP 🙂

j.a.n.e.7
10. máj 2014

prvý deň zo 14 za sebou.... čakala som, kým bude vlastná zeleninka v záhrade aby som mohla začať 🙂 Dúfam, že vydržím.

tina27111
14. máj 2014

baby naozaj vam pomohla ta kava na chudnutie ?

lulatko11
18. máj 2014

Ahojte,ja som zacala chudnut vcera,takze uz mam za sebou dva dni,vaha zatial nic ale nevadi,papam kuracie masko na vode,zeleninu a nizkotucne mliecne vyrobky,cvicit sa mi straaaaaaaasne nechce ale snad sa donutim,chcela by som zhodit 15kg na zaciatok mi vsak bohato staci aj 10.

ketrin1211
19. máj 2014

Ahojte a ako chudnete?mate dobru dietu ?pojdem do toho?dakujem

drobec17
26. máj 2014

@lulatko11 ahoj, prve vysledky budu najskor po 1,5-2 tyzdnoch...vydrrrrrrz

drobec17
26. máj 2014

@ketrin1211 uprava stravy, cvicenie, ziadna konkretna dieta....aspon ja nie

Strana
z3