icon

Začínam s chudnutím. Kto sa pridá?

zuzuzuzu13
1. máj 2014

Tak po Veľkej noci sa toho na mňa nalepilo až až, takže začínam sa opäť dávať do formy a zhodiť prebitočné kilá ešte z tehu 😉 , kto sa pridá??? Začínam presne dnes 1.5 🙂

drobec17
2. máj 2014

@zuzuzuzu13 najpr skusme normalne, lebo sa bojim yo-yo efektu, a na sebe viem, ze to ide aj tak, ale ak sa to znova zastavi, tak to skusim...
tu tabulku mozem spravit, to je najmenej, bavi ma xcl, takze pohodicka

zuzuzuzu13
autor
2. máj 2014

@drobec17 no tak super takže ja mám výšku 171cm a váhu 70kg a chcem schudnúť na 57kg 😀 😀 😀 😀

drobec17
2. máj 2014

@zuzuzuzu13 to ako srandujes ci?
ved ja mam 161cm a po schudnuti 13,7 kg mam teraz 67,2 kg a to budem veeelmi spokojna ked dam na 60 kg. To je moj ciel. Myslim, ze ty si uplne v pohodicke. Aj este jedna mamina tu pisala, ze ma 160 cm a ma 60 kg....hned som jej odpisala, ze to je uplne v pohodicke...co chce chudnut 😀

drobec17
2. máj 2014

@lucuska011 neboj, spolocnymi silami to dame dolu 🙂
vzajomne sa budeme motivovat a povzbudzovat...vysad pecivo a chleba...to je zaklad, aspon na 6 mesiacov...

hatapkagb
2. máj 2014

@babatko37 ziadne diety.Ja som zhodila 30kg upravila si jedalnicek podla seba nie podla coho pisu kade tade.jedla som kazde 3hodiny,ovocie len rano.Dala som do toho viac pohybu cize ak sa dalo rychla chodza s behom,ale moje nohy to nezvladali,doma som si zapla zumbu a kilecka a cm isli krasne dole,hlavne jest a jest stale viac zeleniny,a viac pohybu nic extra som necvicila,len banujem lebo vsetko na mne vysi a teraz som teu aale urcite potom urobim to iste ale k tomu dam nieco poriadnejsie na spevnenie.drzim palce.diety su hlupost skusala som a bola som ako medved

zuzuzuzu13
autor
2. máj 2014

hej ja v podstate som dala dole už 30kg po pôrode som vážila 100kg, a dokonca som mala už pred dvoma mesiacmi len 59,9kg, ale prišla veľká noc a ja milujem sladké a akosi som len jedla a jedla a bum a mám 10kg na sebe☹

drobec17
2. máj 2014

@hatapkagb stale to vravim, ziadne diety, na kazdu plati nieco ine...ale zaklad je vela pit, vysadit aspon zo zaciatku pecivo a chlieb a aspon 1xTyzdenne 1 hodina makacky, ja som tak dala dole 13,7 kg bez trapenia, hladovania, atd. Teraz papkam vsetko, aj sladkost si doprajem, aj kolacik, ale s mierou...

drobec17
2. máj 2014

@zuzuzuzu13 tak ziadne diety, len si dat pozor a obmedzit to, vela vody, ide leto, bude aj ovocie, lahsie to pojde dole...super vykon 30 kg...paradicka...

hatapkagb
2. máj 2014

@drobec17 presne tak ak je vela pohybu kludne si mozeme dat aj sladkost,keksik ci kolacik,samozrejme nie sa prezrat 😀

zuzuzuzu13
autor
2. máj 2014

@drobec17 tak to hej na stravu treba dávať pozor, tá tvorí najväčšiu časť úspechu 🙂 len to, že ja som robila závodne športovú gymnastiku a pri dvojfázovom treningu som si mohla dovoliť papať hlavne sladké, čo ja milujem 😀 😀 😀 Lenže prišiel úraz, operácia kolena deti tehotenstvá a kilá sa lepili a už to nie je ako pred tým 😠 😠 😠 😠 😠 😠 proste môj organizmus nie je schopný spracovať to, čo žalúdok "potrebuje" ja osobne veľmI VEľA chodím, stále som na nohách, neviem sedieť a kvôli kolenu, kedže mám v ňom svorku musím denne hodinu bežať na orbitracku 😀 😀 😀 😀 😀 takže je to len a len v strave ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Ale na výške sme mali dietológiu podľa výkonnostnej krivky-ako som už písala teóriu ovládam 😀 😀 Len to potrebujem dať do praxe a hlave spolupútničky, čo mi v tom pomôžu, hlavne vydržať!!!!!!

zuzuzuzu13
autor
2. máj 2014

@drobec17 v podstate som dala dole až 40kg 😀 😀 😀 😀 😀 tých 10kg som teraz nabrala cez veľkú noc 🙂 🙂 🙂 🙂 ☹ 😠

drobec17
2. máj 2014

ja nikdy nedodrzim dietu, a ked si mam pripravovat nieco podla papiera, tak to uz vobec nie 😀 a nebodaj si to este aj varit...konecna...nehrozi...takze mne nezostava nic ine, len redukovat jedlo... no a uz ked sme teraz pri tom jedle prave som dojedla 3tiu sisku s dzemom 😠 😠 😠 no a chudni potom 😅 😅 😅
takze tiez si dam vsetko mozne...a pohybu mam uz ovela menej lebo uz je maly v skolke a ja v praci sedim 7 hodin na rici...o to je to horsie...ale nevzdala som to a nevzdam...a ani ty nemozes!!!!!! 🙄 🙄 🙄

lucuska011
2. máj 2014

@drobec17 ja som s malou este doma.len teraz v marci mala jeden rok.cez den nestiham jest a vecer ked mala spinka tak to pride.mam uz pokoj tak rychlo poriadim a potom sa napchavam vsetkym co som cez den nestihla pojest.s tym pecivom musim pomaly lebo mam velmi rada ale snazim sa aspon tmave jest.

drobec17
2. máj 2014

@lucuska011 to je presne to, ako som ja pribrala 25kg, nie len tehotenstvo, to bolo ok, ale potom to zacalo, ja som na maleho sama, takze prvy rok som bola rada, ze zijem a jest? to ani neviem kedy som len tak sem tam uchmatla...a vtedy to ide najrychlejsie hore, preto som sa do toho uplne zahryzla az vo 02/2013...maly zacal do skolky v septembri a az potom som sa dokazala nejako skoordinovat a rozhodla som sa, ze to "dam"
verim, ze teraz je to tazke, ale skus aspon aby to nestupalo... 🙂

lucuska011
2. máj 2014

@drobec17 snazit sa urcite budem.je to tak ako vravis/dufam ze nevadi ze tykam/cez tehotenstvo som pribrala len 4 kg schudla som po porode 14 kg a teraz som uz za rok pribrala 12 kg.aj s penizmi je to tazko.co uz vsetci mame nieco.

drobec17
2. máj 2014

@lucuska011 jasne, ze mozes tykat...to je uplne v pohodicke. Ved prave preto az ked som zacala znova pracovat, tak som mala moznost cvicit, sice len 2 mesiace 1xTyzdenne, ale znova sa to tym rozhybalo smerom nadol. Drzim ti paste, aby to pomaly klesalo casom, teraz urcite nie, az bude mat drobcek tak 2roky, ked uz sa bude vediet aj zahrat samo, inak to je tazko.

lucuska011
2. máj 2014

@drobec17 dakujem za pokec,budem sa snazit.aj tebe drzim palce nech to ide co najskor dole.

drobec17
2. máj 2014

@lucuska011 dakujem

martina2851
2. máj 2014

@zuzuzuzu13 No to nie ! ... vieš koľko som googlila a tuto stránku som nenašla. ☹ Ja som ju z Nitry mala za 30e balenie. No aspoň budem vedieť kam ďalej na nákup odporúčať baby. 😉

maria1989
2. máj 2014

baby, je tu skupina dajme kilám dovidenia, prihláste sa 🙂

zuzuzuzu13
autor
3. máj 2014

Moje milé spolubojovníčky 😀 Tak ja mám ďalší deň úspešne za sebou a normálne som so sebou/ teda s včerajškom / spokojná 😉 Nielen že sa mi podarilo dodržať stravu a nedať si nič sladké 🙂 ešte aj na nákupe s malou v potravinách som odolala 😀 😀 😀 , ale podarilo sa mi zaradiť aj nejaké to cvičenie navyše 😵 😵 😵 Takže šup šup do ďalšieho dňa 😝 A Vám ostatným držím palčeky, nevzdávajte sa 😎 😎 😎

zuzuzuzu13
autor
3. máj 2014

@drobec17 Nevadí nejako začať treba 😀 😀 😀 dobre teraz 3 šišky, zajtra už len dve, potom jedna a uvidíš pôjde to aj bez nich, len sa nevzdávaj🙂

zuzuzuzu13
autor
3. máj 2014

@martina2851 som rada, že som pomohla🙂

j.a.n.e.7
3. máj 2014

@rosa197 a kam sa máme pridať? do nejakej skupiny?

drobec17
3. máj 2014

@zuzuzuzu13 najlepsie na tom je, ze ja papam uplne vsetko, vratane sisiek...ale s rozumom, nie kazdy den, a potom na veceru mam len ovocie...

mirage
3. máj 2014

@drobec17 ovocie by sa poobede praveze vobec nemalo, koli cukru, skor zelenina poobede.

drobec17
3. máj 2014

@mirage sorry, zelenina, nie ovocie, spravne, vecer mam zeleninu, bud surovu alebo na pare...diky za opravenie...ani som si to neuvedomila...a hlavne ovocie mam doobeda ale pred jedlom...teda nalacno

drobec17
3. máj 2014

@zuzuzuzu13 opravujem, nie ovocie ale zeleninu