icon

Začínam znovu s chudnutím, kto sa pridá? 🙂

kiklopi
10. nov 2019

Ahojte, mam 25 rokov a znovu začínam chudnúť...kedysi som schudla 40 kg asi 7 rokov dozadu udržala som to niekoľko rokov a potom som mala nejaké zranenie a operácie 2 kolien takže so šporotom to šlo ťažko...čiže kilá išli hore a posledný rok a pol mam 18-20 kg hore...ale už stačí..dnes je 10.11.2019 Prestala som dnes fajčiť a budem sa snažiť nabehnúť na nový životný štýl...Bola by som rada keby ste sa ku mne pridali...nie som zástanca váhy...ale cm. Takže moje miery su katastrofálne 🙄🙄ale čo už aspoň mám čo meniť. Cez boky mam 116 cm, pás 86, prsia 103 😀to sú čísla 😀nevadí...Dávam si 6 mesačnú challenge 👍🏻👍🏻Kto sa pridá? Viem, že to bude ťažké...aj to fajčenie budem rada ak zvládnem. Verím si a fakt bude dobre ak sa budeme podporovať 🙂

Strana
z2
marienka1989
22. nov 2019

@c_est_la_vie naozaj??? tak som teda dvojnásobne rada, že u mňa to tak krásne funguje....dokonca si občas môžem dovoliť aj zhrešiť...nemáš nejakú poruchu štítnej žľazy alebo niečo podobné?

c_est_la_vie
1. dec 2019

@marienka1989 nie nemam. Ale dovodov bude viac- ja mam vela svalstva, vahu v norme, takze tam to uz nejde lahko ak sa chces vysekat. A planujeme mimi, tak beriem zelezo, becko, inofolic- z toho sa viac pribera.

Teraz sa ake priznam ze som mala pauzu tento tyzden- mala som menzes a kedze mam endometriozu, mam velmi silne bolesti. Takze od pondelka opat cvicenie a strava 🙂

baru2
Autor odpoveď zmazal
baru2
20. feb 2020

Ahojte mám problém s chudnutim a pevnou vôľou... A tak som sa aj kamarátkou rozhodla že založime instagram kde si budeme navzajom pomáhať.... budeme veľmi rady ak by ste sa pripojili. Skúsenosti rady aj podporu s pevnou vôľou a vytrvalosťou skúsme prekonať spolu 🙂 na instagrame pod @chudneme_zas_a_znovu 🙂 budem velmi rada ak sa pridate,,,, zacnete sledovat a spolu sa tam budeme deliť o uspechy

Strana
z2