icon

Začíname chudnúť 7.1.2015

janulienocka
6. jan 2015

Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂

dominikaqq
31. mar 2015

Ahojte ja už nejem sladke aj slane aj biele pečivo mesiac 1 týždeň a 3 dni a nič som neschudla nič rozhodla som sa nejesť ani biele pečivo minimalne 2 týždne a dufam že schudnem aspoň tie 7 kg 🙂 Dajte mi nieaké rady dakujem 🙂

jenn44
1. apr 2015

@bandura tak, väčšinou dva dni do tyzdna mam take, inak doobeda nieco sladke skoro kazdy den. robim chybu ze?

bandura
1. apr 2015

@jenn44 trosku ja ak by som chcela schudnut tak by som uplne vylucila sladke, ja som dnes zacala s detoxikaciou 🙂

bandura
1. apr 2015

@dominikaqq ak si nic neschudla treba znizit porcie jedla pocas dna...

evala777
1. apr 2015

@ninda25 ahoj, ja miesto klasického chleba jem bielkovinový chlieb (v tescu ho predávajú pod názvom večerný chlieb) 😉

evala777
1. apr 2015

@dominikaqq podľa mňa musí byť zachovaná nerovnica že výdaj musí byť väčší ako príjem, skús zaradiť pohyb

dominikaqq
8. apr 2015

No a ako mám potom dalej chudnuť ?

bandura
8. apr 2015

@dominikaqq ja som si zacala mixovat zeleninu, robila som si polievky mixovane a acidko som pila som schudla za 21dni 13kg to je zarucene a odskusane

daniela40
8. apr 2015

@bandura s akej vahy si šla doluu..

bandura
8. apr 2015

@daniela40 z 92kg a ty?

valinka248
8. apr 2015

No pridam sa aj ja 🙂 182cm a 76,3kg .. Chcem 65 😀...

bandura
8. apr 2015

@valinka248 pekna vyska tebe staci dat dole len 10kg 🙂

valinka248
8. apr 2015

@bandura ale uz to na sebe vidim, hlavne potrebujem spevniť .. len este musim pockat tyzden :-] 🙂 🙂

dominikaqq
10. apr 2015

@bandura A poznáš aj iné spôsoby prosím pomôž mi chcem schudnuť 15-20 kg 🙂aj viac max 25

bandura
11. apr 2015

@janulienocka uz si nieco schudla?ja sa musim pochvalit pred dvoma dnami som este mala 83,9 dnes rano mam 82,5 😀 tesim sa velmi, drzim palce aj tebe

daniela40
11. apr 2015

@bandura ešte len sa chystám🙂 na zdravšiu stravu..

dominikaqq
12. apr 2015

Ja som sa rozhodla že ráno pred raňajkami sa napijem citronovej vody a dam si na raňajky šunku a zeleninu bez pečiva,pred obedom si dam pol litra vody a dám si menšie porcie napr kaša zelenina a bielé mäsko 🙂 A na večeru si dam acidko alebo zelenina alebo ovocie 🙂 A počas dňa cvičiť 🙂 Behať,drepy,brušaky,sklapačky...🙂 A za mesiac dúfam že dačo schudnem 🙂 Čo na to hovoríte ? Budete so mnou ? Ja som dnes začala nedeľu 🙂

jenn44
14. apr 2015

@dominikaqq začínam s tebou! 🙂

dominikaqq
18. apr 2015

@jenn44 dobre schudla si už niečo ja som schudla za 5 dní 4 kg 🙂

abrakacabra
18. apr 2015

Ahojte babenky, mne sa za 4 mesiace podarilo schudnut 10 kg. Cvicenim - jumpingom, stravou - zacala som jest a prestala zrat a detoxikacnym programom (pri nom mi odisli 3 kila za 9 dni, bez jojo efektu). Ak budete chciet viac info, kludne mi napiste 🙂

daniela40
19. apr 2015

@dominikaqq nejak veľa..to si nič nejedla 🙂

abrakacabra
19. apr 2015

jem jem vsetko 🙂 len v mensich mnozstvach. Vynechala som ale pecivo, miesto toho si dam knackenbrot a miesto obycajneho masla si robim ghee maslo - neviem mu odolat 🙂 samozrejme pri detoxe tam sa moc nejedlo, no nehladovala som. Program je nastaveny tak, ze telo dostava vse co potrebuje.. Za 4 mesiace 10 kil nie je vela ked clovek aj cvicenie zapoji.. Hlavne, je to zdravsia a trvalejsia alternativa.. Horsie by bolo schudnut tolko za 1 mesiac...

dominikaqq
19. apr 2015

@daniela40 jedla som ale veľa som cvičila na raňajky som jedla zeleninu,šunku na obed bielé mäsko,kaša,zelenina a na večeru jogurt,banán potom okolo 19:00 som cvičila 50 brušakov,nieaké drepy s výskokom,dvíhala nohy ale nič som nejedla po večeroch! Lebo keď má človek nadváhu tak schudne rýchlejšie 🙂

daniela40
19. apr 2015

@dominikaqq mne to ide tažšie už vyššom veku 🙂 a sladkosti mi robia problém,nejak sa ich neviem zbaviť..

dominikaqq
19. apr 2015
abrakacabra
19. apr 2015

Teraz som si vsimla ze to nebola otazka na mna :D :D :D
Drzim palce baby.. 🙂

monicka14
9. máj 2015
Používateľ monicka14 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

Ahojte, ešte chudnete? Nechce sa mi všetko čítať🙂)) Ja začínam od zajtra. Nakúpila som si gouté výrobky a idem surovo do toho. Minulý rok sa mi podarilo schudnúť krásnych osem kg. Potrebujem aspoň 5 kg schudnúť.

abrakacabra
9. máj 2015

Ja uz len udrzujem 🙂 nech sa dariiii ;)

caffein
26. jún 2015

Ahojte!! tak ako?? už ide leto, pol roka chudneme!!! ja sa priznávam, že sa nevážim, ale snažím sa zdravšie stravovať, žiadne biele pečivo (sem tam pizza alebo domáci koláč od babky 🙂 ), na obedy viackrát do týžňa šalát a cítim sa oveľa lepšie a isto som od januára schudla cca 5 kg 😉

sasha871
16. júl 2015

tak ja som sa veru vazila..je mi jedno, co sa pise..mna to neodradi, prave ze este viac nastartuje ak som riadne odhodlana..takze ja som dala od 17.januara dole 12kg..som na seba pysna , pretoze moj ciel bol dostat sa na povodnu vahu do 1.narodenin mojej dcerky..skoro sa mi to podarilo..chybali mi 2kilecka..ale tie uz som dotiahla..teraz sa stravujem podla antonii macingovej..a chcem ist este , na 57kg a budem spokojna..prajem krasne leto 🙂