Začíname chudnúť 7.1.2015
Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂
och baby...vás tu ale je... :D pridávam sa :D ..chcela som sa s vami podeliť...mam takú "dietu" ...zaberá, môj manžel po nej schudol 13 kg a ja 5 kg on ju držal 2 týždne potom týždeň jedol normálne a potom dalšie dva týždne a ja len dva....ešte by som chcela ale dať aspoň 4-5 kg dole ale nie dietou....chcela by som skôr cvičením, čo teda som už aj začala..nevažím sa teraz..chcem to na sebe cítíť, že som schudla...a chcela by som sa vás spýťať, či neviete náhodou niektorá o iontových nápojoch? aký by som si mala kúpiť aby mi to podporovalo viac spalovanie :D ... a tú dietu, keby niekto chcel...tak kludne napíšte..pošlem 🙂
Ahojte, tiez som zacala 7.1. 🙂 no a tiez som zacinala uz strasne vela krat. Ale teraz som odhodlana to dotiahnut do uspesneho konca... konecne 🙂
baby ja som zacala az dnes 😀 ale nic to..musela som si vymysliet strategiu,takze ja zacinam s 13dnovou mliecnou dietou ,aaaaaano ano,je to kravina drzat dietu..ale ja potrebujem dodrziavat urcity rezim a mat striktne predpisanu stravu,ktora nie je narocna na pripravu a potrebujem stiahnut zaludok..takze ak schudnem par kil,nastartujem aj psychiku a hor sa na 90dnovku,alebo zdravu stravu ..este uvidim,lebo 90 dnovka sa mi zda uz mi nepomaha..ale vyskusam a rozhodnem sa potom.takze ahojte zatial a drzte sa.
@tocikova no pekne, gratulujem🙂 ja zatial minus 0,5 kg, pomaly ale isto🙂
Čaute baby, malá pomôcka z prírody. Čaj z morušových listov.
Významne dopomáha ku snahe redukovania telesnej váhy naraz niekoľkými spôsobmi. Po prvé zabraňuje vstrebávaniu cukru z potravy priamo ešte v tenkom čreve. Po druhé výrazne potláča chuť na mňamky. Po tretie upravuje črevnú mikroflóru - bakteriálnu výstelku tenkého čreva - ak je v nepohode po nejakej nepodarenej redukčnej diéte radikálneho charakteru. Po ďalšie je nabitý viacero benefitmi prospešných pre zdravie. Viac sa dočítate v mojom profile alebo aj na webke ktorú mám v profile.
@michaelasebestova ahoj mozes mi prosim opisat tu dietu ? Dakujem 🙂
@katkab19 ja som vcera zvladla 1 den,plny bielych jogurtov-vecer som ledva cakala kedy si dam posledny lebo sa mi z nich uz dvihal zaludok..nemam rada biele jogurty 🙄 no a dnes som vstala,citim sa lahsia,to je pozitivum u mna,mam lepsie rano a start do noveho dna a ja zatial necvicim..tato dieta je zalozena len na bielkovinach a dost malom prijme,takze sa nebudem do jej konca vycerpavat aby som to zvladla,cvicit zacnem az po nej.drzim palce,uz sa vidim ako budem fucat ked prvy krat odcvicim jil 😀 😀 😀 moja kondicka je na urovni mastneho vorvana,co sa zadychci,ked nesie dieta vo vajci na 1 poschodie 😀
Ahojte mamičky!! tak pridávam sa k Vám!! od manžela som dostala 3-mesačný neobmedzený vstup do fitka, takže 29.12. som išla cvičiť prvý krát. Moje sedavé zamestnanie ma ubíja, za rok a pol sa mi spravila pneumatika 82 cm - strašné!! ja vážim 54 kg/159 cm, čo sa javí v pohode, ale vidím sa v zrkadle a nie je to pekný pohľad s tým pupkom :( snažím sa jesť menej, ráno jogurt alebo ovocie, obed normálne a večer ako sa podarí, to musím ešte doladiť 🙂 cieľ mám zatiaľ 5 kg, tak hurááá do toho!
baby ozaj mam otazku,neviete niektora v akom stave sa vazia potraviny?ci v uvarenom alebo v surovom..chapete ak si chcem dat porciu 150g masa,tak v akom stave ma potravina zodpovedat tejto hmotnosti?
a má to význam vážiť pred úpravou?? veď nevieš koľko vody a tuku to mäso pustí. Ale to je iba môj názor 😉
ahojte, tak ja som tiež začala 7.1. cvičiť 😉 cieľ je aspoň 8kg dole pri výške 164 cm mám váhu 63 kg. Vylúčila som sladké, obmedzila chlieb a pečivo a trikrát do týždňa chodím cvičiť, tak hádam mi to odhodlanie vydrží..... 😵 .... som niekde čítala, že dôležité je vydržať prvých 21 dní, potom to už ide.... 😀
držme si palce .... 🙂
Strava je u mňa veľký problém, keďže zjem všetko, čo nezje mňa 🙂 Ale dnes som si vstúpila do svedomia, keďže všade čítam koľko % chudnutia je o strave. Ráno som mala jogurt a na obed cestovinový šalát so špenátom a cícerom, paprika, mrkva a hrášok, mňamka!
ahojte ja sa k vam pripajam od dnes.nebudem drzat ziadnu dietu,cvicim tak,ze 2dni a 2 dni volno.nejem ziadny cukor.ak mi to cas dovoli,viac kardia.tesim sa
@sasha871 ja cvičím snažím sa poctivo každý deň, ale občas zasa zhreším s niečim sladkým,čo by som teraz vôbec nemala.No nedá sa odolať. Bojím sa aj postaviť na váhu, aby som nebola sklamaná, tak to stále odsúvam 🙂. Si dobrá, keď vydržíš na takej diete. Ja by som aspoň mäso musela, lebo bez toho nebudem.Som mäsožravec. 😀
včerajšia večera - krupicová kaša z domáceho mlieka s vločkami z prosa, na to trošku masla, trstinový cukor a Granko, no neviem, či je toto diétne 😕
ahojte dievčatá, tak aj ja sa pripájam.... idem do toho, výška 168cm, váha 69kg -takže 9 kg dole.... cvičím už od augusta a aj som celkom OK vyzerala, teraz po sviatkoch...katastrofa jedna velká🙂 takže budem vás čítat a inspirovat sa
@caffein no ved toto..tiez sa mi tak vidi..asi az po uprave lebo az vtedy to Jem a ked je predpisane zjest 150g masa tak asi ho nezerem surove 😀 😀 😀 no ta tvoja krupica nebola moc dietna 😀
@katkab19 no ved tam je maso raz za den urcite ,iba trn jeden den bol jogurtovy..kukni na nete 13dnova mliecna..ja bez masa tiez nevydrzim,by som asi zacala aj holubov po vonku nahanat 😀
@caffein inak ak chlieb nechces vynechat tak je skvely razny..a holubov aj my chovame..to je uzasne masko a zdrave,mnam..ja som myslela tych mestskych 😀 som velkym fanusikom maska a v prvom rade toho s volnym vybehom a krmeneho na dvore..lebo v tuch nasich obchodnych retazcoch ponukaju strasne nechutnosti.
baby, čo poviete na "Čínske ryžové rezance" z fast foodu?? ja neviem, čo by som v okolí mojej práce jedla. V našej závodnej jedálni sa to nedá žrať a to nie som vôbec náročná, v školskej jedálni mi napríklad vždy veľmi chutilo, aj polievky!
@sasha871 ak obľubuješ mäso-nechcela by si skúsiť cyklickú ketozu 🙂 .Je to oveľa menej drastické a krásny úbytok na váhe... 🙂 Myslím,že tá mliečná dieta je len trápenie 😉
@lilie0307 ahoj 😉 hm, mile, sme vlastne identicke 🙂 Ja som detto zacala s Jill a stravu na principe delenej stravy, s tym, ze po 18:00 hod uz nejem, ale momentalne som porusila vsetko, co sa da. Chytil ma zapal mocovych ciest a do toho to zasiahlo aj oblicky... som uplne vysilena. Jill teraz nepripada do uvahy, ledva stojim na nohach a jest mi nechuti nic ☹ takze ked sa dam dokopy, pokracujem v naslapnutej zmene. Chcela by som ist na 60 kg, ak by sa dalo, aj na 57. To by bol veeeelky usmev na tvari 😉
Mohli by sme sa nejako spolocne drzat a podporit, bolo by to fajn!
Ahojte baby......tak aj sa k Vám pridávam. Som 4 mesiace po pôrode. Moja výška je 158 cm a váha 69 kg. Váha pred tehu 60 kg. Mojím cieľom je váha 58, ale nepohnevala by som sa keby som mala 55 kg (pred 3 rokmi), ale hlavne sa chcem zbaviť tých škaredých neestetických záhybčekov na chrbte :( Začala som cvičiť Jill a upravila som samozrejme stravu ( žiadne sladké, žiadne slané, bravčové mäso, kysnuté) Držím Vám palce....určite to spolu zvládneme 🙂 🙂 🙂 Podporujme sa a povzbudzujme sa 😉 😉 😉
@caffein niekde som to citala v jedalnicku od nejakeho trenera..
@radovanko3 co ja viem nejak moc sa netrapim a o co ide vvtej ketoze?

dnes som sa vážila , viem že je to len voda ale minus 1,20 kg
potešilo ...
ako sa dnes držíte ?