icon

Začíname chudnúť 7.1.2015

janulienocka
6. jan 2015

Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂

radovanko3
15. jan 2015

@sasha871 ako v pohode,ja len preto,že píšeš o mäse,skús preštudovať túto stránku
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/cyklicka-ketogenna-dieta-skusenosti/ 😉 ,ale ako sa rozhodneš ty 🙂

vojtecka
15. jan 2015

Caute baby, no ja nás dosť co chceme so sebou nieco robit, AJ ja mam 176 cm a 77kg!!!!!! Katastrofa! Uz tyzden dietujem zacala som aj cvicit a 1kg hore!!! no nic idem dalej ☹

sasha871
15. jan 2015

@michaelasebestova aka dieta je to?

sasha871
15. jan 2015

@radovanko3 no kukla som tam..ved uvidim po tejto 13dnovke dik za tip 🙂

monique89
15. jan 2015

@vojtecka to moze zavisiet aj od cyklu... mne dnes rano vaha ukazala o kilo menej ako pred tyzdnom, ale ja to zasa beriem len tak orientacne a uz vobec neriesim nejake polkilove vykyvy... ja chcem vidiet vysledky na obleceni a na pochvale okolia (najma manzela samozrejme) 🙂 🙂

caffein
16. jan 2015

@embrance25 ahooj, tak to nechápem, že máš výšku ako ja a chceš schudnúť na váhu ako mám ja, pretože ja mám také isté škaredé záhybčeky na chrbte ako opisuješ a ešte aj brucho, ja sa musím dostať pod 50 kg, ak chcem vyzerať ako tak v pohode 🙂 ale ja už som 4,5 roka po tehu, takže je jasné, že ty máš na sebe trochu viac, aj ja som mala

embrance25
16. jan 2015

@caffein Tak to je super že máš vytýčení cieľ, obdivuhodné 2 detičky a moja vytúžená váha 🙂 🙂 🙂 Ja som tiež vždy mávala 48 kg max. 50 kg ,ale to bolo pred vyše 6 rokmi a to som vôbec necvičila a nedávala si pozor na to čo som jedla 😉 Cieľ som si stanovila zatiaľ reálny.....( kedže mám teraz 69 kg) No nepohnevala by som sa, keby sa mi podaril schudnúť viac, to je jasnačka 😉 No k tým neštastným záhybčekom ☹ Ja mám veľké prsia (85D) a aj tie svojou váhou spôsobujú tie záhybčeky......brala by som radšej o číslo až 2 menšie prsia, ak by sa dalo 🙂 ale príroda to takto zariadila....takže mne ani tak nejde o to nízke ČÍSLO na váhe, ale hlavne o to, aby som si telo spevnila, vyformovala, lebo môžeš mať aj 60 kg a vyzerať skvelo 🙂 🙂 🙂 Takže do boja!!!! Už žiadne záhybčeky a kilá navyše 😉 Držím palce

caffein
16. jan 2015

@embrance25 aj ja držím palce! ja sa vôbec nevážim bežne, ja som sa teraz odvážila po dlhom čase, aby som mohla napísať miery pre informáciu, ale tiež kedysi bez námahy som mávala pod 50 kg. Ale asi starnem 🙂

monique89
16. jan 2015

@sasha871 v akej faze 13-dnovky sa teraz nachadzas?

lilie0307
17. jan 2015

@evinaz Evinaz, no takú vahu dosiahnut, to by boloo. U mna je trosku problem, ze ked mam menej ako 62 kg, som strasne chuda v tvari. Samozrejme, zadok mam vtedy super, heh. Hlavne sa daj zdravotne do poriadku a ideme spolu. Ja som vyhrabala jeden jedalnicek z jedneho štúdia, kde mi kedysi urobili dietku z 1200 kcal, uz to druhy den dodrziavam. Jillian cvicim, az na to, ze vo stvrtok som vynechala. Zly den, som prisla vexer z prace a nebolo sil... Ozvi sa, ako zdravotne a chudnuco pokracujes.
@evinaz

lilie0307
17. jan 2015

@vojtecka ahoj, no ako pokracujes?

sasha871
17. jan 2015

@monique89 ahoj 5 den ,ale teda ti poviem ze mi to uz zacina liezt na nervy,vcera 100g zeleniny a 3hod.nato 100g ovocia no to je cista hladovka,pre telo to vobec nie je dobre a zacinam mat taky dojem ze sa mi tym akurat tak spomalu cely metabolizmus..pozerala som aj cambridge diet ale nemienim dat 300e do diety mesacne a potom este ako mi vyssie radil chalanisko tu CKD ale nikde neviem najst jedalnicek,ja potrebujem mat predpisane co mam jest kazdy den a hlavne aby to nebolo narocne na pripravu a cas..ked som mala 90 dnovkuvedela som,ze mam jest cestoviny a ked som nestihala tak som si uvarila spagety a supla nato hoc aj kecup a utekala..nerobila som si z jedlom starosti..ja varim rada,ale nie pre seba 😖

dari
17. jan 2015

Zdravim,
Ja som zacala 8.1 s vahou 73,6kg 😕 a po tyzdni je vaha 71,7kg . 😎
Drzim palce a verim, ze aj po tyzdni dam info a vydrzim...

sasha871
17. jan 2015

@dari parada ako sa stravujes?

Inak este by som chcela podotknut ze dieta aposbuje zapchu kedze je prijem nehorazne maly a mozem pit aj 3litre.

sasha871
17. jan 2015

@radovanko3 nevoes kde by som nasla nejaky prikladovy jedalnicek aspon na dva tyzdne?

dari
17. jan 2015

@sasha871 ahoj, no som prisna na seba 😀
Trosku som si nastudovala co su to bielkoviny a aky by mal byt prijem pri chudnuti, jem Kazde tie 3hod a vela pijem.Cukry som nestudovala lebo som ich vylucila uplne 😀 Najprv som kavu sladila medom, lebo som velky kavickar, ale kupila som brezovy cukor a sladim s nim,chlieb si peciem sama ten spaldovy s olivovym olejom...a stvrty den cvicim shaun t25. Inac ja by som nezvladla napr, len zeleninu, ja si to tak mixujem, napr ten chlieb\maso a mnozstvo doplnim zeleninou, ci obed alebo vecera, len desiata to si odstavim stavu taky mix ovocie/zelenina.
Co je super nemam pocit ze by som nejak hladovala a urcite sa citim oooovela lepsie

Tebe sa ako dari?

monique89
17. jan 2015

@sasha871 urcite to spomali metabolizmus a nie je to zdrave, som si toho vedoma... rozpravala som sa s bratovym trenerom, ktory sa do veci dost vyzna a povedal, ze mozem zacat touto dietou, ale nemusim ju drzat 13 dni, proste len kym budem citit, ze to moje telo zvlada, a potom mam nabehnut na normalnejsiu stravu, ale pokracovat v zacatom trende - jest 5x denne a vylucit sladkosti. vraj na nastartovanie fajn, psychike pomoze aj nejake to rychlo zhodene kilecko, ale potom je potrebne dlhodobejsie a zdravsie chudnut

miusa00
17. jan 2015

Ahojte, tak ja som sa dneska odvazila a za tyzden som schudla len 0,4kg ☹ no tak ale aspon nieco 🙂

monique89
17. jan 2015

@miusa00 neboj, ak by sa to stalo pravidlom, ze kazdy tyzden -0,4 kg, do leta mas o osem kil menej... to uz znie lepsie, vsak? 🙂

sasha871
17. jan 2015

@dari super,no mne sa nedari zatial mne ukazuje kilo dole ,ale to je diskutabilne pravdaze,nebudem sa nad tym vobec vzrusovat..no tak ti drzim palce 🙂
@monique89 no ved toto,ja som sa tiez chcela nastartovat,ale bojim sa toho aby to nebol skor neuspesny start,uvidim skusim vydrzat,keby mi vaha klesla po 70..bola by som urcuíte nabudenejsia,len dovtedy musim vymysliet strategiu ako dalej..co hovoris na tu ketodietu?

monique89
17. jan 2015

@sasha871 nie velmi pre mna... ja sa po tomto mliecnom pokuse chystam pustit na dlhodobejsiu, no dufam, spolahlivejsiu cestu rozumnejsieho stravovania, nejako extra ma kadejake diety podla roznych principov nelakaju, viem, ze by som to dlho nevydrzala

sasha871
17. jan 2015

@monique89 no praveze tato sa mi zda taka rozumna a da sa drzat dlhsie,clovek sa myslim postupne tymito doetami nauci aj zdravo stravovat 😉

miusa00
17. jan 2015

@monique89 no to je pravda 🙂 ale chudnem z velmi vysokej vahy tak som dufala, ze to pojde rychlejsie 😠

monique89
17. jan 2015

@miusa00 co znamena z velmi vysokej, ak sa mozem opytat? ak nechces, nemusis pisat 🙂

miusa00
17. jan 2015

@monique89 no 97 ☹

monique89
17. jan 2015

@miusa00 cakala som trojciferne cislo 🙂 mozno sa to rozbehne aj rychlejsie, mozno staci upravit nejaky detail...

miusa00
17. jan 2015

@monique89 nechyba vela k tomu trojcifernemu 😀 snazim sa jest zdravo (maso zelenina, ovsene vlocky a podobne 🙂 tak hadam sa to rozbehne...

monique89
17. jan 2015

@miusa00 urcite, uz len ked vynechas sladke, to je napriklad moja najvacsia zavislost, odkial pochadzaju kila navyse. urcite by pomohol aj nejaky pravidelny pohyb, mozno na zaciatok rychla chodza?

katarinam89
17. jan 2015

Ahojte zienky,dietu ktoru by som za svoj kratky zivot nedrzala uz ani ujo Googl nenajde .S 90 dd som dala dole krasnych 26 kg naspet sa mi vratilo cca 10 takze dietu uz ziadnu proste ked 26 rokov jem ako jem za 90 dni ma nik nepresteluje ja som strasny zrut a svojou vinou som tam kde som,len vsetkymi tymi dietami som si akurat tak posrala s prepacenim metabolizmus jem formou delenej to mi ostalo po 90 dd ,ale su dni ked pozerem aj klince moja vah je 84 kg pri vyske 168 cista katastrofa,vzdy som vravievala,ze vaha je dobra len vysku mam na prd,no tento humor ma presiel ked sa na seba pozeram a stale viac sa priblizujem k mojej kedysi desnej vahy 96kg schudnut nemam problem,za svoj zivot som uz 2krat dokazala schudnut viac ako 20 kg no zial nikdy mi to nevydrzi viac ako 2 roky a priberiem ,ale pozor. Davam sa na uplne prirodzenu stravu pravidelnu,lahku a cvicenie budem bojovat s vami a verim ze do tretice to dam prajem uspesnu zmanu kazdej jednej

miusa00
17. jan 2015

@monique89 zacala som chodit plavat 🙂 teraz nemam vela casu.. e teraz cez vikend som bola aj vcera aj dneska a odplavala som kilometer... takze si myslim ze kondicku nejaku mam 🙂 doma ma cvicit nebavi tak si len obcas dam par drepov alebo ine cviky.