Začíname chudnúť 7.1.2015
Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂
@blahowoman pripomínaš mi mňa keď som pred tým chudla. Dostala som sa z 83 na 65 a potom už ani deko. A ja som pritom krpatá 163cm stále som bola na pohľad guľka. Ale skrátka som sa mohla aj rozkrájať, pol roka žiadne výnimkovanie, žiadne pečivo, žiadne prílohy a nič!!! išlo ma poraziť...Potom som začala tvrdo cvičiť a išlo to na 63kg ale to už bolo riadne trápenie, vykašlala som sa na to. Asi má telo nejakú klapku kde to stojí a dosť. Horšie je, že mne stačí nasadiť prílohy a pečivo hoc aj len ráno a hneď pomaličky priberám naspať. Teraz mám zase 76kg. Nevravím že hneď nabalovalo sa mi to tri roky ale vidíš. A pritom cvičím stále, a vôbec sa neprežieram. Keby sa hockto iný snažil ako ja tak je ako prútik. AAAle na fotke vyzeráš chudučká, možno je to len v hlave že potrebuješ chudnúť. A ako dlho sa už takto stravuješ?
Zdravim zienky! Ako sa dari?
Hlasim treti tyzden -1,1kg takze celkom za 3t 3kilecka juchuuu 😀
Uzasny pocit ako to citim na veciach a tusim aj v zrkadle 😀
caka ma stvrty tyzden - hormonalne narocny 😒 aaaach uz teraz ma chytaju chute ze by som zjedla vsetko co vidim....vy co robite v takych krizach? Ja sa prelejem takymi 2litrami caju 😀
Drzim palce!!
@lucijja na raňajky som mala banán a biely jogurt a vzhľadom na moju chrípku popíjam zázvorový nesladený čaj, na obed som zjedla ostrokyslú polievku od číňanov a trochu rizoto so zeleninou a kuracími prsiami, ostatné som si nechala na zajtra, lebo máme zatvorený bufet 😒 špenát je super nápad, veľmi ho mám rada 😉
@dari ja mám dnes večer meranie a váženie, tak dám vedieť ako sa mi darí
ja mám váženie zajtra, ale len po týždni...som zvedavá, ale skôr som skeptická ako sa poznám...A keď mám svalovicu neodrazí sa mi to na váhe??? že by mi ukázala viac??? 😀 😀
@lucijja ved to je uplne v pohode, ja som pred hodinou dojedla plny tanier zeleninovej polievky... musim este dokoncit projekt a pred jednou-druhou spat nepojdem, a to by som umrela hladom... inak ja som dnes mala na ranajky jaternicu s hriankami, co uz 🙂 ale ked sa rano normalne najem, je mensia sanca, ze na mna pridu navaly hladu a chuti, ktore nezvladnem... proste poznam svoje slabe stranky a kedze ich nie vzdy dokazem zvladnut, snazim sa im radsej vyhybat 🙂
moje meranie po mesiaci, čo som začala cvičiť:
(s tým, že sme na začiatku januára boli na týždennej dovolenke a strava v hoteli nebola najdiétnejšia, hlavne po večeri ešte dezert 🙂 )
-1,5 kg a cca. 1-2 cm obvody boky a pod prsiami, cez brucho som sa asi nejak zle merala, lebo mi vyšlo - 7 cm, alebo je to možné??
nooo, nie je to zatiaľ žiadny výkon, ale hlavne, že chudnem a nepriberám 🙂 🙂 vo februári budem musieť trošku pridať!!
Ahojte, mam 179 cm a 67 kg, velmi velmi by som chcela 60kg, ale nech robim cokolvek nejde to dolu.... ☹ ☹ ☹ ☹ .Cvicim a jem zdravo 5x denne, nehovorim ze obcas neurobim nejaky prehresok( napr.:2dcl vinka alebo kusok cokolady...)
Asi je to naozaj tak, ze niekde sa to zastavi a dost!!!!!!
Budem vdacna za kazdu radu
@caffein gratulujem k ubytkom, dobre si to dala 🙂
Inak ako sa vam vsetkym dari zvladat vikend? Ja sa cely tyzden drzim, ale potom pride nedela, rano prespim ranajky, obed si dam normalny a vacsinou poobede aj nejaky kolac, lebo sme na navsteve alebo je niekto u nas a neviem (a popravde ani nechcem) sa vyhovorit, ze ja nebudem...
tak u mňa tiež víkend 0 bodov, čo už, dalo sa to čakať. S jedlom som ani tak nevymýšľala, ale pila som víno aj vodku... :-/ Tie oslavy by mali zakázať... 😀
tak si dajme za ciel cez vikend nepribrat to, co sme pracne cez tyzden zhodili 🙂 no mojich 67 kg bol asi len momentalny stav po intenzivnom plavani a vynechanej veceri v predchadzajuci vecer, nevadi, aj som to tusila, takze doterajsie skore -4kg, posuvam vazenie na pondelky - inak v tomto som este nedisciplinovanejsia, nevydrzim tyzden, no polepsim sa 🙂
ja som včera zase nabehla. Doobeda dva jogurty, obed kapustová polievka a večer kura s ryžou...tú ryžu som nemusela, viem, ale bola som od rána od šiestej do večera do šiestej v práci a už som bola hladná ako čenkovej deti keď som prišla domov. Dnes ráno zase jogurt, na obed bude stejk so zeleninou a potom uvidíme. 🙂
babyyy? dala som si v reštike ten stejk. V menu bol so zemiakovou kašou, ale ja som si rozkázala len zeleninu. A ten kuchár (varí tam taký starý nemec) mi spravil na prúžky mrkvu so zelerom a osmahol to na oliv.oleji s nejakým korením...no geniáááálne to bolo!!! Mńam...musím doma skúsiť...
@blahowoman Ahoj, ja som na tom tak isto ,ale musiš vydržat u mna sa vaha pohla až po mesiaci a pl. 😀 do vtedy ani gram 😒

@evinaz ahoj. Ja mam tiez 176cm ale 69kg a chcem 62kg. Kila mi vobec nejdu dole,som zufala. Vylucila som pecivo,prilohy mam zeleninove a vaha stoji. Cvicit som koli chorym detom nemala kedy. Poradte ☹ ☹ ☹