Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
neviem cim to je...ale ja ani nemam chut na nic....a sladke ani vidiet....ale akurat si davam kavicku...asi odteraz pijem len bez cukru chuti mi viac....a dnes rano -1,4 kg...ale spajam s posilkou...
teda baby pekne ste uz schudli! tie dve kila uprimne zavidim.ja mam zatial minus jedno kg. prave som zjedla sunku s rajcinou a pijem caj. len som cely den nebola doma a este som dnes nepila zihlavovy. az vecer o pol osmej si dam,snad nevadi.
ahojte baby zajtra zacinam aj ja........
chcem sa preto spytat ako si robite to kuracie maso.. teda rezen 🙂
a ked nemam ananas mozem to nahradit inym ovocim samozrejme nie bananom... dakujem za odpovede 🙂
a vsetkym drzim palce 🙂
@lienka1601 Ahoj to kuracie maso si Len tak naprirodno opeciem na minime oleja a davam si na to chili trosku lebo to maso bez soli je strasne a ananas som nemala ani Ja dala som si pomaranc namiesto neho......tak sa drzim treti den musim to dokazat aj ked bojujem sama so sebou,najhorsie ked varim veceru rodine a vonia to tu to Su muky odolat heh..
Ahojte ja som dnes zacala druhy tyzden a uxz je to v pohode 🙂ani neviem presne koľko som schudla ale su to take 2-3kg,včera som sa odvazila a už to nie je stovka len99🙂)ale som rada ze to ide nie je to až take ťažké aj na sladkosti zemiaky a chleba som už zabudla🙂plánujem držať diétu dlsie tak si drzme palce som zvedavá kolko schudnem teraz twnto tyzden dám vam vediet...ako Kukam tak adi som tu sama s toľkými kilami 😠
Ako to tu citam, ako vam to ide dole... baby normalne sa ja tešim na pondelok ked zacnem 🙂)... je to fajn citat a navzajom sa apson takto podporovat :D... musim kupit riadnu vahu, lebo mam doma taku staru tak nech vidim kazdy gram... aj to potesi... aj ked posnazim sa aby som sa postavila az po dlhsom case...
@jeackynka dakujem za odpoved 🙂 no som zvedava ako to pojde.. do pondelka nevydrzim zacnem zajtra.. syn ma v nedelu oslavu aj kolacik bude ale urcite si nedam jeden tyzden vydrziiim a mozno aj viac.. tesim sa :D
prosim vas este ten caj treba pit? nenavidim caje.. staci voda?? ci je to nejaky dolezity prvok.. :/
aaaaa este nieco som kostovala ten ocot no mne sa zda byt v pohode.. treba ho pit pred jedlom? ci tak hocikedy? :D jaaj divne nic presne nepisu tolko otazok :D ta rano sa tesim na ranajky...
@meggi0201 ano robim, ale zo mna by si si asi nemala brat priklad....to si urcite este nepocula, ja si robim taky dressing, ktory milujem. Kysla smotana (teraz pri dietke nizkotucny biely jogurt) a do toho si zamiesam instantnu cibulovu polievku Tesco. Ale len tu Tesco!!! Tajto mi to neskutocne chuti 😎 vyskusaj...
ahojte no mam za sebou tri dni a mam taky pocit ze z brucha mi trocha uz spadlo necitim ani taky hlad 🙂 a je to celkom fajn drzat tak sa s vami dietu a nie sama je to ovela lepsie 😝 no som zvedava jak tie dva tyzdne zbehnu 😀
práve mám za sebou prehrešok v podobe granadíru, ale necítim sa zle, cely deň som šoferovala, prosto si to telo popytalo tak som ho ukludnila :0)
ste tuna i take ktore nemate "extra kila" navyse, len 2-3 kg. tie sa citia najviac pri obliekani nohavic - obliect i zapnut sa daju ale nie su najpohodlnejsie.
bude tam ta dieta "velmi" uberat z vahy alebo sa schudne len ozaj 2-3 kg?
ja vravim, ked uz citim ze su nejake extra kg tak budem radsej pracovat na sebe ako kupovat nove oblecenie.
@soffyee Ja vypijem vodu s tým octom, o pol hodky si dám kávu a rožok a idem na wcko..... Našťastie s týmto nemám problém aj keď nepijem ten ocot, lebo ráno pijem kávu vždy.... Skús vydržať... Ale je pravda, že dnes ráno som sa tak divne cítila, ako keby som bola naliata a to nemám pred menzesom.. Pijem ako sa má, ale aj tak to bolo divné 😒 A si myslím, že sa to chudnetie nejako zastaví... moje telo ako keby si už zvyklo na takúto stravu. No uvidím zajtra ráno, keď sa postavím na váhu 😒
ahojte, prosim vas, ako je to z kavou.. to sa fakt moze len rano? mozem si dat viac? ja totiz pijem dost kavy a neviem ci to vydrzim cez den len s jednou 😀
ja viem, ze sa to tu urcite s tou kavou uz riesilo.. presla som si diskusi len tak zbezne a nenatrafila som na to, nestiham to prejst vsetko do zaciatku a vyhladat si to 😒 takze dakujem za odpovede 🙂

ja som si dnes zamenila 3 den za 4, tak dufam,ze je to v pohode. Zajtra budem cely den cestovat a k tym zemiakom by som sa neviem kedy dostala. Mam dnes o 2kg menej :o)