Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
Tak tri dni za sebov a 1,5 kg dole no nieje to super 🙂🙂 🙂
baby cim mam nahradit sparglu...ci ju mam len vynechat? dnes namiesto tuniaka si robim lososa naprirodno...mnam 🙂 snad to nie je velky prehresok.....
@nataly737 ahoj s tou dietou ak kojis radsej pockaj lebo by si mohla stratit mlieko... a dalsia vec nedostavalo by sa v mliecku dostatok zivin potrebnych pre babatko...nemusis sa ponahlat s dietami ak chces chudnut lebo aj pocas kojenia zena chudne skus si o tom precitat na nete ... 🙂 https://www.modrykonik.cz/diskuse/moje-zdravie/...
este jedna otazkocka .. ten jablcny ocot staci jest len v tie uvedene dni, vsak? netreba ho uzivat kazdy den, ci?
@lublub
@sticker
@krevetka
@meggi0201
@jeackynka baby idem vyskusat namiesto toho rohlicka co mame na ranajky upeciem chlebik podla dukana a ked ma pritlaci hlad tak z neho zobnem aj pocas dna.....lepsie riesenie ako nieco horsie do seba hodit, alebo hladovat....zakladom diet je, ze nesmie byt clovek hladny... tak drzte palce nech sa podari, zevraj je velmi dobry.
Tento: 250 gramov odtučneného tvarohu 0,1 %, 1 štipku soľ, 1 polievková lyžica ovsených otrúb, 4 polievkové lyžice pšeničných otrúb, 3 vajcia, 0.5 balíčka kypriaceho prášku do pečiva.
ja som zacala v pondelok aj s muzom, som 3 tyzdne po porode, ale ja to neberem ako dietu, ale zdravsiu stravu. Ocot si nedavam kvoli kojeniu, a ked som hladna , dam si pecivo navyse, alebo bielu activiu. Niekedy si dam brokolicu,alebo mrkvu, myslim,ze je to lepsie pri kojeni ako si davat zaprazene polievky stale dokola.
Po prvom porode som ju mala po 6 mesiacoch, tiez som kojila a schudla som 6kil a potom uz som vobec nepribrala.
Ja si musim povedat , ze mam dietu , lebo inac by som zjedla kazdy den nieco sladke a vela
@krevetka 😀 😀 😀 😀 😀 Jáj moja, pred menzesom budem ja úplne "besná" 🙄 To sa fakt neviem ovládať 😒 Preto to chcem stihnúť ešte tento a bud. týždeň, aj keď už bud. bude kritický 😝 Ale teda dobre sa čítalo čo si zjedla...
Ja som zistila, že to ani nie je hladom, ale jednoducho mám neskutočnú chuť na sladké. Bola som v Kauf. a pri pokladni rada, tak som sa snažila vyhýbať pohľadom tým ich lákadlám - a zrovna všetko v akcii - Fidorka, Margotka a iné 😀 😀 Teraz by som si tú horkú Fidorku veru dala 😅 😝 😀
poradite mi ako s tou sparglou....ja to fakt nemusim...ci vynechat alebo nahradit...no neviem cim...vdaka za rady.
noooooooo pondelok sa blíži tak idem na to!!!! 😉
@krevetka No tomu moc neverím.... Navyše bud. tt ideme na celý deň na chatu a tam toho bude.... A potom ďaľší tt narodky.... Teraz idem aj dve také mini tortičky ako darček robiť, ďalšie pokušenie... ach jaj ☹ Budem rada, keď vydržím tento týždeň, ale schudnúť potrebujem oveľa viac ako som teraz dala dolu, takže musím pokračovať... 😒
@sticker asi skusim v tu nedelu dat brokolicku....ble ja sparglu nedam do ust. Tiez mam bud
tyzden v nedelu pokusenie...ideme na oslavu....fuu....ale to bude posledny den z tych dvoch tyzdnov tak to sa hadam prehliadne a potom ten dalsi tyzd.maminina sestdesiatka...kopa kolacikov a torty doma....jaaj ale daco isto ochutnam
...a potom zase dva tt budem slintat. ja som uz teraz za 4 dni dala 2,4 kg dole...a to popri tom chodim do posilky cize este mam narast na svaloch...joj nech mi to vydrzi....😉
takze dievcata, dnes po obede sa dostavili krce zaludka, takze veceru som si zmenila na slepaciu polievocku s vyvarenou mrkvou. Musim ukludnit zaludok 🙄
@katkaking Tak presne toto som si uvedomila cez týždeň - veľmi mi chýba polievka, jednoducho jedlo, ktoré bude teplé dlhšie ako tie prsia 😝 A premýšľam, čo dnes na večeru, lebo od radosti by som si dala "všetko" 😅 Ale určite si dám koláč, mamina včera piekla presne môjho gusta - celý čokoládový a to neodolám. Tak aspoň vydržím až do neskorého poobedia 🙂
dnes je tu akosi ticho?
tak som sa k vam pridala.. k chudnutiu .. aj do diskusie 😅 .. dufam, znevadi .. dnes druhy den a celkom v pohode.. som rada ze zmizla ta priserna chuta na sladke, kazdy vecer som vyrabolala sladkosti zo zasoby.. skusala som aj tu 13dnovu mliecnu, vydrzala som 4-5 dni, ale tam som mala fakt hroznu chut na sladke, kazdy den som musela nieco mat, tak som to potom zabalila a prezrala sao vsetkym 😅 .. dnes francuzske zemiaky a tvarohove buchty na stole a zatial som odolala.. dufam aj vecer.. a este zajtra odolat nedelnemu obedu a kriticke dni mam za sebou .. dufam 😀
zacinam od pondelak, dufam,ze to dam... 🙂

dobré ráno dievčence, tak môj včerajsí večer skončil totálnym fiaskom, zjedla som len čo nešlo zjesť mňa :o(
Ukončila som to teglikom kyslej smotany s grankom, ešte v živote mi tak nechutilo. No nebudem tu rozpisovať moje včerajšie prehrešky, dnes som spať , rozok som práve dojedla, vody vypijem asi 5 litrov dnes. O 4 dni menzes tak dúfam, že ma neprepadne žranica večer.