icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

krevetka
12. apr 2013

dobré ráno dievčence, tak môj včerajsí večer skončil totálnym fiaskom, zjedla som len čo nešlo zjesť mňa :o(
Ukončila som to teglikom kyslej smotany s grankom, ešte v živote mi tak nechutilo. No nebudem tu rozpisovať moje včerajšie prehrešky, dnes som spať , rozok som práve dojedla, vody vypijem asi 5 litrov dnes. O 4 dni menzes tak dúfam, že ma neprepadne žranica večer.

kimi2
12. apr 2013

Tak tri dni za sebov a 1,5 kg dole no nieje to super 🙂🙂 🙂

kimi2
12. apr 2013

@krevetka jamam tiez prehresky ale toolko neviem pit a ide to 🙂 🙂 🙂

fila82
12. apr 2013

@krevetka 😀 no si zabila 😀 smotana s grankom, odpadnem 😀...inac aj ja mam dostat menzes, takze o to tazsie sa ovladam, tiez mam zranice pred tym ako mam dostat

krevetka
12. apr 2013

@fila82 ja tiež žeriem pred, ten včerajšok bol len taký zlomok mojich zvycajnych pred menzesovych ritualov.

fila82
12. apr 2013

@krevetka poznam to 🙄

katkaking
12. apr 2013

baby cim mam nahradit sparglu...ci ju mam len vynechat? dnes namiesto tuniaka si robim lososa naprirodno...mnam 🙂 snad to nie je velky prehresok.....

morandia
12. apr 2013

@nataly737 ahoj s tou dietou ak kojis radsej pockaj lebo by si mohla stratit mlieko... a dalsia vec nedostavalo by sa v mliecku dostatok zivin potrebnych pre babatko...nemusis sa ponahlat s dietami ak chces chudnut lebo aj pocas kojenia zena chudne skus si o tom precitat na nete ... 🙂 https://www.modrykonik.cz/diskuse/moje-zdravie/...

kati9
12. apr 2013

@bzuco ten caj

fila82
12. apr 2013

@katkaking podla mna v pohode 🙂

lublub
12. apr 2013

este jedna otazkocka .. ten jablcny ocot staci jest len v tie uvedene dni, vsak? netreba ho uzivat kazdy den, ci?

fila82
12. apr 2013

@lublub
@sticker
@krevetka
@meggi0201
@jeackynka baby idem vyskusat namiesto toho rohlicka co mame na ranajky upeciem chlebik podla dukana a ked ma pritlaci hlad tak z neho zobnem aj pocas dna.....lepsie riesenie ako nieco horsie do seba hodit, alebo hladovat....zakladom diet je, ze nesmie byt clovek hladny... tak drzte palce nech sa podari, zevraj je velmi dobry.
Tento: 250 gramov odtučneného tvarohu 0,1 %, 1 štipku soľ, 1 polievková lyžica ovsených otrúb, 4 polievkové lyžice pšeničných otrúb, 3 vajcia, 0.5 balíčka kypriaceho prášku do pečiva.

kati9
12. apr 2013

ja som zacala v pondelok aj s muzom, som 3 tyzdne po porode, ale ja to neberem ako dietu, ale zdravsiu stravu. Ocot si nedavam kvoli kojeniu, a ked som hladna , dam si pecivo navyse, alebo bielu activiu. Niekedy si dam brokolicu,alebo mrkvu, myslim,ze je to lepsie pri kojeni ako si davat zaprazene polievky stale dokola.
Po prvom porode som ju mala po 6 mesiacoch, tiez som kojila a schudla som 6kil a potom uz som vobec nepribrala.
Ja si musim povedat , ze mam dietu , lebo inac by som zjedla kazdy den nieco sladke a vela

lublub
12. apr 2013

@kati9 to si schudla 6 kg za tie dva tyzdne stravovania sa podla tejto diety? tak to pekne.. 🙂

sticker
12. apr 2013

@krevetka 😀 😀 😀 😀 😀 Jáj moja, pred menzesom budem ja úplne "besná" 🙄 To sa fakt neviem ovládať 😒 Preto to chcem stihnúť ešte tento a bud. týždeň, aj keď už bud. bude kritický 😝 Ale teda dobre sa čítalo čo si zjedla...
Ja som zistila, že to ani nie je hladom, ale jednoducho mám neskutočnú chuť na sladké. Bola som v Kauf. a pri pokladni rada, tak som sa snažila vyhýbať pohľadom tým ich lákadlám - a zrovna všetko v akcii - Fidorka, Margotka a iné 😀 😀 Teraz by som si tú horkú Fidorku veru dala 😅 😝 😀

sticker
12. apr 2013

@lublub Ja ten ocot pijem každý deň. Ale dnes som pred obedom zabudla, lebo tu bol chaos 😝 Dám si pred večerou....

katkaking
12. apr 2013

poradite mi ako s tou sparglou....ja to fakt nemusim...ci vynechat alebo nahradit...no neviem cim...vdaka za rady.

sticker
12. apr 2013

@katkaking To som ešte chcela napísať - ja ju tiež neznášam ☹ Kamarátka mi poradila, nech si kúpim v pohári, ako bývajú malé kukuričky, tak je aj špargľa. Tak som kúpila ale po pravde nedávam jej veľké šance uspieť u mňa.... Takže netuším čo budem v nedeľu večerať 😒

krevetka
12. apr 2013

@sticker snáď ty nevyvedieš toho toľko ako ja včera, dnes som ako anjel.... ale čert sa uz vo mne kdesi ozýva 😝

lucyf
12. apr 2013

noooooooo pondelok sa blíži tak idem na to!!!! 😉

sticker
12. apr 2013

@krevetka No tomu moc neverím.... Navyše bud. tt ideme na celý deň na chatu a tam toho bude.... A potom ďaľší tt narodky.... Teraz idem aj dve také mini tortičky ako darček robiť, ďalšie pokušenie... ach jaj ☹ Budem rada, keď vydržím tento týždeň, ale schudnúť potrebujem oveľa viac ako som teraz dala dolu, takže musím pokračovať... 😒

kati9
12. apr 2013

@lublub ta dieta je 2 t dieta,tyzden volno a znovu 2 tyzdne , ale ten posledny piaty tyzden som asi ani nedokoncila , ale fakt to zabera

katkaking
12. apr 2013

@sticker asi skusim v tu nedelu dat brokolicku....ble ja sparglu nedam do ust. Tiez mam bud
tyzden v nedelu pokusenie...ideme na oslavu....fuu....ale to bude posledny den z tych dvoch tyzdnov tak to sa hadam prehliadne a potom ten dalsi tyzd.maminina sestdesiatka...kopa kolacikov a torty doma....jaaj ale daco isto ochutnam
...a potom zase dva tt budem slintat. ja som uz teraz za 4 dni dala 2,4 kg dole...a to popri tom chodim do posilky cize este mam narast na svaloch...joj nech mi to vydrzi....😉

fila82
12. apr 2013

takze dievcata, dnes po obede sa dostavili krce zaludka, takze veceru som si zmenila na slepaciu polievocku s vyvarenou mrkvou. Musim ukludnit zaludok 🙄

sticker
12. apr 2013

@katkaking Perfektne si schudla, paráda 😎 No brokolicu som dnes veru kúpila, tak možno dám aj ja.... Ale aspoň ochutnám tú špargľu, len tak zo zvedavosti, aká je tá nakladaná 🙂

katkaking
12. apr 2013

@sticker vdaka...prajem nam to vsetkym....dnes na veceru mi mm zmenil menu...mala som mozzarelku s paradajkou...a veru som si celkom pochutila. ale veru uz mi polievky a teple jedlo na obed chyba....

sticker
13. apr 2013

@katkaking Tak presne toto som si uvedomila cez týždeň - veľmi mi chýba polievka, jednoducho jedlo, ktoré bude teplé dlhšie ako tie prsia 😝 A premýšľam, čo dnes na večeru, lebo od radosti by som si dala "všetko" 😅 Ale určite si dám koláč, mamina včera piekla presne môjho gusta - celý čokoládový a to neodolám. Tak aspoň vydržím až do neskorého poobedia 🙂

krevetka
13. apr 2013

dnes je tu akosi ticho?

lublub
13. apr 2013

tak som sa k vam pridala.. k chudnutiu .. aj do diskusie 😅 .. dufam, znevadi .. dnes druhy den a celkom v pohode.. som rada ze zmizla ta priserna chuta na sladke, kazdy vecer som vyrabolala sladkosti zo zasoby.. skusala som aj tu 13dnovu mliecnu, vydrzala som 4-5 dni, ale tam som mala fakt hroznu chut na sladke, kazdy den som musela nieco mat, tak som to potom zabalila a prezrala sao vsetkym 😅 .. dnes francuzske zemiaky a tvarohove buchty na stole a zatial som odolala.. dufam aj vecer.. a este zajtra odolat nedelnemu obedu a kriticke dni mam za sebou .. dufam 😀

motylek17
13. apr 2013

zacinam od pondelak, dufam,ze to dam... 🙂