Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
Teda dnešný obed bol zaberák 😝 Nevládala som a nechcela som to ani všetko zjesť, ale večera je ďaleko tak som zjedla, ale ešte teraz - hodinu a pol po - som úplne plná. Tak umývam okná, aby to šlo preč 😀
ja som dnes dostala menzes, tak chodím ako bez duše, kurča som jedla a cely den myslím na niečo sladké .... niečo malé si dám teraz, lepšie než o 10 večer... a vravím si furt dookola, že ten prvý týždeň bol take zahrievacie kolo a od zajtra idem naostro, všetko dobodky jesť ako sa má. Co Vám zatiaľ sposobovalo najviac problém? Mne tých 20 dekov šunky, čo bolo raz na večeru tuším, šunku moc nemusím , sama soľ... Inak ananas s jogurtom bol naj naj
no ja dnes pohoda, nedelny obed som uvarila a odolala som reznom 😀 akurat som dojedla veceru sunku s paradajkami..zajtra bude 4ty den, tak sa odvazim ako som sa posunula s vahou...
6den za mnou a vyzera to ze 2 kila dole tak som zvedava ako to bude dalej ale ja som nejedla vobec rezne len cisto salat a tuniaka som dala z konzervy dala som sice olej z toho prec no dufam ze som nespravila velku chybu, ten ocot mi uz ide dost hore zaludkom ale uz iba tyzden a pauza 😅
ahojte, od zajtra začínam aj, ale chcem sa spýtať na jablcny ocot, ako ho používate, pijete ho alebo dávate na šalát?
Baby a čo sa stane, keď sa vynechá večera? Ja som nestihla ešte jesť a nechcem takto neskoro... A druhá vec, tá dnešná večera je zabijacká kombinácia - ovocie a zelenina..... Mne to ani na čítanie nejde dokopy a nieto ešte to zjesť 😝 😅 Len ja sa bojím, že to telo je tak nejako nastavené a tá večera bude chýbať a nesplní to ten efekt aký by malo....
@madono Ja ho pijem hneď ráno štamperlík do 2dcl vody aj pred obedom.... Ale baby majú tabletky. Ja by som nezjedla šalát poliaty tým, mne to neskutočne smrdí. Aj keď pijem nedýcham a veru ráno mi mierne býva zle z toho 😝
dievcata, a kolko sa ma jest z ovocia a zeleniny? ked je napisane 2 paradajky...ok... ale ked je napisane salat.. kolko? zeleninovy - paradajka, uhorka a pod.? alebo ladovy salat? alebo ovocie... kolko? jeden ks niecoho alebo viac? zemiaky na veceru... kolko? za tanier? alebo dosyta kolko len chcem? je tam nejake obmedzenie v mnozstve?
ahojte, aj ja som kedysi tuto dietu drzala, rozmyslam, ze skusim dva tyzdne zas, ale ja som pocas toho vkuse hladnaaaaa 😠 😝 ...tiez mate take pocity?uz som ju drzala 3x, ale vydrzala som len prve dva tyzdne, aj to ledva ledva... a tak sa mi sprotivil ladovy salat, ze az, odvtedy 😝
vidim, ze uz vsetky dietujete, tak asi zacnem sama odznovu, ale asi az o tyzden 😝
a inak som to drzala bez jablcneho octu a slo to aj bez toho;)
@nefertitka ja zacinam zajtra 🙂
@sticker no ja som si dala brokolicu varenu a asi dve koliecka sunky. ked chodim do fitka jedla somm az po cviceni doma okolo osmej a kilecka idu aj tak dolu. no ale spat chodim neskoro cize este to mozno stihnem stravit.
@lublub ja som si robila salatik podla toho aky mi siel na chut....s kapustou a mrkvou...paradajkovo cibulovy...mix vsetkeho co som nasla a tak. a porcie...primerane..aby ma to zasitilo ale zase neprejedam sa.
Ahojte dievčatá, tak od zajtra začíname spolu s mojou dcérou....ona chce dať dole 8 kg a ja aspoň 13 kg...tak nám držte palčeky, priebežne budeme podávať hlásenia 🙂 😝
@lublub Ja si kupujem hotové šaláty v Tescu alebo v Kauflande. Ale už som si aj robila - ľadový šalát, pekingská kapusta, reďkovka a malé paradajky. A to množstvo tam je podľa mňa aj jedno. Ale tak keď to jem s mäsom tak sa normálne najem do plna 🙂
Inak k dnešnému dňu -2,7kg. Ak dám dolu tak isto aj tento tt aj tak to je málo, takže po týždni prestávky idem ďalej. Len som veľmi zvedavá, čo ten voľný týždeň. Neverím že tam človek nenaberie späť....
dakujem dievcata.. ved tak aj robim take mix salaty..len som nevedel ci to nie je myslene ze len cisty ladovy salad 🙂
@sticker a za kolko dni mas tych 2,7kg dole? ja som dnes zacala 4.den a mam -1,8kg. Lenze to je nic, kebyze sa najem normalne, tak to mam hned naspat .. mozno este aj viac 😀 ale inak ako som zacala tuto dietu, tak mam zapchu 😅 neviem ci z toho jablcneho octu ci co, viem ze niektora z vas to tu spominala, ze tiez mala tento problem.. a inak ten jablcny ocot akoze k comu dopomaha, naco je dobry?
@sticker ja trochu hej .. brucho mi trocha splaslo, zapla som nohavice, ktore som nemohla zapnut.. ale zadok, stehna bez zmeny.. tam som v tych gatoch ako tlacenka 😀 ale snad to pojde.. len zda sa mi, ze to ide pomaly 😀 ale zase co chem za 3 dni, vsak?.. ak to pojde takto do konca tych 5 tyzdnov, ak teda vydrzim.. tak by to mohlo zist aj na tych -6 kg, ci? len si to "kazim" kavou.. ja vypijem aj 4 kavy za den, a s mliekom, ked uz nejem tak aspon toto musim mat 😀
@anaviky ja az o tyzden, tak sa k tebe potom pripojim 😉
klobuk dole co ste tu dietku dali... ja dnes zacala aj skoncila... radsej budem cvicit ako toto 😀
ja som uz tri rana mala rovnaku vahu....ani deko dolu. uz ma to aj nebavi....stale len studene jest....za tt mam dolu 2,8kg....co je asi dost. ale posilujem cize svalova hmota rastie. splasli mi stehna brucho a nohavice su mi obrovske. snad vydrzim...
Ahojte baby... tak aj ja som dnes zacala a vlastne den za nami....a v pohode hladna niesom... este ze je pekne a idem s malym von tak mi den rychlo prejde.
teraz mam 67kg pri vyske 160 cm..takze mam viac nez dost...po porode (8mes.) to nejak nejde dole...cca za mesiac som zhodila 5 kil ale teraz to nejak postalo.... jedine co som si dnes vsimla bolo ze som mala menej enrgie ked som cvicila.. ale pohoda...
ako ste zvladli druhy den a veceru ananas??? toho sa nejak budem asi zomrem od hladu zajtraaaa
baby,idem sa pochvalit 😀 zaciatok 5.dňa a -2,4kg 😵 nedaval som tomu velku sancu ze mi pojde vaha dole, kedze hned od prveho dna mam zapchu 😅 cize len do seba "pcham" ale von nejde nic 😀 a vaha pritom ide dolu.. tak dufam, ze to pojde takto dalej, ze sa to nezastavi...pri tej 13dnovej mliecnej diete mi to tak neslo dolu.. sice je pravda, ze tam som kazdy den mala sladke, lebo som nemohla bez toho vydrzat 😖
@slivka233 ja som namiesto ananasu dala 2 pomaracne..
No dievčatá, prvý deň za nami a dole 1,5 kg. Keby to takto pokračovalooooooo...Zatiaľ to zvládame 😝 Dokonca ani nejaký vlčí hlad nás zatiaľ neprepadol. Tak sa držme 😉
takze sa hlasim, vysledok 2tyzdnovej driny 😀 -5kg 🙂 kazdej odporucam... a hlavne veeeeela H2O a cajikov 🙂 plus nejaky ten pohyb, aj ked my zeny na materskej ho mame vyse hlavy 🙂
@fibinka001 to je super, gratulujejem! dodrziavala si presne, alebo boli aj nejake prehresky? budes opat pokracovat aj po tyzdnovej pauze?
@lublub dakujeeeeem, urcite budem pkracovat,aj teraz budem zdravo jest, aby sa to nahodou nechcelo vratit spat 😀 dodorziavala som presne podla rozpisu, akurat ananas, som iba v konzerve jedla, lebo taky cerstvy mi vadi--- palia ma z neho strasne pery, ze az zaspat nemozem :-/ ale inak som pridala brusakovanie, kedze som po cisarskom, este potrebujem min.4kg dolu, uvidime...zevraj v druhej faze tomide pomalsie tak som zvedava... ty si ktory den? tyzden? 🙂 tiez drzim vsetky palceky 🙂

fuha...fakt tichota....ako sa vam dari....a co dnesna vecera? vazite sa priebezne niektora?