icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

lublub
17. apr 2013

@fibinka001 ja som zatial len prvy tyzden - 6. deň, zatial -2,5kg, tak uvidíme.. ale je to dobré povzbudenie, ked niekto napise ako sa mu dari 🙂 no aj mne by sa zislo trocha pocvicit, ale nestiham.. ale aspon v robote beham hore dolu po schodoch a po deti do skolky sa nevyvázam na aute, mame to dost daleko, ale idem peso, rezkym krokom 😀 tak sa aspon takto utesujem 😀 a tiez mam v plane potom zdravsie jest, u mna to znamena nejest vela sladkosti vecer 😀
potom sa ozvi ako sa ti darilo cez "volny tyzden" , ci sa to nejako prejavi na vahe ked budes normalne jest

anaviky
17. apr 2013

no baby tak dnes je teda treti den, snazim sa aj ked som prvy vecer neodolala kusku cokolady 😝 ... pohybu mam dost pri malej,ale chcelo by to ešte nieco... inak hroza ked sa vsetci okolo mna napchavaju a ja hladna,isla som sa radsej vody napit :D... posnazim sa odolavat dalej,odvazim sa po tyzdni tak potom napisem co z toho :D.. drzte palce

katkaking
17. apr 2013

baby mne to prvy tt islo super a teraz to nejako spomalilo....ale mozno kvoli posilovaniu...ale brucho mi splaslo a aj nohy....a takmer uplne odisla celulitida...tak sa vytesujeeem....

lublub
17. apr 2013

no asi budem musiet zacat cvicit, aby sa to tak nespomalilo..
@katkaking celulitida prec? to je super! aj ja chceeeem 🙂 snad sa dockam 😀

alazala
17. apr 2013

aký je to ten čistiaci čaj, čo ho treba piť?

krevetka
17. apr 2013

@alazala ja pijem obyčajný Senna caj

krevetka
17. apr 2013

ja som bola 3 dni preč a diétu som vôbec nemohla dodržiavať . Zajtra začinam znova, snáď som nič naspäť nepribrala 😵

alazala
17. apr 2013

@krevetka hm, toto sa mi na tej diete nepáči. Preháňadlá podľa mňa nie sú ok. Čo si o tom ostatní myslíte?

madono
17. apr 2013

@alazala ja mám od teakanne, základom je zihlava . ide skôr o čaj mocopudny ako laxativny

katkaking
17. apr 2013

@alazala ja pijem zeleny a zihlavu. nemam pocit ze by ma prehanalo (skor naopak)...a kilecka aj tak idu dolu....

lublub
18. apr 2013

@alazala čistiaci čaj je myslený na čistenie a obnovu krvi, napriklad zihlava a ine caje ocistujuce organizmus .. nemysli sa to ako cistenie-prehanadla...

krevetka
18. apr 2013

@sticker ako Ti ide diétka? Ja som na 3 dni musela prerušiť ale uz som spat

sticker
18. apr 2013

@krevetka Ale prosím ťa, behám po návštevách a teraz neviem, či pokračovať, alebo začať odznova 🙄 😠 Som na seba nahnevaná, lebo celé dni nie sme doma a tým pádom nestíham nič..... Tak mám chuť dať ešte jeden týždeň. Lebo tento týždeň je dosť chaotický. Ešte som aj tortu kamarátke robila a samozrejme sme s malými parížsky krém "museli" dojesť, lebo som ho viac spravila 😝 😅 😀 A teda takýmto veciam ťažko odolávam.... Ty pokračuješ dňom, ktorý je na rade, alebo to dáš odznovu?

maribar
19. apr 2013

Ahojte, nejdete niekto do toho od pondelka?Ja som ju uz drzala asi pred rokom a pol, schudla som asi 9 kg a naspat som nepribrala ani kilo (kym som nezostala tehotna)a to som zacala potom normalne jest vsetko na co soom mala chut.Uz som ju raz drzala aj po porode ale nevydrzala som dokonca, tak rozmyslam ze zacnem teraz od pondelka... zacina este niekto?

lublub
19. apr 2013

@maribar a dodrziavala si ju presne do bodky ? ziaden prehresok? ja som si spravila vcera zmenu, nestihla som spravit kuracinu, tak som si namiesto masa dala do salatu pokrajany syr... a neviem.. ci to moze nejako ovplyvnit...

maribar
19. apr 2013

No snazila som sa dodrziavat, ale ked som varila manzelovi tak som ochutnavala co ako chuti ale len po troske.

soffyee
19. apr 2013

Uz len tri dni a koncim najviac sa boji toho volneho tyzdna aby som opet nepriblala a potom opet este dva dlhe tyzdne pred domnou tesim sa na stravu som si zvykla kazdy sa mi smeje ze papam travu (salat) 😀 ale celkom chuti

krevetka
19. apr 2013

@sticker
včera som začala 1.dňom a dnes som zase von z toho vlačika s menom diéta, najedla som sa za troch a teraz rozmyšľam, či sa rana dozijem ako mi je zle 🙄

sticker
19. apr 2013

@krevetka No ja som bola prekvapená, že aj po tých dvoch dňoch je váha tak isto ako po prvom týždni, nič navyše... Takže pomaličky to ide.... A hlavne som prestala stresovať 🙂

katkaking
19. apr 2013

baby dnes som prvy krat "padla"....pobede kolacik ku kave a vecer tri kocky cokolady....jaaaj co uz....nikto nie je dokonaly. ako sa vam dari?

lublub
20. apr 2013

@katkaking ja takisto dnes... robila som prvy krat likerove spice... ked som ich robila, ani prst som neoblizla, ani plnku som nevyskusala.. a teraz ku kave som si jeden dala... dako ma ani na sladke nelakalo, ale chcela som vediet, ci sa vydarili 😀 no snad to nie je nic hrozne..,ani neviem ze som daky kolac jedla 😀.. dalej pokracujem podla pravidiel...zatial som 9.den a - 3,3kg .. moj ciel je spolu za tych 5 tyzdnov aspon -7kg... tak snad sa to podari... o tyzden zacnem aj cvicit, teraz na to nemam cas kvoli skuskam..

sticker
20. apr 2013

Ja som dnes ráno zistila, že ďalšie pol kilo šlo dolu, no ale boli sme na chate a tam sa jedlo normálne... Ale robila som babám na večeru puding a inokedy by som si dala, no teraz som si iba čaj spravila a hotovo. Víkendy sú vždy celkovo ťažšie, lebo sa chodí kade-tade a všade kopec jedla 😝

katkaking
20. apr 2013

@lublub no mne bolo vcera po tom kolaci zle a tazko. pred chvilou som opat zamaskrtila kocku cokolady a je mi tiez tazko. Ale dnes som dostala kramy tak preto mam mlsny jazycek 😀 😀 😀 Ale zo vcera do dnes mi slo aj tak skoro pol kila dolu (vazim sa vzdy rano)...tak metabolizmus je asi nastartovany. ja zajtra koncim....jupiiii.....ale podvecer ideme na oslavu tak to teda zavrsim tu dietu a bud.tyzden tiez same oslavy....jaaaj tazko budem odolavat. ja tiez cvicim....drzim prsty nech splnis svoj ciel....ja som ho takto konkretizovany nemala a rozmyslam ci dam aj tu druhu dvojtyzdnovku....hm...asi je dost potrebna.....neviete niekto?

lublub
21. apr 2013

@katkaking mne sa tiez zmenila chut na sladke.. ci ako to mam povedat...celkovo ma akosi nepotiahne sladke.. predtym to bola neovladatelna chut 😀 😀 mi az sibalo, boal som riadne nervoz ked om nemala cokoladu 😀 ked som si dala ten maly spic, citila som sa tak plna,ako keby som ich zjedla 10 a na dalsi som nemala chut... inokedy by som sa napraskala 😀 aj mne aj tak zislo pol kila dole, dnes som sa odvazila..... ja som si ho takto nastavila tie kila, ktore mam doat dole preto, lebo tolko som za posledny cas pribrala a nevpracem sa do vsetkych nohavic..takze co sa prilepilo, musi ist prec 😀 ale postupne ich zacinam uz obliekat 😀 no ja po tej tyzdennej pauze dam opat tie 2 tyzdne... uz to dako dokopem ked som sa na to dala 😀 asi je to potrebne, ked to pisu...

nefertitka
21. apr 2013

od zajtra zacinam aj ja....som zvedava, kolko vydrzim tento krat 😝

janulabj
21. apr 2013

@maribar
@nefertitka aj ja nanovo začinam zajtra 🙂 naposledy som vzdala mala som neskutočne bolesti vredu mojho dvanastnikoveho, čiže polku obeda budem jest o tretej poo, nech nemam take dlhe pauzy medzi jedlom., snad vydržííím čo najdlhšie 😉

madono
21. apr 2013

ahojte, musím sa pochváliť, držím diétu od min. pondelka, tzn. dnes mám 7 deň a mám dole skoro 4 kg /a to mám kramy/. dnešný obed bol masaker a to som ho ani celý nezjedla a večer som už zvládla len ovocie a aj tak mi bolo ťažko. včera som robila muffiny a odolala som a nezjedla ani jeden, pritom všetci hykali, že sú výborné, ale nakoniec som neodolala zmrzline a aj tak išlo dole 800gr. dnes som vytiahla steper, že to ešte nejako podporím, a hneď som aj začala, ale ledva som dala 10 min a bola som bez dychu, kondicka v prdeli. ale zajtra pokračujem...

katkaking
21. apr 2013

ja som dnes skoncila dvojtyzdnovku....ale uz naobed bo pobede sme boli na oslave....tak som neodolala 🙂 nezjedla som vela ale nezvyk na "normalnu" stravu tak mi je tazko. dala som dolu 4 kg (a to mam kramy) cize by to bolo isto viac....ako sa citim ? super.....oblecenie lieta na mne....a zaludok stiahnuty....tak neviem ako sa budem stravovat ten tyzden ale mame 4 oalavy tak to bude sranda.....

euphoria
21. apr 2013

Neviem si predstavit, ako to vydrzim, no zajtra idem nato !

maribar
22. apr 2013

@janulabj No super tak dufam ze vydrzime, ja si sice kazde rano budem musiet dat najskor Psyllium(a dufat ze to pomoze pred zapchou)ale budem sa snazit vydrzat to. drzim palce vsetkym co zacinajuuuuu.Pekne rano