icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

madono
22. apr 2013

@euphoria najhoršie sú prvé dva dni, potom si už zvyknes, držím palce

janulabj
22. apr 2013

@maribar ja si davam rano pohar vlažnej s citronom 🙂

anaviky
22. apr 2013

tyžden za mnou a cca 3 kg dole a to som ani necvicila, len co mam pohyb pri malej... ale sem tam prehresok tak ak by som dodrziavala presne urcite by bolo viac kg dole... ale ian v pohode myslim zvladam :

anaviky
22. apr 2013

ä vlastne zacala som v sobotu "cvicit"... davam si brusaky a drepy... a citim sa fajn,hlavne co sa bruchy tyka...

maribar
22. apr 2013

@janulabj No to mam ja asi vsetko odskusane, aj vodu s citronom, aj teplu vodu a nie je to bohvie co, tak dufam ze ta vlaknina pomoze

romanovic
22. apr 2013

Zeny, obdivujem Vas. Ja vstavam o 4,00 a ked do takej 8,00 nemam normalne ranajky, tak by som zjedla aj mys s klavesnicou... 🙂

soffyee
22. apr 2013

takze mala som na zaciatku 67kil teraz 63 vlastne za dva tyzdne 4 kila dole som rada ze konecne je prestavka a prvy tyzden mam pred sebou najviac sa tesim na teplu polievocku 🙂 dam si pozor co budem jest 😲 ostatne zienky drzim palce v pokracovani 🙂

euphoria
22. apr 2013

@maribar je zapcha z tejto diety? Ten jablcny ocot nepomaha pri traveni? Dava sa pred kazdym jedlom?

euphoria
22. apr 2013

@soffyee skvely vysledok!

euphoria
22. apr 2013

A baby pls davate si k masu aky salat? Len mix zelenych listov ci aj nejaku papriku, uhorku , paradajku?

euphoria
22. apr 2013

@madono dakujem! Len aby som to zvladla, v zivote som nedrzala dietu.. Skor zdravu strava 5krat denne plus pohyb.. Ale mojich sucasnych 76kg je na zaplakanie a rada by som sa ich zbavila rychlo! Asi ako vsetky z nas🙂

maribar
22. apr 2013

@euphoria No ked som ju drzala prvy krat pred porodom, tak som zapchu nemala, az teraz po porode, tak neviem. A ja si davam tabletky jablcny ocot 1alb. dve denne lebo z toho oltu mi bolo na grc.

maribar
22. apr 2013

@euphoria Ja si davam vsetku moznu zeleninu co mi ide na chut 😉

soffyee
22. apr 2013

@euphoria jeeeej dakujem 🙂

janinka69
22. apr 2013

No ahojte baby..takže po týždni výsledok...ja - 3.5 kg a dcéra - 4kg. Celkom fajne, no ne?....Prehrešok bol iba v nedeľu, takže zatiaľ spokojnosť. Začíname druhý týždeň, držte palce 🙂 😝

aurora88
22. apr 2013

aj ja som dnes zacala, pociatocna vaha je 66,6 tak som zvedava, na akej skoncim 🙂 drzme si palce 🙂

lublub
23. apr 2013

baby, ja som to vcera pokaslala.. vecer som zjedla celu cokoladu 😠 😔 ach jaj.. dala som si iba kocku, a to je najhorsie, zacitit tu chut a potom uz nemam mieru .. rano vaha isla o 0,2kg aj tak dole... ale predsa.. bolo mi to treba? a este potom mi po nej bolo zle.. zaludok si odvykol do sladkeho, hlavne od tolkeho mnozstva naraz...

greta2017
23. apr 2013

@mimma17 trojobal????? :D co siiiiiii....sice nie som kucharka ale tu dietu som drzala no rezen sa nerobi v trojobale ale len tak "naprirodno" ;) a ja osobne som sparglu nahradila zeleninovym salatom 🙂 ...drzali sme to cela rodina a ti clenovia co toho tuku mali na sebe ozaj viac tak hovorili ze sa nenormalne dobre citia vo svojom tele....to je predovsetkym "ocistujuca" dieta.....samozrejme ze schudnes (podla toho kolko vazis ja som pred dietou vazila 66,5 a dostala som sa na 59...)ale ja si myslim ze ak mas tendenciu priberat a nedavas si pozor co papas tak o5 priberes... ja sa zatial drzim uz niekolko rokov na 60 ;)

zuzana110
23. apr 2013

Ahojte,chcem sa k vam pridat.Tiež som od pondelka na tejto diete.Chcem sa vas spytat,či niektora neskusila kavu s umelym sladidlom.Lebo som kavičkarka a horku nevypijem.

euphoria
23. apr 2013

@zuzana110 Ja si myslim ze ked si das jednu kavu s cukrom, nic sa nestane. inak ja som dlho pila kavu s mliekom a cukrom 3 denne, potom som si navykla, ze pijem kavu ked jem nieco sladke a vtedy som si do nej cukor uz nedala a od vcera, ako som zacala tuto dietu pijem 3 denne nadalej, ale bez cukru, mlieko si dam. ako si zvladla prvy den? ja sa cudujem, ze som nebola ani hladna pocas dna, no ale vecer o desiatej som si dala par hrozienok..

euphoria
23. apr 2013

vydrzala niektora z vas tyzden uplne bez prehresku?

luciapejkova
23. apr 2013

No čaute baby ! aj ja som ju začala včera uvidime ako to pojde dolu, a čo sa tyka tej kavy ja si davam v pohode aj viac na den a do kazdej troska mlieka čistu nevypijem a myslim ze v tom vobec nieje problem. Raz som ju uz drzala strasne davno a viem ze trocha mlieka v tej kave neuskodilo, chcela by som aspon troska dat dolu sice neviem ci vydrzim nikdy sa mi nepodarilo dlhsie ju drzat ale uvidime. 🙂

lublub
23. apr 2013

@euphoria ja som vydrzala be prehresku 10 dni.. bohuzial, vcera aj dnes som neodolala cokolade 😠

nefertitka
23. apr 2013

ja som tuto dietu drzala uz viac krat pred par rokmi a prehresky fungovali stale, a aj tak sli kila dolu🙂 aj ked mozno bez prehreskov by slo dolu viac 😝

nefertitka
23. apr 2013

a uplne naj som schudla, ked som tuto dietu drzala tyzden a na ten druhy som dostala crevnu chripku, to sli kila rychlo dolu 😀 😝

maribar
23. apr 2013

Boze este len druhy den a uz by som najradsej prestala ☹

fabula
23. apr 2013

Babizne poslite mi prosim dietku do IP 🙂) dakujeeeeeeeeeem

euphoria
23. apr 2013

@lublub tak to obdivujem.ja som hned vcera dala par hrozienok a dnes po tom ananase ma stipal cely jazyk, to som ani cely nezjedla, som dala par lyziciek medu.. Teraz by som zjedla pol chladnicky, a to nie som hladna, len mam chut jest

dadka13
23. apr 2013

baby - ja mam zajtra na obed to grilovane kura - ale budeme cely deň mimo - môžem obed vynechať? A čo s tou večerou - u nás špargľu asi ani nepredávaju 🙂

lublub
24. apr 2013

@dadka13 ja som namiesto spargle dala brokolicu
@euphoria niet co obdivovat, uz druhy den som na cokolade 😠 neviem co ma tam premohla, ked osm tam dlho vydrzala..