Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@nefertitka no co zacala si ? 🙂
Baby ked pijete ten jabl ocot v tabletkach, kolko si davate? jednu ako je pisane alebo viac?
@janulabj ja tiez s prehreškami, aj som si už zamenila dni kedže som napriklad zabudla, ze mam mat kuraci rezen a uz bolo neskoro rozmrazovat tak som si dala nieco ine... ale vaha ide pomalicky dolu.. vecer ked ma slak trafa tak si nakrajam rajcinu :D... teraz je 10den a mam 4kg dole co je fajn.. ešte raz tolko a mozno aj staci 🙂
@anaviky ano🙂 sice trosku podvadzam, ale podstata je ta ista, vcera som si do jogurtu dala aj fit cerealie a zajtra si dam namiesto kuracieho steaku z peceneho kurata nejake chude prsia alebo co, malej idem upiect kura, tak to nebudem komplikovat 😝
a zobla som jahody vcera 😝
@nefertitka ja tiez som si bud upiekla kuracie stehna alebo som si na prirodno prsia spravila... myslim, ze vacsina z nas to nedodrziava na milion percent :D
@anaviky moja mama hej...ona fakt nic neporusi nikdy a uz to viac krat drzala a vzdy sa jej podarilo okolo 8 kil zhodit, tak ale ona by mohla aj viac....len sa jej nedivvim, ze po tejto hladovke uz dalej nevladze 😝
tak zjedla som sunku s rajcinami a som hladna, co teraaaaaaaaaaz? 😝
a k tomu vcerajsiemu ananasu, skoro ma slahlo, lebo mam afty v ustach
Tak ja som si dnes dala na veceru maso so salatom a teraz pozeram ze som mala mat sunku s paradajkami.. Inak co je sunka s hovadzou stavou??
baby co mate volny tyzden....aj vam je zle a na grc ked cokolvek cez den zjete? mne straaaasne....aj sa bojim nieco do ust dat.....a ako sa vam dari nepriberat? 🙂 🙂 🙂 tie co drzite....tak vela zdaru a malo chuti na cokolvek 😀
ja som este nic nedala dolu:( stale rovnako, mozno fakt aj tie male prehresky vadia alebo co a to som bola aj behat 2x uz...skusim aspon 3x do tyzdna nejaky beh, nech to ide rychlejsie
A je po diete 🙂 dnes som vypekala, chystala pohostenie a samozrejme neodolala 🙂 no co uz nevadi
a je po diete... posledny den dvojtyzdnovky som jedla uplne vsetko, dva dni dozadu kazdy vecer cokoladu.. no co uz.... tyzden si dam pauzu a zacnem od zaciatku...
No tak ja mám za sebou prvý týždeň - s výsledkom -3kg a -3cm - takmer všade 🙂 🙂 🙂 pokračujeme ďalej 🙂
Ahojte,idem sa pochvalit.Od pondelka mam dolu 2kg.Dufam,že to pojde ešte dolu.
Ja som dala dole 3kg za styri dni s prehreskami, tak radsej koncim, podla mna je to velmi nezdrave chudnutie ..radsej nech chudnem pomalsie, ale zdravo
Babulky, ja chcem ist na dietu od zajtra. Pridate sa niektora?
Kocky drzite tuto dietu? http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...
Chcem trochu upravit telo 😀 😀, mm odchadza na 3 tyzdne, maly ma papku v jaslickach - idealny cas.
Len v nej niektorym veciam nerozumiem 😖.
@fleuerette ano tato.
@janulabj mozem sa spytat, co je myslene pod ocistnym cajom, ake bilinky??? A tiez neviem co znamena "salat" - je tym mysleny ladovy salat, cinska kapusta, polnicek alebo miesany salat z roznej zeleniny? A co spargla, predpokladam ze asi varena, len varit 2 ks? A este ten celozrnny rozok?
@fleuerette očistny čaj- no ja som kupila normal na chudnutie , su rozne, alebo aj na očistenie organizmu, ja mam od Herbex, mrkni v google, ale už si nedavam žihlavovy,šalat možeš rozny, baby si bud kupuju take tie balene asi v tescu myslim že su, ja si robim velky miešany,čo mam doma a čo ma napadne,ocot v tabletkach ,šparglu vela žien meni za čokolvek ine, ani ja to nejem ani nekupujem, ja napr. nejem paradajky miesto toho uhorka a nevadi to, kavy pijem aj 3 denne a nevadí 🙂 rožok tmavy nejaky,ja celozrnu žemlu si davam 🙂
ahojte baby..ktora sa dnes na to podujme a zacne so mnou? ja zacinam na 67 kg...fuuuu..tazky vikend na dovolenke s rodinou🙂
No nie som odbornik ale chcela by som vidiet zenu co nepribrala po skonceni tych dvoch tyzdnov po dobu tych 8 rokov. Podla mna super typ na jojo efekt a poskodenie si zdravia ☹
@janulabj dakujen za info, pojdem teda na nakup a uvidime B-)

ja od pondelka držim, občas prehrešok že zmrzka, včera male pivko 😝 ,namiesto ananasu grep, ani šparglu si nedam, polku obeda si davam ako olovrant, ako nemam vahu no pupok snad trošku klesa 😝