Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
po týždni - 4,2kg .. vcera som sice porusila, namiesto vecere som si dala 2 linecke kolaciky, jablko.. a potom este ked baby vecerali, tak za 4 vidlicky bryndzovych halusiek..robila som si domacu bryndzu, tak som musela vyskusat, ci sa vydarila 😀
dalsi tyzden pred nami...tak baby drzme sa 🙂
Dobre ranko.Po 6 dni a vaha ta ista.Myslela som ,ze po vcerajsku sa zvysi,ale nastastie nie.Mam tu istu uz tri dni,a to na veceru som si dala teda dost.Tak som rada.Ako to vyzera s vami baby po tyzdni?Pekny dnicok prajem 🙂
baby, zacala som tyzden volna a doterajsie vysledky: vaha: -2,0 kg, prsia: -4 cm, pas: -7 cm, brucho: -7 cm, zadok: - 2 cm a stehno: - 4 cm....neviem,ci som sa spravne odmerala, tie cm sa mi akosi nezdaju,ale popri tejto diete aj cvicim poctivo "uz" 10 dni 🙂
Prvy tyzden za sebou.Vaha mi od 4 dna na gram stoji,ale zas -2,8 za tyzden je pekne.Tak zacinam druhy tyzden a hadam sa aj odhodlam k cviceniu.Ked mne po 12 hodinach v praci sa nechce este cvicit.Ale musim sa snazit.Ako baby vy ste na tom?.pekny dnicok zelam🙂
@angie mne sa to zase pohlo, vcera -4,2kg, dnes -4,7kg .. ja som hlavne spokojná, že som prestala mať potrebu stále jesť, niečo vyjedať,zjem čo mi treba a pokoj.. a hlavne stratila som chuť na sladké.. akože dala by som si, ale to len tak z dlhej chvíle 🙂 nie ako predtým, že som mala chuť na sladké a že si nedám, tak som mala riadne nervičky, bolo to neovládnuteľné 😀 tak aj tak som si to dala
@lublub Tebe to ide velmi pekne a nato ,ze uz tahas nejaky ten tyzden.od zaciatku diety si uz kolko schudla prosim ta.No mne tri dni stoji vaha ,tak hadam je zaciatok noveho tyzdna tak sa pohne.Potvora.Ale hodnoty sa zmensili ,len svalova hmota sa zvysila co som dost prekvapena nato,ze necvicim.A este voda v tele.Nepijem viac ako predtym ,normalne3-4 litre za den.Niekedy aj 5.Tak sup sup do druheho tyzdna.Dnes rano po kave sa mi ale neskutocne tocilo v hlave a to som mala pol litra vody uz v sebe.🙂
@angie od zaciatku je to tych - 4,7kg a vcera som zacala druhy tyzden.. no ide mi to mozno ja preto, lebo v praci sa dosta nebeham po schodoch hore dole.. a potom doma okolo deti..tebe sa svalova hmota zvysila preto, lebo ked si schudla z tukov, tak automaticky je vyssi podiel svalovej hmoty... sprav trocha brusakov alebo drepov a pohne sa urcite.. mne sa tiez po celom dni nechce, som zbita ako pes, ale vecer pri telke spravim aspon 20 brusakov...
Konecne sa ta vaha pohla smerom na dol a rovno o 0,8g.Jupiiiii.Konecne po troch dnoch ina cifra na displey.Kam ste sa vsetky potratili baby?Ako vam to ide?🙂🙂
Ahojte dievcence,zajtra zacinam ktora sa ku mne prida?😉
Ahojte, tak ja dnes zacinam dalsiu dvojtyzdnovku. mam za sebou tyzden pauzy a teraz sa budem snazit dodrziavat to co najvaic pojde.
ahojte, tak ja dnes zacinam volny tyzden.. dufam, ze sa budem ovladat 😀 moje vysledky za tie dva tyzdne -4,3kg.. v piatok to bolo -5,2kg no lne v sobotu vecer som porusila, v nedelu tiez, tak sa mi to vratilo na tych -4,3 kg.. ale aj tak dobre.. este keby raz tolko zislo, tak som spokojna..
@jja a ako sa ti darilo cez ten volny tyzden...pri normlanom jedeni vaha nesla hore?
@jja no presne mam toto aj ja.. vcera som si dala trocha rezna, a hned som ho citila na zaludku.. alebo aj sladkosti mi zacali robit problemy, tiez mi je z nich zle.. zajtra uz idem na normalny vareny obed do jedalne, tak uvidim co na to poviem moj zaludok.. a uvidim po tyzdni ako to bude, aj s vahou aj so zaludkom 🙂
ahojte žienky .prečítala som si túto dietu na nete-zaujímavá. aj ju vyskúšam,len si musím nakúpiť "ingrediencie" 🙂 .v diete sa píše zakaždým vela jablčného octu .čo to znamená ? ja si aj teraz dávam každé ráno 1 PL do 3 dcl vody.tak neviem či je to dosť alebo málo. 😒
Ahojte baby, som pod 60 🙂 a som neskutocne stastnaaa 🙂 este v january som mala skoro 69 kil a dnes uz len 59 🙂 moj sem je 50 ale teraz postaci na zaciatok aj 55a budem stastnaaa, teda uz som, takze baby nevzdavajte sa, ja uz som si na tuto stravu zvykla, ale aj ked som pojedla nieco ine NIC SA MI NEVRATILO 🙂 🙂 🙂
@lusinda3
@lublub
@angiie
@soffyee
@destinka30
@merculicek, kolko si dala dole za tie 2 tyzdne? uz si na volnom tyzdni? ja mam volny tyzden no a veruze sa mi nedari drzat sa na uzde 😠 radsej sa ani nevazim.. v pondelok ked stanem na vahu tak ma asi porazi 😠
@lublub ja som najprv vydrzala tyzden,lenze sa stahujeme,malujeme atd. A som myslela ze nebudem zvladat chystat tu stravu a jest ju pravidelne,tak so to nechala ze ked sa prestahujeme tak potom,ale vyzera to na taky mesiac a to uz bude jun a ja sa do prazdnin chcem vyzliect do plaviek, tak po tyzdni so zisla na 60,8 ktore sami aj drzali po tyzdni normalneho stravovania, ale nesezierala som sa,lebo so uz nevladala a bolo mi zle. A teraz od pondelka som zase nabehla a zo 60,8 mam 59,4 a to mam este aj menzes a ide to pekne dole, ale tentokrat to dam cele 2+1+2 kedze uz obleciem aj starsie veci atomu sa tesim, lebo pre mna su akonove 😀
@ aha, tak za ten tyzden si zisla na 60,8 z kolkych kg?
ja som za tie dva tyzdne dala dole vyse 4 kg, lenze posledne dva (sobota, nedela) som to porusila.. tak s ami to vratilo na 4 kg.. no a tento volny tyzden.. no radsej nebudem komentovat 😅 😖 😠 som to vsetko pokaslala.. neviem co mi tak preplo, za tie dva tyzden som nebola taka hladna ani take chute ako teraz.. ale musim s tym seknut.. od pondelka idem na tie posledne 2 tyzdne, tak uvidim..
@lublub zo 62,3