Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@zuul ja mam tiez -1,5 kg.. 🙂podla mna kludne si mozes dat mrkvu alebo hrasok.. ja som si dala aj hrasok z konzervy ku kuraciemu..a kila idu dolu.. 😉 a dnes vobec nie som hladna len oci by mi jedli.. 😠 😠
dievcata pomoccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
zrala by som, zemiaky sa mi varia 😝
a musim zostavit nakup na vikend, co uvarim mojim zrutom.
teda aj bublaninu si prosia, pomoccccccc
@mikulas111 dakujem najblizsie si uz naparim zeleninu k masu 🙂
@zuul no ved aj ja si myslim 🙂 ja som sa vazila rano a mam -2,2 kg tak sa tesim
uz som sa najedla 😀 uz nie som taka besna
joj mne sa nechcelo robit tie zemiaky tak mam 3 paradajky s mocarelou.ale furt daco zobnem hoci len trosiku.neviem si od toho odvyknut.joj ale vam to pekne ide.normalne vam zavidim.
@zuul aj ja si akurat davam zemiaciky s koprom.mnam mnam
ja som dnes nemala čas uvariť si zemiaky, tak namiesto toho som si dala cottage so šunkou a mrkvu. Snáď to nebude veľký prehrešok. Sladké mi vôbec nechýba. Dnes som robila tvarohové lievance so šľahačkou a ani som neochutnala. 😉
ráno sa odvážim, aby som vedela či niečo kleslo, ale na nohaviciach rozdiel cítim.
@kattulienka aj ja som si dala zemiačiky s kôprom 🙂
dievcata +0,3kg! skoro ma drb... a to vlastne cely den nezerem. snad nebolo na veceru 3 zemiaky vela!
@zuul to poznam ked nejes ..snazis sa.. a na druhy den mas na vahe viac ta ide porazit a potom si povies naco to vsetko ??? a najes sa.. aspon u mna je to tak..ale ja som dala celkovo dole -1,5kg a dnes mi neslo nic vaha ta ista ako vcera...ale vydrziiiimmm.. 😉
aj mne dneska vaha stoji. 😠 dufam, ze sa to zajtra pohne.
joj baby nic si z toho nerobte to len telo strajkuje a uklada zasoby lebo prislo na to ze chudne.ale ono po niekolkych dnoch povoli lebo nebudem mat z coho ukladat a drzat tie tuky a bude musiet z nieco fungovat a bude si tu energiu brat z tych tukovych zasob a potom znova vaha klesne.
inak dnes som nic nedodrzala,lebo nakoniec som necakane cely den stravila u rodicov a u nich nehrozi jest niejakeho tuniaka a zeleninu.tak na obed padli asi 6 lyzice halusiek ale potom som sa uz krotila a do vecera okrem dvoch kav s mliekom zjedla len dva kocky chlebika po malej.malicke.
a inak pokial ide o vahu.ja som mala 3. den uz +200g a na 4.den znova vaha klesla. takze po styroch dnoch som mala - 1,4kg dole takze pomalicky to ide.a nerobte si debky lebo vidite ze aj ja som na hojdacke raz tak raz tak
Ahojte vcera som zhresila vecer.platok syra a tri retkovky.to nebol ani hlad ale moja pazravost.a to som bola prve 4 dni na seba hrda a vcera toto.potom sa cudujem ze len -0,2 kg za dva dni.takze za 5 dni -2,4 kg.dufam, ze sa to zase rozbehne.aspon este 2-3 kg nech idu dole za tych zvysnych 9 dni.budem stastna prestastna.drzte sa babi
no dnes dalsich 300g dole.ale ide to jak v lete na sankach ale hlavne ze ide. nie? za pat dni.1,7kg dole.ale ked tak kalkulujem ked takto pojde dalej tak vlastne aj 2 kila za tyzden su super.
ahojte baby kde si najdem recept na tu dvojtyždňovu dietu,
juj baby aj by som sa pridala, zatiaľ sa snažím len pohybom a menej jesť, ale nejak váha stojí furt, akurát tam kde netreba to akosi ubúda, neni to sila? takže keď by som sa dala na dietu obávam sa že už prídem o prsia úplne 😒 asi musím fakt len cvičiť, alebo čo..
a cim mam nahradit paradajky,ked ich zduse neznasam a ani nezjem 😀
ked su specialne udane pri vajickach je to z dovodu ze maju schopnost niejako spracovavat ten cholesterol.to niekde.citala.ale ja si myslim ze hociktora zelenina bude vhodna.napr.uhorka.
dnes vaha stoji
od pondelka sa pridavam 🙂
Ahojte tak isto sa od pondelka.pridavam 🙂 potrebujem dat minimalne 3 kila dole qle idealne by holo 5
dievcata uz nemozem maso a salat ani vidiet!

@kukuc2 ked ti je zle tak si nedavaj ten ocot.. ja si ho davam len do salatu.. sam ho nepijem lebo mi tiez nechuti..uz som -1,5 kg..a tiez mam obcas maly prehresok..-) vcera 2 pohariky hruskovice som si dala u susedy.. 😉