icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

mikulas111
9. jan 2014

@kukuc2 ked ti je zle tak si nedavaj ten ocot.. ja si ho davam len do salatu.. sam ho nepijem lebo mi tiez nechuti..uz som -1,5 kg..a tiez mam obcas maly prehresok..-) vcera 2 pohariky hruskovice som si dala u susedy.. 😉

mikulas111
9. jan 2014

@zuul ja mam tiez -1,5 kg.. 🙂podla mna kludne si mozes dat mrkvu alebo hrasok.. ja som si dala aj hrasok z konzervy ku kuraciemu..a kila idu dolu.. 😉 a dnes vobec nie som hladna len oci by mi jedli.. 😠 😠

zuul
9. jan 2014

dievcata pomoccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
zrala by som, zemiaky sa mi varia 😝
a musim zostavit nakup na vikend, co uvarim mojim zrutom.
teda aj bublaninu si prosia, pomoccccccc

@mikulas111 dakujem najblizsie si uz naparim zeleninu k masu 🙂

kattulienka
9. jan 2014

@zuul no ved aj ja si myslim 🙂 ja som sa vazila rano a mam -2,2 kg tak sa tesim

zuul
9. jan 2014

uz som sa najedla 😀 uz nie som taka besna

kukuc2
9. jan 2014

joj mne sa nechcelo robit tie zemiaky tak mam 3 paradajky s mocarelou.ale furt daco zobnem hoci len trosiku.neviem si od toho odvyknut.joj ale vam to pekne ide.normalne vam zavidim.

kattulienka
9. jan 2014

@zuul aj ja si akurat davam zemiaciky s koprom.mnam mnam

sbosorka
9. jan 2014

ja som dnes nemala čas uvariť si zemiaky, tak namiesto toho som si dala cottage so šunkou a mrkvu. Snáď to nebude veľký prehrešok. Sladké mi vôbec nechýba. Dnes som robila tvarohové lievance so šľahačkou a ani som neochutnala. 😉

sbosorka
9. jan 2014

ráno sa odvážim, aby som vedela či niečo kleslo, ale na nohaviciach rozdiel cítim.

veruna6
10. jan 2014

@kattulienka aj ja som si dala zemiačiky s kôprom 🙂

zuul
10. jan 2014

dievcata +0,3kg! skoro ma drb... a to vlastne cely den nezerem. snad nebolo na veceru 3 zemiaky vela!

veruna6
10. jan 2014

@zuul nič si z toho nerob, preto ja sa nevazim vôbec,hlavne že sa dobre citim, odvážim sa až cez víkend. 🙂. Zo skúsenosti viem, že u mňa idú kilá pomalšie dolu, ale idú 🙂 .

mikulas111
10. jan 2014

@zuul to poznam ked nejes ..snazis sa.. a na druhy den mas na vahe viac ta ide porazit a potom si povies naco to vsetko ??? a najes sa.. aspon u mna je to tak..ale ja som dala celkovo dole -1,5kg a dnes mi neslo nic vaha ta ista ako vcera...ale vydrziiiimmm.. 😉

digysa
10. jan 2014

@zuul 🙂 😎 😀 😀 😀 Sory, ale tvoj prispevok ma rozosmial.........som na tom podobne. A ked si predstavim, ze ja som niekedy aj 2-3 hodiny hrala tenis, prepotena, unavena........stupim na vahu a tam pol kila HORE! tak si predstav ,co to so mnou urobilo......

kattulienka
10. jan 2014

aj mne dneska vaha stoji. 😠 dufam, ze sa to zajtra pohne.

kukuc2
10. jan 2014

joj baby nic si z toho nerobte to len telo strajkuje a uklada zasoby lebo prislo na to ze chudne.ale ono po niekolkych dnoch povoli lebo nebudem mat z coho ukladat a drzat tie tuky a bude musiet z nieco fungovat a bude si tu energiu brat z tych tukovych zasob a potom znova vaha klesne.
inak dnes som nic nedodrzala,lebo nakoniec som necakane cely den stravila u rodicov a u nich nehrozi jest niejakeho tuniaka a zeleninu.tak na obed padli asi 6 lyzice halusiek ale potom som sa uz krotila a do vecera okrem dvoch kav s mliekom zjedla len dva kocky chlebika po malej.malicke.
a inak pokial ide o vahu.ja som mala 3. den uz +200g a na 4.den znova vaha klesla. takze po styroch dnoch som mala - 1,4kg dole takze pomalicky to ide.a nerobte si debky lebo vidite ze aj ja som na hojdacke raz tak raz tak

kattulienka
11. jan 2014

Ahojte vcera som zhresila vecer.platok syra a tri retkovky.to nebol ani hlad ale moja pazravost.a to som bola prve 4 dni na seba hrda a vcera toto.potom sa cudujem ze len -0,2 kg za dva dni.takze za 5 dni -2,4 kg.dufam, ze sa to zase rozbehne.aspon este 2-3 kg nech idu dole za tych zvysnych 9 dni.budem stastna prestastna.drzte sa babi

kukuc2
11. jan 2014

no dnes dalsich 300g dole.ale ide to jak v lete na sankach ale hlavne ze ide. nie? za pat dni.1,7kg dole.ale ked tak kalkulujem ked takto pojde dalej tak vlastne aj 2 kila za tyzden su super.

emilkaaa
11. jan 2014

ahojte baby kde si najdem recept na tu dvojtyždňovu dietu,

danatalu
11. jan 2014

juj baby aj by som sa pridala, zatiaľ sa snažím len pohybom a menej jesť, ale nejak váha stojí furt, akurát tam kde netreba to akosi ubúda, neni to sila? takže keď by som sa dala na dietu obávam sa že už prídem o prsia úplne 😒 asi musím fakt len cvičiť, alebo čo..

kukuc2
11. jan 2014

@emilkaaa je na 9 strane.

somjankad
11. jan 2014

a cim mam nahradit paradajky,ked ich zduse neznasam a ani nezjem 😀

kukuc2
11. jan 2014

ked su specialne udane pri vajickach je to z dovodu ze maju schopnost niejako spracovavat ten cholesterol.to niekde.citala.ale ja si myslim ze hociktora zelenina bude vhodna.napr.uhorka.

kukuc2
11. jan 2014

@somjankad inak si velmi sympaticka na tej fotke.aáááá pozeram ze si z vranova a ja som zo secoviec je to je dobre vediet ze niekto je tu tak z blizka

somjankad
11. jan 2014

@kukuc2 dakujem za radu

kukuc2
12. jan 2014

dnes vaha stoji

simonappp
12. jan 2014

od pondelka sa pridavam 🙂

dadkkkka
12. jan 2014

Ahojte tak isto sa od pondelka.pridavam 🙂 potrebujem dat minimalne 3 kila dole qle idealne by holo 5

kukuc2
12. jan 2014

@dadkkkka to v pohode das.nemam strach.

zuul
12. jan 2014

dievcata uz nemozem maso a salat ani vidiet!