icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

veruna6
14. jan 2014

@kattulienka super ,ja sa neodvazim ani odvazit, ale v robote mi povedali , ze na tvari je to vidiet, no uvidime 🙂

kukuc2
14. jan 2014

dnes 100g+ ☹

simonappp
14. jan 2014

Ahojte, ja som mala dnes po dni chudnutia rano o kilo menej ako vcera rano :D je to vobec mozne? ale ako pisete ze niekedy je plusova potom ide do minusu a pod tak asi sa radsej budem vazit len po tyzdni

kukuc2
14. jan 2014

@simonappp je to mozne.na zaciatku zide dole aj voda takze neboj vsetko v poriadku

veronicka1901
14. jan 2014

Baby, ako zvladate tie obedy? Ja vazne koketujem s myslienkou, ze by som zacala od pondelka, ale tie obedy mi pre pracujuceho cloveka pridu byt dost nedostacujuce. Nie ste hladne?

jarmila1955
14. jan 2014

Ahojte,ja som začala včera druhý týžden a musím povedať že som spokojná a cítim sa lepšie.Schudla som 2,1kg včera som sa vážila.Držím ju už druhý krát. Prvé chudnutie za dva týždne 3,8kg a potom týžden som jedla ale aj vtedy som obmedzovala sladké,chlieb....a tam som schudla 1,3kg a tie daľšie dva týždne som dala dole 1,9kg takže spolu za 5týždnou som dala dole 7kg.Lenže po roku som pribrala 5,5kg naspäť ale moja chyba 😀 .Pri diete nejde len schudnuť ale trochu zmeniť aj stravovanie .Viem s zvlastnej skusenosti že uplne stačí obmädziť niektoré potraviny nie ich vylučiť a ako tak dodržiavať nejesť po 18-19hod a dá sa pekne dodržať vaha aj dať dole ďaľšie kilečká.Preto každá dieta má jojo efekt ak si neuvedomíme že treba začať so zmenou stravovania .Kamoška držala 90dnovu dietu krásne schudla 13,8kg ale samozrejme časom nabrala späť kedže sa vrátila k svojim zvykom .Tie ktoré nechcete po diete aspon trochu zmeniť stravovanie tak sa netrápte pretože jojo efekt vás čaká za dverami 🙂

luciagdt86
14. jan 2014

Ja som ju tiež držala a za týždeň som dala dole takmer 4 kg. Sem-tam som trochu pocvičila, ale fakt len trochu. Ono to podľa mňa ani nie je taká dieta. Podľa mňa je to bohaté na rôznep otraviny. Prinútilo ma to jesť vajcia a ryby, ktoré vonkoncom nemusím. A cítila som sa nozaj lepšie. Nič mi nechýbalo. Najťažšie sú prvé dva dni dodržať a potom si žalúdok na to privykne a ledva zješ to, čo je na pláne (napr. 1/2 kučaťa 😀 ) Takže vrele odporúčam!!! Ja som začala včera a práve som si spapkala svoju dnešnú večernú porciu (aj keď zatiaľ ešte ie celú) - ananás s jogurtom. A už mám pocit, že ho celý nezvládnem. Takže sa teším, že som tieto dva dni vydržala, lebo od zajtra to bude ešte ľahšie. Ktorá sa tiež na to dáte? 🙂

simonappp
14. jan 2014

@kukuc2 ja mam miestami skor pocit ze sa zavodnujem :D stale mam nachystanu flasu plnu vody a ked ju dopijem viem ze pridu este styri dalsie :D

kattulienka
14. jan 2014

@veruna6 tak to je hlavne ze to na tebe vidia. Aj moj manzel mi vravel ze uz mam ake male brucho 🙂

kattulienka
14. jan 2014

@veronicka1901 neboj to zvladnes. Ja mam dost fyzicky narocnu robotu a zvladam tie obedy v pohode. Mozno prve dni budu taksie ale to si zvyknes.

kattulienka
14. jan 2014

Ja nevkadzem ten ananas cely zjest. Mala som taky mensi a polku som vobec nezjedla.sa mi nejako stiahol zaludok 😉

veronicka1901
14. jan 2014

@kattulienka dakujem za povzbudenie. medzi jedlami sa nemoze nic? ani zelenina?

kattulienka
14. jan 2014

@veronicka1901 podla toho co pisu nie. Ja jem presne co je napisane. Cez den som hladna neni len vecer ked idem neskoro spat, tak mi trosku skvrka v bruchu ale da sa vydrzat a hlavne je ze vidiet vysledky. To je premna velmi povzbudive

kukuc2
14. jan 2014

dnes som poriadne ani nestihala jest.navsteva za navstevou a stale som pila len kavu s niekym.ale mam pocit ze ked zjem napriklad kuracie maso tak som hned kilo nabrala taka som niejaka spuchnuta alebo mozno je to len pocit.ja som svoj tyzden znova zacala dnes lebo vcera to boli same ochutnavacky jedal kolaca a podobne.takze ananas mam az zajtra ale ja nemam problem ho cely zjest najma ked je dobrucky.len potom troska protestuju moje usta a dasna a jazyk ale to prezijem.uz sa na neho tesim.mna mna.

kukuc2
15. jan 2014

dnes vaha stoji stale. ☹

veronicka1901
15. jan 2014

No nic baby, vyzera to drsne, ale od pondelka idem na to 🙂 .

kattulienka
15. jan 2014

Tak dievcata dneska -3,9 kg. Som stastna prestastna 😀

ddanaa
15. jan 2014

ten salat co je k masu aky si davate? moze byt aj zmes naprs s rukolou alebo len cisto ladovy salat?

kattulienka
15. jan 2014

@ddanaa ja si davam ladovy salat, uzhorku, cibulu a rajcinu a trosku pofrkam tym dresingom na salaty. Len posoleny by som asi nezjedla.

zuul
15. jan 2014

dievcata tak hlasim -2,5kg nic moc. nato, ze ja to dodrziavam ako hovado. ale od pondelka cvicim jilian, takze teraz zijem svalovicou. 😕

kukuc2
15. jan 2014

joj baby ako vam zavidim

kattulienka
15. jan 2014

@zuul aj ja sa chytam ju cvicit, ale taka unavena som z roboty ze sa vzdy nato vykaslem. Ale mala by som tiez zacat.

simonappp
15. jan 2014

ja sa dnes drzim treti den, uz len 11 a pol :D. jediny prehresok mam kavu pred cvicenim

mikulas111
15. jan 2014

ja som celkovo -2kg..a bolo aj par prehreskov.. 😒 este chcem dat dole min 6kg...

kolinia
16. jan 2014

baby drzim 4. den z 57,9 na 56,6, no az tolko vody nevypijem, max. 1,5 - 2 l s cajmi. Chcem sa spytat, tie porcie si ake robite? Alebo tie zemiaky s koprom ci petrzlenom, to ste si ako robili? Uvarene v supke, ci normalne na kocky a dali ste do toho pekne tie bylinky? a kolko cca, lebo ja fakt neviem, aby som nezrala vela :D

kolinia
16. jan 2014

a zabudla som povedat, ze dvakrat do tyzdna zumba a raz crossfit zacinam.... crossfit som robila uz predtym, no mala som problemy s kolenom, vacsinou to je na kondicku a svaly, dufam, ze to zaberie,chcela by som ist aj na 50 kg

kattulienka
16. jan 2014

@kolinia ahoj aj ja vypijem 2l vody ale aj s cajmi. Ved to bysom len na sachode musela sediet 😀 ja si varim asi 4 zemiaky, normalne nakrajane vo vode uvarene a potom si dam stipku masielka, pomackam a posypem koprom. Tak nech sa ti dari.pa

zuzana2014
16. jan 2014

@kolinia ahoj ja som si uvarila 3zemiaky v šupke potom som ich nakrájala na kolečká a na trochu olivovom oleji upjekla a dala vnatku.Tiež mám ciel 5Okg .Koľko meriaš?Ja som zatiaľ bez prehreškou tak som zvedavá koľko dám dole za týžden 🙂

zuzana2014
16. jan 2014

@kattulienka super výsledok 🙂

zuzana2014
16. jan 2014

@zuul Ved to máš pekný výsledok ja budem rada ak dám apon toľko dole.Ja som začala v pondelok .Myslela som si že dietu budem horšie zvládať ale naopak som prekvapená.Zatiaľ sa držím 🙂