Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@luciagdt86 Ahoj ja som začala v podndelok a tiež som neni hladná,prvé dva dni boli aj pre mna hrozné ale hladná som neni .Važíť sa budem až po týždni.
@zuul môžeš dať link čo cvičíš?No ja plánujem tých 5týždnou byť na tejto diete a potom sa pokusim obmädziť niektoré potraviny
cvici sa to 10dni, potom je level 2
wau ze 5tyzdnov vydrzis, velmi ti drzim palce.
@zuzana2014 dakujem
@zuul ďakujem skusim ju aj ja cvičit,no to su plany hádam sa podarí,ty neplánuješ si spraviť ešte daľšie dva týždne?
@zuzana2014 no meriam asi 1,63cm, mala som 53, ked som otehotnela,to bolo celkom ok....tak uvidime
ahojte tak ja zacinam dnes...som zvedava ako to dopadne kedze nikdy v zivote som ziadnu dietu nedrzala
tak ako kocky ako vam to ide?ja zajtra zacinam od zaciatku.teraz pocas narodenin sa to nedalo dodrziavat.
Caute babi sko ste natom. Ja som sa d eska vazila a vaha mi od utorka stoji ☹ a to som tento tyzden presne dodrziavala. Jedla som presne co mam ani hrizaka nicoho navyse. Ale aj tak som spokojna 4 kg dole je pre mna zazrak
@kattulienka tak to je fakt parada gratulujem.
@kattulienka super.. 🙂 ja celkovo -2,5 kg.. ide mi to pomalsie.. ☹ keby dam ako ty -4 kg som stastna prestasnta.. ale este drzim tak dufam ze sa mi to podari....
@kukuc2 dakujem. dneska som na ranajky mala uz chlebik tmavy s vajickom. uz sa chysta cez vikend jest normalne, lebo od pondelka idem na detox a tam budem jest len 1x za den a uz mi po dvoch tyzdnoch chyba nejaky normalny obed a hlavne polievka.
@mikulas111 neboj podari. ja sa cudujem, ze mi isli dole 4 kg. tiez som ststna prestastna, lebo to sa mi za taku kratku dobu este nikdy nepodarilo. tak sa drz a urcite das aj ty
joj baby mam hrozny problem zacat tuto dietu znova.normalne sa k tomu nemozem odhodlat. ☹
@kattulienka a aky je ten detox?ak sa mozem opytat.v com spociva?
kukuc2 to som si kupila od forever 9 dnovy detox. To mas produkty s aloe vera co pijes a jes take doplnky a kokteili. Prve dva dni vobec nejes len tie produkty a potom jedno jedlo za den.Perfektne sa ti precisti telo a dobre pri tom schudnes. Inak ja som vcera jedla normalne.ale presne v te iste hodiny ako pri diete lebo mi skor nechutilo a zjedla som trochu a bola som plna. Nanieco to bolo dobre, fajne sa mi stiahol zaludok. Po detoxe si este tyzden dam. Uz sa tesim. Mne strasne tato dieta sadla a sladke mi vobec nechyba. Drz sa aj ty to zvladnes len si musis povedat ze to vydrzis
Ahojte dievčatá ak chcete chudnúť a zároveň si prečistiť organizmus,dodať energiu ktorú nám treba pri našich deťúrencoch🙂skúste si pozrieť moju stránku rada Vám pomôžem. Ja som to osobne vyskúšala a z mnoho programov na chudnutie mi vyhovuje najviac tento. Cítim sa oveľa lepšie🙂
www.chudnete.sk/melicherova
Janka
Baby za 6 dni - 2,2 kg dolu a to mam pred menstraciou 3 dni! Vcera som 1x zhresila, zjedla som 1 vegansku raw kakaovu tycinku, ale parada, tesim sa, inak som to dodrzala na 99%, musela som malej varit a to sa bez kostovania neda a vobec nie som hladna!!! 🙂 pokracujem dalsi tyzden....
Ahojte, chystám sa na túto diétu, len sa chcem spýtať - môže sa aj viac ako jedna káva denne?
Baby taka podotazka, nezapeka vas z tej diety? Lebo prve dva-tri dni ok, na wc aj 2-3x a teraz ledva ledva a natvrdo, pritom vela pijem, zelenina, ovocie. No nechapem. :-/
Ahojte baby akosi som nabrala 3 kg navyše :(( tak od zajtra chcem ist na tuto diétu ktorá sa pridáte ? Z 57kg mi stačí na 55 😖 len dúfam ze sa to podarí držte palce a budem rada ked sa niektorá pridáte 🙂))
Baby asi mi tu nepripojilo prispevok alebo to nevidim :D ...idem do toho od zajtra pridate sa niekto nech nebojujem sama? 🙂))mam 57 a chcem mat 55 kg...tak drzte palce! ☹ 😒 😅
@kika423 Aj ja 🙂 Tak daj vediet ako si na tom 🙂A drzim palce 🙂
@trinitinka ja som na diete uz 2 tyzdne ..-) ja chcem mat 57kg..-) 2 kg das dole v pohode..
@mikulas111 Juj dakujem za povzbudenie :D ....neviem ci vydrzim lebo po VIanociach som strasne rozozrata. ☹ a kolko si cca cdala dole za 2 tyzdne? 🙂
@trinitinka ja som dala dole 2,5kg.. 🙂

@zuzana2014 dakujem ti. teraz ku koncu mi uz vaha stoji. no zacala som cvicit, citim na rifiach - brucho, viac vypracovane a - trochu rit.
ked skoncim tak pokracujem v striedmosti v jedeni a chcem odcvicit 90dni jilian. potom pridam aj foto pred a po. 😵