Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@kika423 Super Kika, aj ja zajtra rano kavicka a potom sup po paradajky a vajicka do obchodu! Dakujem, ze nie som sama :D a drzim palce moc moc moc. 😉 potom daj feedback ze ako to ide :D
ahojte zaujimalo by ma ci ste niektora drzali tuto dietu pocas dojcenia..
@kolinia
Ahoj reagovala si na môj komentár,že chceš vedieť viac ja som tu nová a nejak sa tu ešte neviem orientovať🙂dúfam,že sa ti to zobrazí🙂vlastne čo som tam písala vyššie,že som vyskúšala viacero diet a že tento spôsob stravovania mi vyhovuje najviac ano to sedí. Toto vlastne ani nieje dieta a napriek tomu schudneš a nie len to ale si váhu aj udržíš a získaš určite viac energie. Ak chceš vedieť viac kľudne ma kontaktuj aj prostrednictvom emailu alebo rovno vyplň formular na mojej stránke. Je to nezávazne: www.chudnete.sk/melicherova
JEj som rada, ze je tu niekto s touto dietou. Ja ju poznam pod nazvom dieta s jablcnym octom, asi preto som minuly tyzden nenatrafila na tuto diskusiu. Prave som na druhom tyzdni a mam super pocit. ZAtial nejake 3 kilecka dole. A da sa v pohode vydrzat. Po dvoch troch dnoch clovek vobec nieje hladny uz. Kedysi (asi aj 10 rokov dozadu) som ju drzala a az kym som neostala na MD, tak som si drzala formu. Odvtedy az teraz konecne sa mi to da spojit aj so zamestnanim, lebo som v kancli, kde sa vsetci zoberu naraz na obed a ja si nakrajam svoje vajcia 😀
Ahojte...dnes idem na to aj...skusim a uvidim..potrebujem zhodit len 3 kg,ta snad sapodari...drzim palce vsetkym..🙂
@trinitinka ahoj..dnes zacinam ajja...potrebujem zhodit 3 kg...teraz mam 58...mam hrozne brucho po porode,aj ked to bolo uz pred 2 rokmi...no cisty des... 😖 ...dufam,ze tozvladneme...
Skúsim aj ja. Potrebujem za dva týždne do plaviek!
@timea186 jasne, urcite, lenze najskor ide horna cast a to dolne ovisnute bude este makacka, to som zacala 2x zumbu robit, pricom mame aj cvicenia na brucho, zadok, nohy a cinky a 1x crossfit, ten je perfektny, robila som ho minuly rok cca 3-4 mesiace, pokym som si neodpalila koleno, s ktorym mam uz 2 roky problemy, mala som uraz na lyziach a stve ma to, lebo nemozem nic robit na plno :( - ziadne vyskoky a pod, stale obviazane pri cviceni.... tak hadam to dam aj na 53 kg 🙂
@timea186 ahoooj fu tak to si natom ako ja 🙂 a ja som ani nerodila este :D ... :( 😖 takze ideme na to, ja zatial zvladam na kave :D ...ale neviem neviem, bola som si kupit aj zihlavovy cajik a ten ocot v tabletkach teta v lekarni povedala ze je asi lepsi ten tekuty :D ...ale to ja nedaam...
@trinitinka vyzerá to fajn. V podstate mi to je jasné. Cukor som už vylucila cca dva týždne. Raňajkovať neviem to bude problém veľmi skoro vstávam. Ale keď sa chce., dá sa. Ďakujem ti.
@sono2 ahoj u každého je to individuálne. Prepáč práve som zistila že má niekto problém s vecami ktoré tu propagujem fakt som netušila že niečo porušujem je mi to ľúto. Takže ak chceš môžeme sa skontaktovať súkromne cez email.melicherova.janka27@gmail.com
@sono2 Jasne, velmi rada. A neboj, nejako si snad zvyknes ved to sup sup kavu vypijes a rozok po ceste :D ...
ja túto očistu držím dnes 2den, ale bolieva ma hlava, máte s tým niekto skúsenost?
@trinitinka no ako?..u mna zatial pohodicka,celkom dobre som zvladla dnesny den...som zvedava na dalsie dni...
@timea186 Ahoj moja! No drzim, sa mi to nezda take hrozne, cez den v pohode, len vecer som tu kuracinu zjedla raz dva. No a mas ty ten ocot? A aky mas cajik na "ocistenie" :D ... Ja som si aj ananas zohnala v Bille, len ci bude dobry, na zajtra :D
tak ja mám prvý deň úspešne za sebou, ešte by som chcela večer cvičiť keď malú uložím spať, len som dosť vyčerpaná a ešte aj hladná, tak dúfam že to odcvičím a potom rovno spať, aby som už jedlo ani nevidela 🙂
@kika423 ahoj kika, tak som na vas aj s timeou myslela dnes. ja si tiez zacvicim, trosku neskor, vecer. Tak zajtra ideme na dalsi den, tesim sa na ten ananas :D...
@trinitinka aj ja sa teším na ananás 🙂 a ten jogurt má byť biely? ja som našla s 0,1% tuku, ale je ovocný, tak neviem...
@kika423 ja som nasla Activiu a ma 0,1% tiez aje biela a ty pijes ocot? A co ten cajik na ocistu?
@trinitinka Ocot som si kúpila v tabletkách a dnes som si kúpila čaj na prečistenie krvi Almaden v lekárni. Je dobrý aj chuťovo.
@trinitinka ja mam ten normalny tekuty ocot...da sa vypit,zapijam ho velkym mnozstvom vody...mam len klasicky zihlavovy cajik...ananas som si tiez zohnala dobry velky a len za 0,50 €...🙂 ...a jogurtik mam tiez activiu.. 😉
za 50 centov???? JA za 3 eura!! :( 😨 baby a to ho cely stlacite? To ja nedam cely ananas ani keby chcem :D kika423 ja mam tiez tabletky.
Mna asi z toho octu po piatich dnoch dost bolelo hrdlo. Trochu som od neho upustila. Ale zajtra si zas kvapnem z Neho. Tie tabletky mozu byt fajn.
Ahojte baby. Tak ja mam dva dni detoxu za sebou a mam dole dalsie kilecko.takze dokopi 5 kg. Este ma caka 7 dni detoxu tak hadam nejake 3 este pojdu dole a potom si dam este tyzden tejto dietky. Uz sa tesim. Drzte sa

@trinitinka Ja by som chcela dať dolu aspoň 4 🙂 Už si chystám jedlo na zajtra do práce, tak snáď to vydržíme 🙂