icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

zuul
16. jan 2014

@zuzana2014 dakujem ti. teraz ku koncu mi uz vaha stoji. no zacala som cvicit, citim na rifiach - brucho, viac vypracovane a - trochu rit.
ked skoncim tak pokracujem v striedmosti v jedeni a chcem odcvicit 90dni jilian. potom pridam aj foto pred a po. 😵

zuzana2014
16. jan 2014

@luciagdt86 Ahoj ja som začala v podndelok a tiež som neni hladná,prvé dva dni boli aj pre mna hrozné ale hladná som neni .Važíť sa budem až po týždni.

zuzana2014
16. jan 2014

@zuul môžeš dať link čo cvičíš?No ja plánujem tých 5týždnou byť na tejto diete a potom sa pokusim obmädziť niektoré potraviny

zuul
16. jan 2014
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

cvici sa to 10dni, potom je level 2

wau ze 5tyzdnov vydrzis, velmi ti drzim palce.

kattulienka
16. jan 2014

@zuzana2014 dakujem

zuzana2014
16. jan 2014

@zuul ďakujem skusim ju aj ja cvičit,no to su plany hádam sa podarí,ty neplánuješ si spraviť ešte daľšie dva týždne?

kolinia
16. jan 2014

@zuzana2014 no meriam asi 1,63cm, mala som 53, ked som otehotnela,to bolo celkom ok....tak uvidime

ddanaa
17. jan 2014

ahojte tak ja zacinam dnes...som zvedava ako to dopadne kedze nikdy v zivote som ziadnu dietu nedrzala

kukuc2
17. jan 2014

tak ako kocky ako vam to ide?ja zajtra zacinam od zaciatku.teraz pocas narodenin sa to nedalo dodrziavat.

kattulienka
17. jan 2014

Caute babi sko ste natom. Ja som sa d eska vazila a vaha mi od utorka stoji ☹ a to som tento tyzden presne dodrziavala. Jedla som presne co mam ani hrizaka nicoho navyse. Ale aj tak som spokojna 4 kg dole je pre mna zazrak

kukuc2
17. jan 2014

@kattulienka tak to je fakt parada gratulujem.

mikulas111
18. jan 2014

@kattulienka super.. 🙂 ja celkovo -2,5 kg.. ide mi to pomalsie.. ☹ keby dam ako ty -4 kg som stastna prestasnta.. ale este drzim tak dufam ze sa mi to podari....

kattulienka
18. jan 2014

@kukuc2 dakujem. dneska som na ranajky mala uz chlebik tmavy s vajickom. uz sa chysta cez vikend jest normalne, lebo od pondelka idem na detox a tam budem jest len 1x za den a uz mi po dvoch tyzdnoch chyba nejaky normalny obed a hlavne polievka.

kattulienka
18. jan 2014

@mikulas111 neboj podari. ja sa cudujem, ze mi isli dole 4 kg. tiez som ststna prestastna, lebo to sa mi za taku kratku dobu este nikdy nepodarilo. tak sa drz a urcite das aj ty

kukuc2
18. jan 2014

joj baby mam hrozny problem zacat tuto dietu znova.normalne sa k tomu nemozem odhodlat. ☹

kukuc2
18. jan 2014

@kattulienka a aky je ten detox?ak sa mozem opytat.v com spociva?

kattulienka
19. jan 2014

kukuc2 to som si kupila od forever 9 dnovy detox. To mas produkty s aloe vera co pijes a jes take doplnky a kokteili. Prve dva dni vobec nejes len tie produkty a potom jedno jedlo za den.Perfektne sa ti precisti telo a dobre pri tom schudnes. Inak ja som vcera jedla normalne.ale presne v te iste hodiny ako pri diete lebo mi skor nechutilo a zjedla som trochu a bola som plna. Nanieco to bolo dobre, fajne sa mi stiahol zaludok. Po detoxe si este tyzden dam. Uz sa tesim. Mne strasne tato dieta sadla a sladke mi vobec nechyba. Drz sa aj ty to zvladnes len si musis povedat ze to vydrzis

meliceri
19. jan 2014

Ahojte dievčatá ak chcete chudnúť a zároveň si prečistiť organizmus,dodať energiu ktorú nám treba pri našich deťúrencoch🙂skúste si pozrieť moju stránku rada Vám pomôžem. Ja som to osobne vyskúšala a z mnoho programov na chudnutie mi vyhovuje najviac tento. Cítim sa oveľa lepšie🙂
www.chudnete.sk/melicherova
Janka

kolinia
19. jan 2014

Baby za 6 dni - 2,2 kg dolu a to mam pred menstraciou 3 dni! Vcera som 1x zhresila, zjedla som 1 vegansku raw kakaovu tycinku, ale parada, tesim sa, inak som to dodrzala na 99%, musela som malej varit a to sa bez kostovania neda a vobec nie som hladna!!! 🙂 pokracujem dalsi tyzden....

kika423
19. jan 2014

Ahojte, chystám sa na túto diétu, len sa chcem spýtať - môže sa aj viac ako jedna káva denne?

janulabj
19. jan 2014

@kika423 možeš, aj ja sa na nu chystam, už som raz schudla , a pila som 2 kavy , dokonca s mliekom lebo inak nevypijem a nevadilo.

kika423
19. jan 2014

@janulabj super, ja tiež pijem s mliekom 🙂 a začnem asi od utorka.

kolinia
19. jan 2014

@kika423 aj ja pijem aj 2-3 🙂 a v pohode

kolinia
20. jan 2014

Baby taka podotazka, nezapeka vas z tej diety? Lebo prve dva-tri dni ok, na wc aj 2-3x a teraz ledva ledva a natvrdo, pritom vela pijem, zelenina, ovocie. No nechapem. :-/

trinitinka
20. jan 2014

Ahojte baby akosi som nabrala 3 kg navyše :(( tak od zajtra chcem ist na tuto diétu ktorá sa pridáte ? Z 57kg mi stačí na 55 😖 len dúfam ze sa to podarí držte palce a budem rada ked sa niektorá pridáte 🙂))

trinitinka
20. jan 2014

Baby asi mi tu nepripojilo prispevok alebo to nevidim :D ...idem do toho od zajtra pridate sa niekto nech nebojujem sama? 🙂))mam 57 a chcem mat 55 kg...tak drzte palce! ☹ 😒 😅

trinitinka
20. jan 2014

@kika423 Aj ja 🙂 Tak daj vediet ako si na tom 🙂A drzim palce 🙂

mikulas111
20. jan 2014

@trinitinka ja som na diete uz 2 tyzdne ..-) ja chcem mat 57kg..-) 2 kg das dole v pohode..

trinitinka
20. jan 2014

@mikulas111 Juj dakujem za povzbudenie :D ....neviem ci vydrzim lebo po VIanociach som strasne rozozrata. ☹ a kolko si cca cdala dole za 2 tyzdne? 🙂

mikulas111
20. jan 2014

@trinitinka ja som dala dole 2,5kg.. 🙂