icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

kika423
20. jan 2014

@trinitinka Ja by som chcela dať dolu aspoň 4 🙂 Už si chystám jedlo na zajtra do práce, tak snáď to vydržíme 🙂

trinitinka
20. jan 2014

@kika423 Super Kika, aj ja zajtra rano kavicka a potom sup po paradajky a vajicka do obchodu! Dakujem, ze nie som sama :D a drzim palce moc moc moc. 😉 potom daj feedback ze ako to ide :D

123zuzana
20. jan 2014

ahojte zaujimalo by ma ci ste niektora drzali tuto dietu pocas dojcenia..

meliceri
21. jan 2014

@kolinia
Ahoj reagovala si na môj komentár,že chceš vedieť viac ja som tu nová a nejak sa tu ešte neviem orientovať🙂dúfam,že sa ti to zobrazí🙂vlastne čo som tam písala vyššie,že som vyskúšala viacero diet a že tento spôsob stravovania mi vyhovuje najviac ano to sedí. Toto vlastne ani nieje dieta a napriek tomu schudneš a nie len to ale si váhu aj udržíš a získaš určite viac energie. Ak chceš vedieť viac kľudne ma kontaktuj aj prostrednictvom emailu alebo rovno vyplň formular na mojej stránke. Je to nezávazne: www.chudnete.sk/melicherova

matam77
21. jan 2014

JEj som rada, ze je tu niekto s touto dietou. Ja ju poznam pod nazvom dieta s jablcnym octom, asi preto som minuly tyzden nenatrafila na tuto diskusiu. Prave som na druhom tyzdni a mam super pocit. ZAtial nejake 3 kilecka dole. A da sa v pohode vydrzat. Po dvoch troch dnoch clovek vobec nieje hladny uz. Kedysi (asi aj 10 rokov dozadu) som ju drzala a az kym som neostala na MD, tak som si drzala formu. Odvtedy az teraz konecne sa mi to da spojit aj so zamestnanim, lebo som v kancli, kde sa vsetci zoberu naraz na obed a ja si nakrajam svoje vajcia 😀

timea186
21. jan 2014

Ahojte...dnes idem na to aj...skusim a uvidim..potrebujem zhodit len 3 kg,ta snad sapodari...drzim palce vsetkym..🙂

timea186
21. jan 2014

@trinitinka ahoj..dnes zacinam ajja...potrebujem zhodit 3 kg...teraz mam 58...mam hrozne brucho po porode,aj ked to bolo uz pred 2 rokmi...no cisty des... 😖 ...dufam,ze tozvladneme...

kolinia
21. jan 2014

@timea186 aj ja som na tom podobne, brucho brucho, ostatne islo dolu, no asi nam treba cvicit a spevnit ho popri diete, idem 2. tyzden a z 57,9 som uz schudla na 55,9, lenze este ma cakaju moje dni, inak sa cudujem, vobec nie som hladna na sladke :DDD

timea186
21. jan 2014

@kolinia to mas super...zacala som aj cvicit asi 2 tyzdne dozadu + od dnes tato dieta,tak dufam,ze to bude ok...a nieco ti zislo aj z brucha??..

sono2
21. jan 2014

Skúsim aj ja. Potrebujem za dva týždne do plaviek!

kolinia
21. jan 2014

@timea186 jasne, urcite, lenze najskor ide horna cast a to dolne ovisnute bude este makacka, to som zacala 2x zumbu robit, pricom mame aj cvicenia na brucho, zadok, nohy a cinky a 1x crossfit, ten je perfektny, robila som ho minuly rok cca 3-4 mesiace, pokym som si neodpalila koleno, s ktorym mam uz 2 roky problemy, mala som uraz na lyziach a stve ma to, lebo nemozem nic robit na plno :( - ziadne vyskoky a pod, stale obviazane pri cviceni.... tak hadam to dam aj na 53 kg 🙂

sono2
21. jan 2014

@meliceri koľko stojí len plán.? Ďakujem

sono2
21. jan 2014

@lusinda3 prosím a kde tú diétu nájdem.? Nejako sa v tom nevyznám. Ďakujem za odpoveď

trinitinka
21. jan 2014

@timea186 ahoooj fu tak to si natom ako ja 🙂 a ja som ani nerodila este :D ... :( 😖 takze ideme na to, ja zatial zvladam na kave :D ...ale neviem neviem, bola som si kupit aj zihlavovy cajik a ten ocot v tabletkach teta v lekarni povedala ze je asi lepsi ten tekuty :D ...ale to ja nedaam...

sono2
21. jan 2014

@trinitinka vyzerá to fajn. V podstate mi to je jasné. Cukor som už vylucila cca dva týždne. Raňajkovať neviem to bude problém veľmi skoro vstávam. Ale keď sa chce., dá sa. Ďakujem ti.

meliceri
21. jan 2014

@sono2 ahoj u každého je to individuálne. Prepáč práve som zistila že má niekto problém s vecami ktoré tu propagujem fakt som netušila že niečo porušujem je mi to ľúto. Takže ak chceš môžeme sa skontaktovať súkromne cez email.melicherova.janka27@gmail.com

trinitinka
21. jan 2014

@sono2 Jasne, velmi rada. A neboj, nejako si snad zvyknes ved to sup sup kavu vypijes a rozok po ceste :D ...

cencula
21. jan 2014

ja túto očistu držím dnes 2den, ale bolieva ma hlava, máte s tým niekto skúsenost?

timea186
21. jan 2014

@trinitinka no ako?..u mna zatial pohodicka,celkom dobre som zvladla dnesny den...som zvedava na dalsie dni...

trinitinka
21. jan 2014

@timea186 Ahoj moja! No drzim, sa mi to nezda take hrozne, cez den v pohode, len vecer som tu kuracinu zjedla raz dva. No a mas ty ten ocot? A aky mas cajik na "ocistenie" :D ... Ja som si aj ananas zohnala v Bille, len ci bude dobry, na zajtra :D

kika423
21. jan 2014

tak ja mám prvý deň úspešne za sebou, ešte by som chcela večer cvičiť keď malú uložím spať, len som dosť vyčerpaná a ešte aj hladná, tak dúfam že to odcvičím a potom rovno spať, aby som už jedlo ani nevidela 🙂

trinitinka
21. jan 2014

@kika423 ahoj kika, tak som na vas aj s timeou myslela dnes. ja si tiez zacvicim, trosku neskor, vecer. Tak zajtra ideme na dalsi den, tesim sa na ten ananas :D...

kika423
21. jan 2014

@trinitinka aj ja sa teším na ananás 🙂 a ten jogurt má byť biely? ja som našla s 0,1% tuku, ale je ovocný, tak neviem...

trinitinka
21. jan 2014

@kika423 ja som nasla Activiu a ma 0,1% tiez aje biela a ty pijes ocot? A co ten cajik na ocistu?

kika423
21. jan 2014

@trinitinka Ocot som si kúpila v tabletkách a dnes som si kúpila čaj na prečistenie krvi Almaden v lekárni. Je dobrý aj chuťovo.

timea186
21. jan 2014

@trinitinka ja mam ten normalny tekuty ocot...da sa vypit,zapijam ho velkym mnozstvom vody...mam len klasicky zihlavovy cajik...ananas som si tiez zohnala dobry velky a len za 0,50 €...🙂 ...a jogurtik mam tiez activiu.. 😉

trinitinka
21. jan 2014

za 50 centov???? JA za 3 eura!! :( 😨 baby a to ho cely stlacite? To ja nedam cely ananas ani keby chcem :D kika423 ja mam tiez tabletky.

matam77
21. jan 2014

Mna asi z toho octu po piatich dnoch dost bolelo hrdlo. Trochu som od neho upustila. Ale zajtra si zas kvapnem z Neho. Tie tabletky mozu byt fajn.

kolinia
21. jan 2014

@matam77 hadam si nesupla len tak lyzicku octu do ust, ci ano? 🙂 ked vravis, ze ta hrdlo bolelo

kattulienka
22. jan 2014

Ahojte baby. Tak ja mam dva dni detoxu za sebou a mam dole dalsie kilecko.takze dokopi 5 kg. Este ma caka 7 dni detoxu tak hadam nejake 3 este pojdu dole a potom si dam este tyzden tejto dietky. Uz sa tesim. Drzte sa