Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@milagrosss20 ja si myslím,že určite...ak to budeš fakt striktne dodržiavať,tak si myslím,že áno 😉
@ludkabenkova ahoj..tak nemam este ani kilo dole a to som dnes 6 ty den....vcera mi kamoska povedala.ze nesmiem cerealny chlieb ale sojove alebo grahamove rozky ☹ a js jem cerealne pecivo ☹ teda chlieb...a 2 kavyna den ☹ inak jem presne podla toho.... A nic ani kilo dole ☹ mam chut s tym skoncit ☹
@milagrosss20 Neviem co je to presne za dieta,ale ak ta s vajciami,paradajkami a atd.,tak da sa s nou schudnut ale treba aj cvicit,nielen dietovat. A cerealne pecivo môzes,len treba aj vediet nakolko je cerealne. Jediny 100% cerealny chlieb na nasom trhu je slatinsky,mavaju ho v Bille,Tescu,no alebo ten co si upecies sama. A neviem co si cakala za 6dni? Pri cviceni a uprave stravy je najoptimalnejsie ak schudnes za tyzden 0,5-1kg. 😉
@milagrosss20 len vydrž,ono sa to rozbehne,uvidíš 😉
@ludkabenkova som to vzdala ☹
@milagrosss20 ta čo to? ☹
@ludkabenkova ma to demotivuje ☹,5 dni a nic..a vraj 8 kil hmmmmale po velkej noci pojdem zasa na to...
no ja -3 kg, hm , málo,ale čo už, lepšie ako nič 😉 teraz som už prešla na dukanovku, to je tutovka, tú som už raz držala
@susanne6 pocula som o nej..o com je? A ako dlho drxis a kolko dole?
ked som džala po 2 synovi, tak za viac ako 2 mesiace 10 kg dolu 🙂 je to fajn, lebo nehladuješ a povolené potraviny môžeš koľko chceš ale zbytočné to tu rozpisovať, prečítaj si o tom na ich stránke, mám aj knihu,ale internet podľa mňa stačí
http://www.dukanovadieta.sk/
Ženy zdravím! Poraďte čo na miesto kuracieho, morčacieho masa,? Môžem rybu?
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
michaela.karasy@gmail.com
michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
Ahojte, mne nedávno túto diétu odporučila mama...no tak som skúsila, začala som minulý pondelok na váhe 79,6kg (otraaassss)...v sobotu som mala 77kg, len som asi prehnala to "jesť jedno čo a koľko), tak dnes zatiaľ 76,4kg. Pokračujem do nedele, potom týždňová prestávka a zasa si dám 2 týždne. Hladná nebývam, tak som zatiaľ spokojná... 😀 😀 😀
Držala som aj Dukanovu, ale neviem...tam som pchala do seba samé sladidlá...tu sa môže hneď ovocie a zelenina, ktoré sa pri Dukanovej mohli až po určitom čase (ovocie až neviem kedy)...
@milagrosss20 ja si dávam tie tmavé kaiserky, čo mávajú v Lidli a tuším aj v Kauflande... a nie je problém...chlieb nejem vôbec, netreba ani cvičiť, ale dodržiavať pitný režim a mať raňajky, obed a večeru približne v rovnakom čase, keďže sa mäsko nesolí, ja si ho viem deň vopred naložiť do provensálskych byliniek...a kilečká idú dole 😀
ženušky,naštartujte ma a motivujte...ake su vaše vysledky, kolko ste dali za tyzden alebo dva dolu kg?
Kočenky, a vy nepoznáte Neera kúru??!!
Tam je úbytok 5-7kg zaručený, hoci táto 7-10 dňová kúra je najmä na detoxikáciu a regeneráciu organizmu....na jar, či na jeseň, príp. po sviatkoch po prežieraní sa....
@salomes Prepáč, kočenka, a ty nevieš, že dať dole za týždeň 5-7 kg je nezdravé a nenormálne. Normálne a zdravé je max. 0,5-1kg za týždeň a hlavne je to aj trvalé. Nemám nič proti detoxom (ten sa dá aj bez nejakých drahých kúr), ale všetky tieto kúry, diéty a podobné veci majú jednu spoločnú vec - jojo efekt.
@aluska24 To je veľmi individuálne - napríklad ja som nedala na kg dole prvý mesiac vôbec nič, ale zase som išla objemovo. Treba sa hlavne vždy aj pomerať. No a nakopnúť ťa - no povedz si a dosť a hotovo - uprav stravu, ak môžeš začni sa hýbať, cvičiť - niečo čo ti vyhovuje a ono to pôjde a hlavne to bude trvalé. 😉 Všetky diéty sú na nič - ako som už napísala. 😉 Držím ti prsty aby si sa čo najskôr odhodlala začať a zmeniť svoju postavu. 😉
Chcem skusit tuto dietu, kto sa prida?
@miran akú?
Daj si do googlu zaujimava tyzdenna dieta, drzi sa 2 tyzdne, tyzden mas pauzu a potom znova 2 tyzdne, mala by si zhodit 8_9kg
Ja som uz vcera zacala druhy tyzden
Tuna na MK je skupina "zaujimava tyzdnova dieta"tam sa pozbudzujeme.
@miran Myslíš tú s raňajkami - celozrnný rožok+káva, potom obedy vajcia,rajčiny, tuniak a soboty čo len chceš a koľko len chceš? Hm, kedysi som ju držala . tak cca pred 10.timi rokmi - trochu pomohla - ale jojo efekt ako "hovado" -ako pri všetkých diétach. Moja rada - kašli na diéty ak si rozhodnutá niečo robiť so svojim telom a postavou tak uprav stravu a začni sa hýbať - nič iné ti nepomôže-každá diéta je len dočasné riešenie - žiadnu nebudeš držať stále a večne-čiže rovnica je jasná.... 😉 A to píšem len z vlastných skúseností....
Ja suhlasim s @evittam
Mate pravdu dievcata, ale nejak zacat treba ja som mala pred otehotnenim 65kg pri vyske 175cm , rodit som isla s 86kg, po porode som zhodila na 77 potom na 70 a teraz mam 90kg som sa vykrmila. Chcem sa nejako nastartovat skusala som 90 dnovu dietu ale nemala som pevnu volu po mesiaci som to vzdala 5kg dolu islo ale uz su zase na mne nalepene...
Aka jeto vlastne ta dvojryzdnova dieta s coho sa sklada dievcence????

Ahojte...chcem sa opytat ak idem z vahy 74 tak je mozne ze schudnem s tou dietou na 70?