Zdravotné riziká keto diéty s pánom Palenčárom
Ahojte. Mam tu niekoho kto mal nejaké veľké zdravotné problémy pri chudnuti s jeho jedálničkom? Konkrétne sa jedná o ketozu... Lekári mi povedali ze som prišla tak ze to mohlo dopadnúť fatálne.. podchytilo sa všetko..moja obvodná mi rovno hodila do tváre ci som normálna ze toto mohlo viesť až k smrti.. Prv som si myslela ze len moje telo nie je stavané na takú diétu ze nie je to proste pre mňa... Tak ze budem pokračovať v 1 mesiaci ale nie uz nechcem ani prvý mesiac. Lekári mi povedali ze cela ta ketoza nie je zdravá a musí byť indikovaná lekárom .. Výsledky som mala zle ako minerály, glykemia, acidoza neviem co všetko.. Pulz 170... Tlak tak isto vysoký z dôvodu acidozy.. V lekárskej správe mam jasne napísané že je to z dôvodu tejto diéty, pri prepúšťaní mi povedal ze uz viac s takými vecmi neexperimentovať...lenze teraz. A ozaj zaujíma ak vidím na fb len dobre recenzie.. To som naozaj jediná ktorá dopadla takto zle alebo sa tu nájde ešte niekto ???? Lebo teda neviem ci sa len o zlých príznakoch mlčí alebo som naozaj dopadla jediná takto
@nklm lebo to je blbost a hazard
Na fb ti napise ktokolvek a nikdy nevies ci to je realny profil, predsa nemozu mat zle recenzie ked chcu zarabat peniaze ( zarabaju presne na takych hlupych lahko ovplyvnitelnych ludoch ako si ty)
Dostala si od zivota facku tak sa pouc a zacni chudnut zdravym sposobom a nevyhadzuj peniaze do vzduchu
@taktotedanie ešte aj dosku ktorú doma zbychal v garáži a dal.na ňu gumu predával za 120€..@ to viem z pravej ruky lebo kamarátka si ju kúpila spolu s diétou..toto bol vrchol pre mňa
Jedno sa musí už ať, vie zarábať a dostať sa človeku do hlavy
.obézny človek mu to vseetko zhltne veď chudne bez cvičenia , veda na FB fotky tých premien..ja som bola keď a z nich a preto sa k tomu buď vyjadrovať a budem písať čo si myslím je to oblboval a schudnete hlasovaním
@taktotedanie ešte aj dosku ktorú doma zbychal v garáži a dal.na ňu gumu predával za 120€..@ to viem z pravej ruky lebo kamarátka si ju kúpila spolu s diétou..toto bol vrchol pre mňa
.obézny človek mu to vseetko zhltne veď chudne bez cvičenia , veda na FB fotky tých premien..ja som bola keď a z nich a preto sa k tomu buď vyjadrovať a budem písať čo si myslím je to oblboval a schudnete hlasovaním
@perthes strašne ste zatrpknuta, robte niečo s tým
@perthes strašne ste zatrpknuta, robte niečo s tým
@julyl nie som. Píšem o vlastnej skúsenosti s pánom palencarom a chcem.abybzeny vedeli o čom je to jeho chudnutie. Ja som si to vyskúšala a je to zle. Ja som rada že som sa vrátila na správnu cestu. Nechodím ako živá mŕtvola, práve naopak makám na sebe VK fitku, m vyváženú stravu..na druhej strane tá zlá skúsenosť s palencarom ma doviedla tam kde som teraz..je to skúsenosť. Prajem každej žene aby našla cestu ktorá ju bude robiť šťastnou
Evidentne ste mali iný zdravotny problém. Prečítajte si prosím niečo o ketoze a acidoze. Povedali ste všetko lekárke ohľadom tej diéty? Na takéto diéty nie každý je stavaný.
@perthes no neviem...ja konkrétne dodržujem jeho jedálniček. Nieje mi zle a za 2 týždne mam kg dole. Necítim sa zle a pani, ktorá písala tento príspevok evidentne mala iný zdravotný problém do ktorého nezapasovala tato dieta. Hold, bohužiaľ.
@perthes no neviem...ja konkrétne dodržujem jeho jedálniček. Nieje mi zle a za 2 týždne mam kg dole. Necítim sa zle a pani, ktorá písala tento príspevok evidentne mala iný zdravotný problém do ktorého nezapasovala tato dieta. Hold, bohužiaľ.
@lenka7815 ja som schudla 11 kíl a to som ani nedodržala do konca. Vyzerala som.strasne, za mňa to je zle a nezdravé chudnutie. A s kým sa dám do reči a príde reč na palencara každý jeden mi povie ruky preč. Takže ak vám to vyhovuje tak ok, stravujte sa naďalej tak.
@kkkikina áno, stojím si za tým čo píšem. Sú zmahorrnr z vidiny rýchleho chudnutia ,kde vás vyhlasuje. Bola som jedna z vás ale našťastie som sa dostala na správnu cestu. Toto čo on propaguje nemá nič spoločné so zdravým chudnutím..jedno jedlo do dňa..to je choré a hovor si čo chces. Jem vseetko s mierou, veľa bielkovín, dám si aj sladké a mám energiu trikrát do týždňa ísť do fitka...cítim sa skvelo a pri palencarovj som bola chodiaca mŕtvola..
Najradšej by som varovala všetky ženy ktoré zvažujú ísť cez neho, žalúdok si zničia a ešte mu zatk zaplatía 400€.
A každému to isté posiela
@perthes čiže ja som zmagorena? 😁lebo som schudla zdravou stravou a upravil sa mi zdravotný stav a vahu si viem držať 3 roky? 😁veď to sú normálne jedla z normálnych surovín. A ano posiela každému to iste všetci klienti si prešli rovnakým projektom veď to nie je tajomstvo 😊človek bol lovec nejedol aj pár dni- treba si naštudovať zdravotne benefity fastingu😊
@perthes to keď si kúpim olomovske syrecky a s prepáčením sa s nich po...iem tak budem písať na fóra, že sú zle, lebo mne nesadli? To aj s tým chudnutím 100 žien schudlo a 1 nie,a tá jedna bude nadavat ale na toho čo od neho kúpila jedálnik ? Píšeš o jednom jedle denne, ty si vôbec pochopila ten jedálnik? Lebo ja neviem žeby tam bolo len jedno jedlo . Ty máš na výber 3 jedla na začiatku a potom máš rôzne varianty v ketoze a Ty si môžeš spraviť polievku kapustnicu napríklad a mäso s niečím. Netreba haniť keď je tam neúspech, môžeš napísať skúsenosť, ale nie sa vyjadrovat o niekom ako o zlodejovi . Je to subjektívny pocit a veľa ľudí za svojím neúspechom len hľadá vinníka
@julyl presne tak- kto je neúspešný bude hľadať vinu inde… ale že doteraz ladovala sladkosti každý deň, fast Food sladké vody vtedy telo bolo zdravé😁a keď mala jesť živočíšnu zdravú stravu zrazu skoro zomrela- je to fakt smiešne toto citat. Pokiaľ viem tento tréner spolupracuje s lekármi a mnoho z nich posiela klientov práve k nemu- čiže asi toľko
@perthes čiže ja som zmagorena? 😁lebo som schudla zdravou stravou a upravil sa mi zdravotný stav a vahu si viem držať 3 roky? 😁veď to sú normálne jedla z normálnych surovín. A ano posiela každému to iste všetci klienti si prešli rovnakým projektom veď to nie je tajomstvo 😊človek bol lovec nejedol aj pár dni- treba si naštudovať zdravotne benefity fastingu😊
@kkkikina 😂😂😂😂😂
@julyl presne tak- kto je neúspešný bude hľadať vinu inde… ale že doteraz ladovala sladkosti každý deň, fast Food sladké vody vtedy telo bolo zdravé😁a keď mala jesť živočíšnu zdravú stravu zrazu skoro zomrela- je to fakt smiešne toto citat. Pokiaľ viem tento tréner spolupracuje s lekármi a mnoho z nich posiela klientov práve k nemu- čiže asi toľko
@kkkikina 😂😂😂😂 výbere úplne mimo..ospevujete ho tu...ale pravda je niekde inde
.
@kkkikina 😂😂😂😂 výbere úplne mimo..ospevujete ho tu...ale pravda je niekde inde
.
@perthes milióny ľudí jedia a sú šťastní v ketóze, cvičia nie 3x, ale 6x do týždňa a majú sa výborne. Len preto, že pár jedincov z Vás tu je absolútne metabolicky neflexibilných to neznamená, že diéta na živočíšnom základe nemá veľké klady. Opakujem, o keto diéte je veľa poznatkov od lekárov a treba veciam rozumieť, nie potom viniť všetkých dookola ak zistím, že môj pankreas je chorý a ja som v acidóze.
@kkkikina ahoj prosim napises mena lekarov? Uz ked to tvrdis tak nech je to verejne a da sa to overit
@kkkikina ahoj prosim napises mena lekarov? Uz ked to tvrdis tak nech je to verejne a da sa to overit
@taktotedanie Jason Fung, Eric Berg, KenDBerry, Annette Bosworth napr. Nech sa páči, môžete študovať.
@nklm ja osobne dietujem a striedam normálnu v rámci normy KT , keto diétu a bielkovinovy šok
Ide to bez najmenšieho problému žiaden hlad bolesť vôbec nič
Ono len treba prijímať potraviny bohaté na minerály vitamíny atď
2 jedla jedavam a zároveň dodrzujem pôst časový
Váha ide pomaly dole čisto len stravou
@taktotedanie Jason Fung, Eric Berg, KenDBerry, Annette Bosworth napr. Nech sa páči, môžete študovať.
@mdse wtf co to je 😂😂😂😂 pytam sa ktori lekari posielaju pacientov za nim
Ja som si svoje uz vystudovala 🫶🏻🫶🏻
@mdse wtf co to je 😂😂😂😂 pytam sa ktori lekari posielaju pacientov za nim
Ja som si svoje uz vystudovala 🫶🏻🫶🏻
@taktotedanie tak títo lekári vedia o keto diéte veľa a viac než doktorečka z MK🥴 A liečia milióny!
@taktotedanie tak títo lekári vedia o keto diéte veľa a viac než doktorečka z MK🥴 A liečia milióny!
@mdse 👍🏻 tak tak, mame tu priklad toho a, ako si niekto dal na ranajky mudru kasu ☀️ nepochopila
Si ale nevadi.. krasny den aj tebe
@perthes milióny ľudí jedia a sú šťastní v ketóze, cvičia nie 3x, ale 6x do týždňa a majú sa výborne. Len preto, že pár jedincov z Vás tu je absolútne metabolicky neflexibilných to neznamená, že diéta na živočíšnom základe nemá veľké klady. Opakujem, o keto diéte je veľa poznatkov od lekárov a treba veciam rozumieť, nie potom viniť všetkých dookola ak zistím, že môj pankreas je chorý a ja som v acidóze.
@mdse čo máte z toho že ho tu obhajujete ?
@mdse 👍🏻 tak tak, mame tu priklad toho a, ako si niekto dal na ranajky mudru kasu ☀️ nepochopila
Si ale nevadi.. krasny den aj tebe
@mdse ale kkkkikina napísala, citujem: “ Pokiaľ viem tento tréner spolupracuje s lekármi a mnoho z nich posiela klientov práve k nemu”. na týchto lekárov sa pýtala @taktotedanie
@mdse čo máte z toho že ho tu obhajujete ?
@mdse aby si chápala - ja som držala dosť prísnu ZDRAVOTNÚ dietu - pod dohľadom LEKÁRA - práve na základe niekoľkých testov. to je ten palenčárov problém - aplikuje jeden spôsob výživy na každého bez ohľadu na zdravotný stav! v podstate je u ľudí ktorí sa celý život nestravovali zdravo vačšia pravdepodobnosť že majú nejaký zdravotný problém čo sa týka metabolizmov ako že ten problém nemajú. ty si nemala. super. @perthes ho mala - a ja si tiež myslím, že ženy by mali vedieť riziká, to čo píšeš určite neplatí pre vačšinu …
@mdse ale kkkkikina napísala, citujem: “ Pokiaľ viem tento tréner spolupracuje s lekármi a mnoho z nich posiela klientov práve k nemu”. na týchto lekárov sa pýtala @taktotedanie
@biba_18 ziadny 😂🤷🏻♀️
@mdse a presne o to tu ide - aby sa pred zostavením jedálnička na mieru klienta opýtal na všetky jeho ťažkosti, diagnózy, lieky, intolerancie. A nie len bum bum natrieskať všetkým rovnaký jedálniček upravený na kalórie. Toto nie je jedálniček na mieru. Ak si platím takú službu, je jeho povinnosťou zistiť od klienta všetky potrebné informácie. Autorka nie je ani lekárka, ani výživový poradca. Nemala odkiaľ vedieť, že jej takéto stravovanie môže ublížiť. Keby poznala tieto zákonitosti, zostavila by si jedálniček aj sama a nevyhodila by 400€ do vzduchu.
@mdse a presne o to tu ide - aby sa pred zostavením jedálnička na mieru klienta opýtal na všetky jeho ťažkosti, diagnózy, lieky, intolerancie. A nie len bum bum natrieskať všetkým rovnaký jedálniček upravený na kalórie. Toto nie je jedálniček na mieru. Ak si platím takú službu, je jeho povinnosťou zistiť od klienta všetky potrebné informácie. Autorka nie je ani lekárka, ani výživový poradca. Nemala odkiaľ vedieť, že jej takéto stravovanie môže ublížiť. Keby poznala tieto zákonitosti, zostavila by si jedálniček aj sama a nevyhodila by 400€ do vzduchu.
@nikaeli jemu nejde o vas zdravie, jemu ide o peniaze a robiť si reklamu ako ľudia rýchlo a bez cvičenia schudnúť.a potom fotky tých ľudí vycali na sociálne siete ako cvičenbe opice
@nikaeli jemu nejde o vas zdravie, jemu ide o peniaze a robiť si reklamu ako ľudia rýchlo a bez cvičenia schudnúť.a potom fotky tých ľudí vycali na sociálne siete ako cvičenbe opice
@perthes mňa týmto neprofesionálnym prístupom a nezáujmom o moje problémy nepresvedčil. Naviac 400€ na mesiac sa mi zdá naozaj veľa 🤷🏻♀️ ja sa namakám oveľa viac, by som toľko zarobila..
@perthes mňa týmto neprofesionálnym prístupom a nezáujmom o moje problémy nepresvedčil. Naviac 400€ na mesiac sa mi zdá naozaj veľa 🤷🏻♀️ ja sa namakám oveľa viac, by som toľko zarobila..
@nikaeli no vidíte, šírite niečo a nepravdivé..odkiaľ máte , že sa platí 400e za mesiac? Toto už je ohováranie , s tým by som veľmi neoperovala, podávate klamstvo. Má ako klientky dospelé ženy, tie čo boli a sú úspešné ho budeme chváliť , a vieme prečo, tie čo neuspeli budu haniť. Ináč predtým som mala viac neúspešných pokusov schudnúť, môžem začať kydať na všetkých ostatných trénerov, ako boli zlí, ale neurobím to, lebo je to úbohé . A ďalšia vec, ak sa.mi niečo nepáči tak do toho neidem, resp zdvihnem telefón a zavolam opýtam sa . Každý má to právo. Kto sa nepýta a len za potom sťažuje tak to je také pofiderne. Apropo pani ktorá písala povodnh príspevok , prispievala spokojna s fotkami jedla ktoré si pripravovala, ale asi ma nejakú amneziu a už na to zabudla. A tu je presne dôvod jej sťažnosti , za neúspech našla vinníka. P.s. oslovte hocijakejo trénera so zoznamom svojich chorob ako Vám nastaví jedálnik a napíšte mu z iného účtu bez chorôb a zistite, že jedálničku sú rovnaké.
@nikaeli no vidíte, šírite niečo a nepravdivé..odkiaľ máte , že sa platí 400e za mesiac? Toto už je ohováranie , s tým by som veľmi neoperovala, podávate klamstvo. Má ako klientky dospelé ženy, tie čo boli a sú úspešné ho budeme chváliť , a vieme prečo, tie čo neuspeli budu haniť. Ináč predtým som mala viac neúspešných pokusov schudnúť, môžem začať kydať na všetkých ostatných trénerov, ako boli zlí, ale neurobím to, lebo je to úbohé . A ďalšia vec, ak sa.mi niečo nepáči tak do toho neidem, resp zdvihnem telefón a zavolam opýtam sa . Každý má to právo. Kto sa nepýta a len za potom sťažuje tak to je také pofiderne. Apropo pani ktorá písala povodnh príspevok , prispievala spokojna s fotkami jedla ktoré si pripravovala, ale asi ma nejakú amneziu a už na to zabudla. A tu je presne dôvod jej sťažnosti , za neúspech našla vinníka. P.s. oslovte hocijakejo trénera so zoznamom svojich chorob ako Vám nastaví jedálnik a napíšte mu z iného účtu bez chorôb a zistite, že jedálničku sú rovnaké.
@julyl nemôžeš mať rovnaký jedálniček keď si zdravá a keď máš problém s proteázami napríklad. a to že ten problém máš ty ani nemusíš vedieť…
@nikaeli presne tak..žije , hlúposti a naivity ľudí. Patrila som tiež k tomu štádiu, pri,nám si to. Dostal sa mi do hlavy..ale našťastie som sa spamätala..veľa ľudí na neho nadáva a on to vie a kazí mu to ksechty
@julyl prečo by som mala klamať? takúto informáciu mi poslal do správy s možnosťou platby na splátky. Neopýtal sa ma vôbec na nič, poslal rovno cenník a zaujímalo ho len kedy začneme. Za to ja som sa vypytovala celkom dosť. A keďže som nedostala odpoveď na moje otázky, rozhodla som sa do toho neísť. Toto je moja skúsenosť, prečo by som ju nemohla zdieľať? Ja nie som neúspešná, nie som ani tučná. Vždy som sa hýbala okolo 50kg a po opakovaných potratoch a pôrode v 38 rokoch som ostala na váhe 58kg. Teraz mám o čosi viac, no vždy som na tom pri 165cm tak akurát. Jediné, čo mi vadí je tuk, ktorý sa mi vďaka hormónom a predmenopauze ukladá na brušku. Preštudovala som si na nete základné informácie a nastavila si jedálniček sama. Za mesiac som zišla dole o kilo a pol.

Ja si to tak vyčítam.. Ja viem ze stalo sa ale ja som si tak ohrozila život a deti mám.. Preto som aj chcela ci mal niekto priamo zdravotný problém podobne môjmu lebo potom treba varovať.. Toto by malo byt písané podľa mňa v protokole ze hoc zriedkavo ale môže sa stať... Ja keby som prečítala ze niečo také môže viesť až k smrti v živote do toho nejdem
@nklm Moja kolegyňa s ním krásne schudla, ale (!) ona šla z váhy vyše 100. Ja mám nejakých 67 a chcela by som zísť na 60, čo sa mi v predmenopauze vôbec nedarí, hoc som celý život mala sotva 50. Na základe jej odporúčania som ho oslovila. Hneď v prvom mailíku mi poslal cenník a číslo účtu, ostalo len vybrať si program. Keďže som sa nevedela rozhodnúť, začala som sa vypytovať. Jeho odpovede boli také všeobecné. Ani sa ma neopýtal, akú mám váhu, či mám nejaké zdravotné ťažkosti, intolerancie. Tak som sa pýtala ja, ako zostavuje jedálniček pre jednotlivcov. Opäť všeobecná odpoveď. Keď som sa opýtala, či je vhodný pre ľudí s HIT, opýtal sa, či mám HIT a že teda kľudne môžem, len si mám nahradiť potraviny, ktoré mi nerobia dobre. Ja sama?? tento super individuálny prístup a jedálniček na mieru som si nakoniec neobjednala....
Istý čas som špekulovala nad nízkosacharidovou stravou, ale bola na mňa až príliš tuková a nezvládla som ju dlhšie ako štyri dni - tlak v žalúdku, bolesti v okolí žlčníka (ktorý je inak ok).. nie.. toto nie je cesta pre mňa.. počúvam moje telo a čo mi nerobí dobre, to viac nezjem.