icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

evikap
28. aug 2015

Áno, súhlasím s príspevkom vyššie, po čiernej káve sa nechudne.
Ale je tu iná alternatíva pre kávičkárov, ktorí si chcú dopriať svoju šálku (aj viac) kávy - nemusia sa jej vzdať a nemusia k nej pridávať čokoľvek iné (napr. zelenú kávu), len stačí zmeniť značku kávy za OrganoGold, kde Ganoderma lucidum pôsobí tak, ako je popísané pri zelenej káve a ešte navyše má aj ďalšie pozitívne účinky. Len za zmenu značky kávy oveľa viac pridanej hodnoty a netreba cez deň myslieť ešte na niečo ďalšie nové, len si stačí vychutnávať svoju kávičku 🙂

ciapkaprecathy
28. aug 2015

@evikap u mňa jednoznačne zelená 🙂

katov
2. sep 2015

hojte... prosím prosím koľko krát denne sa pije zelené kafčo??? no a tak kávová lyžička? či koľko? díkes, Lucka 😉

monika111111
16. sep 2015

Oznámenie o nebezpečnom výrobku Slimming Coffe Lishou
http://www.svssr.sk/potraviny/info_Slimming_Cof...

Dávajte si pozor, akú kávu kupujete, myslím, že ju tu niekto ponúkal. Už chápem, prečo je tá káva taká účinná - obsahuje syntetickú látku sibutramín. Viac sa dočítate na uvedenej stránke.

ciapkaprecathy
17. sep 2015

@monika111111 Ja kupujem a písala som tu o zrnkovej káve, pomletej, nijaká instantná ani rozpustná. Ale vďaka za upozornenie, s týmto výrobkom som sa nikde u nás nestretla

lukasnr
Odpoveď bola odstránená
stary_ujco
20. sep 2015

Lukas nitra. Zaregistrovaný dnes, jeden jediný a aj posledný príspevok presne tento reklamný. Nie, nenahlasim ho adminom. Prave preto, aby všetci videli, že tak ako klame tu na fóre, tak takisto bude klamať aj ako obchodník. A od klamarov netreba už zo zásady nic kupovať. Nieto ešte také sarlatanske zmesky ako zelená káva.

janka7519
Odpoveď bola odstránená
janka7519
Odpoveď bola odstránená
ciapkaprecathy
27. sep 2015

@janka7519 Presne tak 🙂 súhlasím s každým riadkom, odskúšané na sebe

bekynka30
3. okt 2015

Ahojte dnes 5den a 2kg dole uuvidim čo sa bude diať dam vedieť

stary_ujco
4. okt 2015

Na desiaty den 4kg dole a tym pádom po dvoch mesiacoch minus 24 kil... Že je to blbosť? Viem, rovnako ako odvodnenie tela o 2 kila pomocou diuretik v tej zelenej káve...

evittam
4. okt 2015

@stary_ujco Hej, a celé tie 2 mesiace si normálne všetko jedol a sedel na gauči. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bekynka30
4. okt 2015

no ja jem všetko okrem chleba uvidim čo bude dalej

stary_ujco
5. okt 2015

@evittam nielenže som normálne jedol a sedel na gauči. Ja som normálne ešte aj chlastal litre tej predrazenej zmesky a normálne kvôli nej som po štyroch mesiacoch zacals vysoko kalorickou diétou, lebo mi hrozila smrť z podvahy.... Ale ja nie, zdvojnásobil som pitie kávy a nemusel som už dokonca ani chodiť do roboty, začal som tú kávu predávať a dnes som úspešný podnikateľ a chcem sa o tajomstvo svojho chudnutia podeliť s každým, kto je ochotný mi venovať svoj týždenný plat...

evittam
5. okt 2015

@stary_ujco 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dík za dobré pobavenie na večer. To, že si úspešný podnikateľ ti aj trochu verím, nakoľko furt nájdeš sprostých ľudí čo si takúto kravinu kúpia. Želám ešte veľa takých zákazníkov. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No a ja sa tiež veľmi rada podelím o každého týždenný plat o môj úspech v chudnutí. Kľudne všetci píšte IP, úspech zaručený.

kakalaka
5. okt 2015

takym ja neverim 😀 proste nezer a schudnes 😀 a pohyb pohyb 😀

ciapkaprecathy
5. okt 2015

nepijem ju kvôli chudnutiu a pijem ju už dva mesiacer denne dve šálky, zrýchlila mi metabolizmus, vylepšila trávenie a prestala som mať problémy spôsobované nedobrým trávením , zapríčineným chorou štítnou žľazou. Je mi jedno, čo tu popíšete, proste ráno naštartuje moje trávenie a celý deň som v pohode. To mi za cenu 20 € za 1 kg mletej zelenej kávy naozaj stojí.

evittam
5. okt 2015

@ciapkaprecathy Veď to ti nikto neberie, aj ja pijem bylinkové čaje a aj rôzne zeleninové a ovocné šťavy a bylinkové a nie kvôli chudnutiu ale kvôli tomu, že sa cítim po nich dobre. Ale nikto ma nepresvedčí, že pije uvedenú kávu, sedí na gauči, "žere" rezeň so šalátom, nič nerobí a schudne za mesiac 20kg - to je všetko. 😉

ciapkaprecathy
5. okt 2015

@evittam Ja si nemyslím, že tí, čo investujú do zelenej kávy celý deň ležia na gauči a nehýbu sa 🙂 normálne fungujú a zelená káva, keďže zrýchľuje metabolizmus a potláča chuť na sladké (oboje je fakt, odskúšané) a okrem toho je aj antioxidant - takže pri týchto vlastnostiach určite funguje, podporuje, čistí a urýchľuje trávenie a tak nevidím dôvod, pre ktorý by nejaké to kilo, či kilo a pol mesačne pri normálnom fungovaní neodišlo - a o tom to je. Nikto netvrdí, že sa po nej zázračne chudne 🙂

evittam
5. okt 2015

@ciapkaprecathy Pri normálnom fungovaní a správnom stravovaní to ide aj bez kávy alebo ďalších prípravkov, a veru nájdeš ľudí a hlavne boom a reklamu okolo toho, čo tvrdia, že sa zázračne chudne, nakoľko inak by to nepredali. Ale ako som ti už napísala, ak sa cítiš lepšie po jej pití, nikto ti to nezakazuje.....Ja napríklad na dobré trávenie, zrýchlenie metabolizmu a ako antioxidant pijem bylinkové čaje. 😉

bekynka30
5. okt 2015

@ciapkaprecathy súhlasím 😉

bekynka30
5. okt 2015

Ja určite na gavči nesedim som pracovne vytažena netvrdim že to pomože pri chudnutí mam dole 2kg možno o týždeň naberiem 4kg ale trávenie je v poriadku metabolizmus tiež

cencula
5. okt 2015

beknyk30 a ktorú konkrétne piješ?

bekynka30
5. okt 2015

Green life styl-zo zazvorom

ciapkaprecathy
6. okt 2015

@wewewelina to je koľko gramové galenie? príde mi nejaká drahá

bekynka30
6. okt 2015

@wewewelina ahojky ano túto presne😉

stary_ujco
6. okt 2015

Jezisi kriste zenske !!!!!
Treba vam dat po papuli, aby ste to uz pochopili?

Za prve - ta stranka je jak od Horsta Fuchsa z teleshoppingu. Ten tiez predaval obnovovac motorov, noz co krajal klince a tusim este aj rozmrazovaciu panvicu (skusili ste dat doma niekedy kusok ladu na Tesco panvicu za 7 eur, ako sa na nej tiez okamzite topi lad?) Ako doplnok fotky tych, co uspesne chudli.

Ked sa chcete nechat oybabravat, tak to robte kludne dalej. 15 dnova kura kavy = 15 davok po 10 gramov. S postovnym za to zacvakate 180!!!!!! euro za kilo kavy. Ste vy normalne?
K doveryhodnosti tej stranky asi len tolko, ze vam tam v rozku dole bezia hodinky, ze do konca akcie ostava 50 minut. Asi aby ste stup sup sup rychlo nakupili. Dam vam malu radu, keby ste to nahodou nestihali. Dajte si tu stranku obnovit, znova vam nabehne 50 minutovy limit 🙂))))

Ako bonus je uz len to, ze predavajuci nesplna tymto "eshopom" zakonom dane podmienky a je to teda nelegalne podnikanie.

Podme ale dalej. Predavajucim je firmicka, ktora ma v zivnostaku uvedeny prenajom a spravu nehnutelnosti !!! Myslite, ze toto je firma, co dovaza nejake wow produkty?
Jej dalsia ponuka su pripravky na vyboceny palec na nohe. Bratu tuto ludovych 39 eur za dva kusky umelej hmoty, co vam predaju v kazdych zdravotnickych potrebach za 3 eura.

A ze ked nebudete spokojne, vratia peniaze? A akoze skade. Firmicka sidli v schrankovej kancelarii, majitelom je nejaky nastrceny biely kon z Rumunska...
Potrebujete dalsie info, alebo budete dalej verit tomu, ze chlastanie kavy za, opakujem, 180 EUR za kilo je ten spravny sposob ako schudnut?

ciapkaprecathy
6. okt 2015

@stary_ujco 1 kg kávy vyjde na 26 € a vôbec ju nepijem na chudnutie, ale preto, že mi chutí a upravila mi trávenie. A propos, nie je každého vec, ako míňa svoje peniaze ? :D :D :D