Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
@ciapkaprecathy ja tiež nepotrebujem schudnúť veľa, len tak 3-4 kg čo mi ostali po pôrode, ale sa ma držia ako kliešte 😀 nemôžem sa ich nejako trvalo zbaviť, tak som chcela vyskúšať "tú zelenú" kávu toľkými spomínanú, ale som sa nechala nalákať reklamou a dosť veľa som za ňu zaplatila. Lebo čo si mi predtým poslala link, tak tam je oveľa lacnejšia a väčšie balenie... tú moju môžem piť len max 2x za deň a 15 min. pred jedlom... je to naopak ako u teba... tak možno vyskúšam aj tú tvoju, keď dopijem túto 😀
Diki za radu 😉
@wewewelina vyskúšaj, ja som spokojná 🙂
@ciapkaprecathy aj ja som kupovala cez tú stránku. Rýchle doručenie, milý prístup. Som spokojná. To sa často nevidí.
@wewewelina Ahoj, ja kupujem na www.coffeetea.sk a bola som zatiaľ spokojná. Ja to beriem skôr ako takú očistu organizmu. Takto štartujem deň. Zelená káva ráno na lačno a až potom raňajky.. plus treba určite upraviť režim lebo len kávou alebo čímkoľvek iným to nejde... Ale ja som zatiaľ spokojná. Inak už majú aj nové príchute- s pomarančom, to je ake dobré!! s lyžičkou medu.. super fakt
@gabina225 Zelená káva sa pije ideálne ráno pred jedlom 🙂
@dianockadianka veď ja som samozrejme aj cvičila, ale nejako sa mi nedarí dostať sa na pôvodnú váhu, akokeby boli tie 3 kg úúúúplne zakliate 😀 A som narazila na tú stránku a som sa nechala nalákať nooo a teraz sa dozvedám, že sú aj iné, lacnejšie a môžno aj účinnejšie produkty zelenej kávy. Pijem ju každé ráno už asi 3 týždeň, necítim nijakú zmenu, zo začiatku ma bolelo trošku brucho, ale nemyslím, že to bolo z kávy. Ja mám so zázvorom, nie je to zlá chuť, len si treba zvyknúť 🙂
@wewewelina bruško z kávy nebolí 🙂 je možné že proste niečo nesadlo a telu trvá dlho kým sa z toho spamätá, ale zelená káva to asi nebola 🙂 inak zelená káva je najlepšia čistá.. nie výživové doplnky (boh vie čo v tých prímesiach tabletkových je..) takže vždy je lepšie keď je to len prírodná, čistá mletá káva....vieš, tie kilá sú občas začarované. piješ dosť tekutín? strašne pomáha voda.. fakt litre vody denne. nedajú sa jesť len šaláty, takže papaj kľudne normálne veci, ale menšie množstvá, často a veľa vody treba piť, prípadne aj minerálky doplniť. Napr. Gemerka je fajn- má ideálny pomer vápnika a horčíka 3:1 takže telu dodáš nielen tekutiny, ale aj minerály a horčík je navyše protistresový. takže ak by to s tými nešťastnými kilami nešlo dole tak rýchlo, aspoň z toho nebudeš v strese 🙂 resp. Fatru piješ? Lebo tá je super na žalúdok.. napr. existuje taká vec, že Fatrová kúra a to piješ 3 týždne denne fľašu Fatry extra - je to super na žalúdočné problémy..možno by sa ti hodila na začiatok takáto kúra, nech sa organizmus očistí? držím palce!! 🙂
Čítam a usmievam sa nad príspevkami 🙂 Sa tu niektoré trápite, musíte si zvykať na inú chuť zelenej kávy, hľadať a rozmýšľať, ako inak očistiť organizmus... a pritom je tu oveľa jednoduchšie a príjemnejšie riešenie. Samozrejme len pre tých, ktorí hľadajú jednoduchosť a veria, že v jednoduchosti je krása (ako sa hovorí...) 😉 Káva OrganoGold ponúka všetko v jednom. Je to kvalitná chuť kávy pre potešenie zmyslových buniek a zároveň aj detoxikuje (očisťuje) organizmus vďaka svojej ideálnej pH (ktorú zabezpečuje najkvalitnejšia Ganoderma na svetovom trhu). Navyše k tomu všetkému má aj ďalšie pozitívne účinky... google napovie 🙂 K tomu normálna strava v primeraných množstvách a telo dostane všetko, čo potrebuje.
@evikap ja radšej ostanem pri vyskúšanom, som spokojná so zelenou kávou a na jej chuť som si zvykla za 2 dni, pozitívne účinky na môj organizmus sú preukázateľné. Huba ... no neviem, ja mám odpor k hubám, dokonca mi vadí aj kombucha (čajová huba) a na normálne hríby a huby zle reaguje môj žlčník. Ostanem radšej pri vyskúšanom, samozrejme kto má vôľu, nech vyskúša.
@ciapkaprecathy Áno, ak si už v tomto štádiu, je to OK. Správne rozhodnutie 🙂 Na margo húb - o tejto hube v káve človek pri pití netuší (necítiť ju). A žlčník - Reishi nie je ako iné huby - Reishi naopak okrem iných účinkov má aj priaznivé účinky na žlčník. Vyzerá síce ako huba, ale je to rastlina - odborníkmi považovaná za najliečivejšiu na svete 😉 (to len pre info)
reishi káva caje s hubou kava-caje sk
zelena kava je super na chudnutie!!
tana284 ktora presne zelená káva je? dakujem
*Prosím vás je tá zelená káva na chudnutie takáto? http://www.zlavadna.sk/zlava_133771_bionature-s... dakujem
@cencula
ahoj, to máš tabletky, ja pijem normálnu zelenú mletú kávu
@maminamaria ahojky a napises mi na mailik o aku znacku ide a co presne je prosim?
@ciapkaprecathy a ta zelena je na chudnutie,kolko sa ma pit do dna?
To je individuálne, niekto tu píše, že pije raz na lačno ráno. Mne tá káva chutí a upravuje mi trávenie, takže ja pijem jednu ráno na lačno a potom za obedom druhú a niekedy podvečer pri telke či pri knihe ďalšiu. Takže dve, niekedy 3 za deň, ale ja som vždy bola kávičkárka a teraz nepijem čiernu, v zelenej je to isté množstvo kofeinu, tak nemám potrebu, proste som presedlala na zelenú 🙂 Nedaj sa odradiť, prvé šálky mi pripomínali odvar z mletého sušeného zeleného hrachu :D ale to len prvé dni. Teraz je to pre mňa super chuť.
a môže dať niekto link, ktorá to je? ktorá upravuje metabolizmus? dakujem
ciapkaprecathy dakujem
@cencula 🙂
@evikap ahoj evikap, ale tie tvoje linky sú na čiernu kávu a na čaje
@cencula nech sa páči: http://www.coffeetea.sk/Zelena-kava-c20_0_1.htm
@ciapkaprecathy Áno, ale tá káva a čaje fungujú minimálne presne tak isto, ako tá zelená káva a majú ešte navyše kopec iných pozitívnych účinkov. Čiže jeden produkt s viacerými účinkami, narozdiel od zelenej kávy. JE to len návrh, poukázala som aj na iné možnosti. Je na Tebe, čo si pre seba vyberieš, čo Ti tvoja intuícia napovie 🙂
Látky, které nás u zelené kávy zajímají se jmenují fenolické sloučeniny. Ty se při normálním pražení kávových zrn ničí. Mezi nimi i kyselina chlorogenová (kterou mimo jiné můžeme najít třeba v břečťanu nebo sušených švestkách), která pomáhá při štěpení škrobů na cukry a posiluje schopnost vstřebávat cukr ze škrobu. Tyto klinicky prokázané skutečnosti vedou k tomu, že se snižuje celkový kalorický vstup a člověk lépe spaluje. V poslední době je také možné se dočíst o pozitivním vlivu zelené kávy na žlučník (jako prevence proti žlučovým kamenům). Zelená káva má také podle všeho pomáhat v boji proti celulitidě.
Mechanismy, které souvisejí s odbouráváním tuku jsou stále podrobovány výzkumům, ale s největší pravděpodobností se konzumací zelené kávy opravdu hubne! Zelená káva totiž obsahuje stimulační látky, které ovlivňují, jakou měrou se cukr přemění na útrobní tuk a hlavně – zelená káva snižuje chuť k jídlu.

@wewewelina U mňa zelená káva naozaj znížila pocit hladu a úplne som stratila chuť na sladké. Neschudla som veľa, len 4 kg za 6 týždňov. Ale kávu mám bez príchutí a pijem 3 x denne po jedle, perfektne mi upravila trávenie.