icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

ciapkaprecathy
29. okt 2015

@veronikamarcela ja pijem len ráno a niekedy (tak 2 x do týždňa podvečer), schudla som 4 kg, ale čo je pre mňa dôležité, upravilo sa MI TRáVENIE, VYMIZLI PROBLéMY SO žLčNíKOM A VôBEC NEMáM CHUť NA SLADKé

veronikamarcela
29. okt 2015

@ciapkaprecathy
Dakujem pekne za radu a som rada ze ty pomohlo

myama
30. okt 2015

Ahojte,kupila som si zo zvedavosti,...chut otrasna,ak by niekto chcel,tak ju rada za postovne darujem,minute 2 lyzicky.

zuziklc29
1. nov 2015

Tolko novych nickov co je umelo vytvorenych. Akoze nechapem

buckovak
1. nov 2015

@zuziklc29 ja chápem 🙂 to isté bolo aj na diskusii o piperine forte, aj tam ho chválili, len novoregistrovaní, ktorí sa registrovali len za účelom chválenia prípravku, a zaujímavé, že tí čo sú tu zjavne roky a vyskúšali to, tak boli všetci nespokojní s ním, a tu to vyzerá s tou zelenou kávou podobne 🙂

zuziklc29
1. nov 2015

@buckovak ja som zastanca cittonu. Pted jedlom pol litra vody s cittonom a mas. Male porcie a na vode varit. Ak je velka nadvaha neodporuca sa cvicit skor rychla chodza. Kvoli kostiam. Kukala som na niektore nicky ale to vsetko nove registracie ;)

zuzika13
3. nov 2015

@niki252 a ake si brala tie tablety? Mozes mi prosim poslat link? Dakujem ..

ciapkaprecathy
3. nov 2015

tablety sú nanič, umelina. Lepší je prírodný produkt, ale na chuť si treba zvyknúť. Najprv chutí ako nedochutený vývar sušeného hrachu 🙂 ale časom sa na to dá zvyknúť. Mne dokonca už chutí 🙂
@zuzika13

tomi16
4. nov 2015

🙂 99,8 % zien neschudlo. A tie zvysne percenta su novovytvorene alebo ? Jedna kocka to tu pekne napisala: Kava jednoducho nechudne za Vás. treba aktivny pohyb, obmedzit sladke a papanie na polovicu.. a vsetko chce cas !

maminkynafazulka
4. nov 2015

Škoda peňazí..🙂 pohyb správna strava a ide to samo..🙂 príkladná fotka z pred tehotenstva..🙂 fotku pred začatím správnej životosprávy hold v pc nemám..🙂

maminkynafazulka
4. nov 2015

a ospravedlnujem sa za ten bordel na posteli ale bol to akurát príchod z práce.. :D

sima410
4. nov 2015
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

neverim tomu, ze nejaka zelena kava moze pomoct schudnut len tak 🙂

pola12345
4. nov 2015

Zdravicko, predam zelenu kavu. Objednala som ju z netu ( stranku kludne poslem) balik je neotvoreny. Predam za 25€+posta. Prosim kontaktovat na tel cisle 0944540478

janah9
5. nov 2015

@ciapkaprecathy prosim aku si si objednala tu kavu ???

ciapkaprecathy
5. nov 2015

@janah9 ahoj, už som sem dávala ten link. Je to nepražená 100 percentná arabica

http://www.coffeetea.sk/Zelena-kava-c20_0_1.htm

ciapkaprecathy
5. nov 2015

@janah9 nekúpila by som nikdy kávu za 25 €, ale toto je cena úplne v pohode a nakoľko má na mňa pozitívne účinky - teraz nehovorím o chudnutí - tak nechápem tie všelijaké reakcie tu. Predsa je každého vec, čo kúpi za svoje peniaze, pokiaľ to nie je premrštená cena a neočakáva zázrak 🙂 ja som spokojná, kupujem ju a pijem ju pravidelne a budem aj naďalej. Každý nech sa zariadi podľa seba. Pekný deň všetkým

viki741
5. nov 2015

Dobrý deň,kávu som si objednala a chcem sa spýtať,že za aký čas vám káva prišla a či vám po objednávke poslali e-mail o jej potvrdení,pretože nič mi neprišlo a neviem či im moja objednávka prišla. Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

mamka_danka
5. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

este ze nemusim riesit chudnutie 🙂 🙂

buckovak
5. nov 2015

@viki741 tak to sa musíš asi spýtať vo firme, kde si ju objednala, tu to skadial máme vedieť ? To či evidujú objednávku a kedy ju posielajú. Seriózna firma posiela vždy potvrdenie o objednávke, a takisto sa dá na ňu nakontaktovať a spýtať sa. A vlastne ani nepíšeš skadial si ju objednala, keď je toho viac na trhu.....

zuziklc29
5. nov 2015

@buckovak ved viky je nova registracia ;)

buckovak
5. nov 2015

@zuziklc29
však ja viem 😀 (to je prvé čo pozriem, ked sa niekto tvári, že chce takú blbosť na chudnutie aj napriek negatívnym komentom, či už pri zelenej káve alebo piperíne), bola som zvedavá, či sa ešte ozve...... a čo dokáže ešte vymyslieť.... 🙂
možno o 2-3 týždne napíše, že predsa schudla kvôli tomu 🙂
(a samozrejme nezabudne dodať, že aj všetky kolegyne aj kamarátky 🙂

viki741
5. nov 2015

Nezblaznite sa kvôli tomu ja som sa len normálne opýtala tak klud

buckovak
5. nov 2015

@viki741 ja som kľudná 😀
len som vysvetlila, že to všetko sú otázky na firmu
a zvyšok som odpovedala niekomu inému... my čo sme tu dlhšie registrované, už vieme ako to tu chodí...
aj na diskusii o piperíne sa tiež registrovala jedna osoba viackrát a potom si to "medzi sebou" chválili a diskutovali so sebou 🙂 a chceli to veeeľmi objednávať............
niekto napísal, ako sú to vyhodené peniaze, bolo mu zle, neschudol, a hneď potom prišla naivná otázočka od novej registrácie: Kde si to môžem objednať? no ver tomu 😀

mini1810
8. nov 2015

@niki252
Ako sa vola ten produkt?

buckovak
8. nov 2015

😀
takže som dala dobrý návod v predchádzajúcom príspevku 😀

janah9
9. nov 2015
janah9
9. nov 2015

@ciapkaprecathy dakujem za typ, ale urcite aj citis trosku smenu v bruchu, a ze niesi taka hladna asi

silvusinka353
9. nov 2015
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

ja som pila zelenú kávu isté obdobie, ale tá zlá chuť ma donútila s tým prestať 🙂

janah9
9. nov 2015

@silvusinka353 no to som zvedava na nu

malemimi153
9. nov 2015

@ciapkaprecathy dobry den,ja by som sa chcela spytat,kolko gramove balenie tej kavy by som mala objednat,ked mi to ma vydat na mesiac?
Zalieva sa jedna cajova lyzicka?
Dakujem🙂