icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

ciapkaprecathy
9. nov 2015

@malemimi153
ja pijem 2,5 l hrnček, dávam si 1 odmerku, to je cca 2 lyžičky. Naozaj vám neviem poradiť, záleží na tom, koľkokrát denne chcete kávu piť a akú silnú. Iste si to viete vypočítať sama 🙂

malemimi153
9. nov 2015

@ciapkaprecathy dakujem😉

gegino
9. nov 2015

myslím si, že všetko čo je za veľa peňazí a za krátky čas bez "práce navyše" je iba rýchlo sa nabaliť a zdrhnúť z trhu.

anitta41
9. nov 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

ja sa ju chystam tiez vyskusat

meeshe
9. nov 2015

@niki252 co to boli za tablety?

pola12345
10. nov 2015

@anitta41 mam este zabalenu zasielku ak by ste mali zaujem

zuziklc29
10. nov 2015

Zeny zeny. Nemam slov. Ako rychlo sa date nachytat. Ani zadarmo by som to nechcela

t1nulka
10. nov 2015

Ahojte. Som tu nová 🙂 začala som cvičiť a mám aj upravený jedálniček, no chcela by som to moje chudnutie nejak viac naštartovať a zefektívniť 🙂 poradíte mi prosím? Aký druh zelenej kávy si vybrať, či tablety, či ozaj kávu... Díky 🙂

edel
10. nov 2015

@samanta36 Ahoj,môžeš mi prosim poradiť kde zoženiem tie tabletky? 🙂

edel
10. nov 2015

@adka_8 ahoj,vážne to máš odskusane?

zuziklc29
10. nov 2015

@edel kup si a hned tri naraz. Lepsir schudnes. Budes ako angelina

buckovak
10. nov 2015

@zuziklc29 a ešte keby tou zelenou kávou zapíjali piperín, to by sa znásobil účinok oboch prípravkov 😀
a možno potom netreba už ani cvičiť ani sa zdravo stravovať 😀

ssiinnkkaa
11. nov 2015

Caute baby ja síce nema skúsenosť zo zelenou kávou ale mam skúsenosť s tabletkami od lekára , ktore som samozrejme zohnala pomimo ... Za 20 dni išlo dole z 74 na 62 kg brala som to tak pred dvoma rokmi a od vtedy som pri rovnakej strave pribrala ako pred chudnutím pribrala 3 kg ak by ich niekto chcel tak sa podelím s nimi lebo zas idem začať aby som sa dostala na váhu zo 65 na 55 len v balení je 100 tabletiek a to je moc tak ak by niekto chcel tak ip

meeshe
11. nov 2015

@ssiinnkkaa cena?

zuziklc29
11. nov 2015

Lrpsie bude zapijat tabletky zelenou kavou.alebo zelenu kavu xelelnou kavou

janah9
11. nov 2015

@ssiinnkkaa ake to su tabletky ???

adka_8
13. nov 2015

@edel áno

edel
13. nov 2015

@adka_8 môžeš mi prosim povedať ako to funguje a kolko si schudla?

adka_8
14. nov 2015

@edel píšem správu

t1nulka
14. nov 2015

@adka_8 prosím napíš aj mne 🙂

api_10
15. nov 2015

ahojte, som nová, prosím poraďte ....chcem schudnúť tak-5-7 kg čo odporúčate?

buckovak
15. nov 2015

@api_10 ahoj odporúčam Ti pozriet pár tunajších diskusií napr.: https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/chudneme-s-jillian-michaels-2/
tam baby , ktoré schudli, krásne rozpísali ako, a ani jedna z nich neodporúča kadejaké pofidérne prípravky

zuziklc29
15. nov 2015

@buckovak zlatik toto je jeden z obchodnikov ,)

evittam
15. nov 2015

@api_10 Ahoj, alebo sa pridaj aj sem:
https://www.modrykonik.sk/group/1890/
Prípadne ak chceš môžem ti poradiť-napíš IP. 😉 Ja som krásne schudla 11kg a objemovo ešte viac - -12-13cm stehná napríklad.

buckovak
15. nov 2015

@zuziklc29 aj ja si to myslím, ale chcem byť veľmi slušná na začiatku 🙂 a najmä po tých odkazoch, nebudú hádam ďalšie zbytočné otázky podobného typu..... 🙂
teraz "jej" budú zas odporúčať opakovane blbosti typu piperín, forskolin a zelená káva, ja stále nevychádzam z úžasu, že aj tu majú stále o to záujem aj dlho registrované baby, čo nevyzerajú na predajcov.....aj na tejto 15tej strane 😕

api_10
15. nov 2015

baby, ak sa bavite o mne, ja nie som obchodnik, som obycajna baba a len som si chcela nechat poradit.
dakujem za linky, su inspirujuce 🙂

ciapkaprecathy
15. nov 2015

Každý má svoj názor 🙂 ja nechudnem so zelenou kávou, ale strašne dobre mi upravuje trávenie a zaháňa chuť na sladké. Pôsobí aj ako antioxidant. Proste sa výborne cítim a ranná zelená šálka by mi chýbala. Proste pijem ju ako čaj (alebo ako zelenú kávu) a vyhovuje mi. A myslím si, že nie je etické ani zhnusovať niečo iným, nevraviac o tom, že mi ju nezhnusíte, po 4 mesačnom každodennom pití 1 šálky ráno sme už pevne zrastené 🙂

diana2000
15. nov 2015

@ssiinnkkaa dobrý deň mohli by sme povedať ake su to tabletky ? 🙂 dakujem

patriciakerulova
17. nov 2015

@lubka555 mozes sa opytat co si brala?

radka227
18. nov 2015

ja som ich kupila mamine, sama som ich nebrala. ohlasy boli pozitivne. schudla.