Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
@ciapkaprecathy dakujem😉
myslím si, že všetko čo je za veľa peňazí a za krátky čas bez "práce navyše" je iba rýchlo sa nabaliť a zdrhnúť z trhu.
ja sa ju chystam tiez vyskusat
Zeny zeny. Nemam slov. Ako rychlo sa date nachytat. Ani zadarmo by som to nechcela
Ahojte. Som tu nová 🙂 začala som cvičiť a mám aj upravený jedálniček, no chcela by som to moje chudnutie nejak viac naštartovať a zefektívniť 🙂 poradíte mi prosím? Aký druh zelenej kávy si vybrať, či tablety, či ozaj kávu... Díky 🙂
Caute baby ja síce nema skúsenosť zo zelenou kávou ale mam skúsenosť s tabletkami od lekára , ktore som samozrejme zohnala pomimo ... Za 20 dni išlo dole z 74 na 62 kg brala som to tak pred dvoma rokmi a od vtedy som pri rovnakej strave pribrala ako pred chudnutím pribrala 3 kg ak by ich niekto chcel tak sa podelím s nimi lebo zas idem začať aby som sa dostala na váhu zo 65 na 55 len v balení je 100 tabletiek a to je moc tak ak by niekto chcel tak ip
@ssiinnkkaa cena?
Lrpsie bude zapijat tabletky zelenou kavou.alebo zelenu kavu xelelnou kavou
@ssiinnkkaa ake to su tabletky ???
ahojte, som nová, prosím poraďte ....chcem schudnúť tak-5-7 kg čo odporúčate?
@api_10 ahoj odporúčam Ti pozriet pár tunajších diskusií napr.: https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/chudneme-s-jillian-michaels-2/
tam baby , ktoré schudli, krásne rozpísali ako, a ani jedna z nich neodporúča kadejaké pofidérne prípravky
@api_10 Ahoj, alebo sa pridaj aj sem:
https://www.modrykonik.sk/group/1890/
Prípadne ak chceš môžem ti poradiť-napíš IP. 😉 Ja som krásne schudla 11kg a objemovo ešte viac - -12-13cm stehná napríklad.
@zuziklc29 aj ja si to myslím, ale chcem byť veľmi slušná na začiatku 🙂 a najmä po tých odkazoch, nebudú hádam ďalšie zbytočné otázky podobného typu..... 🙂
teraz "jej" budú zas odporúčať opakovane blbosti typu piperín, forskolin a zelená káva, ja stále nevychádzam z úžasu, že aj tu majú stále o to záujem aj dlho registrované baby, čo nevyzerajú na predajcov.....aj na tejto 15tej strane 😕
baby, ak sa bavite o mne, ja nie som obchodnik, som obycajna baba a len som si chcela nechat poradit.
dakujem za linky, su inspirujuce 🙂
Každý má svoj názor 🙂 ja nechudnem so zelenou kávou, ale strašne dobre mi upravuje trávenie a zaháňa chuť na sladké. Pôsobí aj ako antioxidant. Proste sa výborne cítim a ranná zelená šálka by mi chýbala. Proste pijem ju ako čaj (alebo ako zelenú kávu) a vyhovuje mi. A myslím si, že nie je etické ani zhnusovať niečo iným, nevraviac o tom, že mi ju nezhnusíte, po 4 mesačnom každodennom pití 1 šálky ráno sme už pevne zrastené 🙂
@ssiinnkkaa dobrý deň mohli by sme povedať ake su to tabletky ? 🙂 dakujem
@lubka555 mozes sa opytat co si brala?
ja som ich kupila mamine, sama som ich nebrala. ohlasy boli pozitivne. schudla.

@malemimi153
ja pijem 2,5 l hrnček, dávam si 1 odmerku, to je cca 2 lyžičky. Naozaj vám neviem poradiť, záleží na tom, koľkokrát denne chcete kávu piť a akú silnú. Iste si to viete vypočítať sama 🙂