Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
@ciapkaprecathy
Dakujem pekne za radu a som rada ze ty pomohlo
Ahojte,kupila som si zo zvedavosti,...chut otrasna,ak by niekto chcel,tak ju rada za postovne darujem,minute 2 lyzicky.
Tolko novych nickov co je umelo vytvorenych. Akoze nechapem
@zuziklc29 ja chápem 🙂 to isté bolo aj na diskusii o piperine forte, aj tam ho chválili, len novoregistrovaní, ktorí sa registrovali len za účelom chválenia prípravku, a zaujímavé, že tí čo sú tu zjavne roky a vyskúšali to, tak boli všetci nespokojní s ním, a tu to vyzerá s tou zelenou kávou podobne 🙂
tablety sú nanič, umelina. Lepší je prírodný produkt, ale na chuť si treba zvyknúť. Najprv chutí ako nedochutený vývar sušeného hrachu 🙂 ale časom sa na to dá zvyknúť. Mne dokonca už chutí 🙂
@zuzika13
🙂 99,8 % zien neschudlo. A tie zvysne percenta su novovytvorene alebo ? Jedna kocka to tu pekne napisala: Kava jednoducho nechudne za Vás. treba aktivny pohyb, obmedzit sladke a papanie na polovicu.. a vsetko chce cas !
a ospravedlnujem sa za ten bordel na posteli ale bol to akurát príchod z práce.. :D
neverim tomu, ze nejaka zelena kava moze pomoct schudnut len tak 🙂
Zdravicko, predam zelenu kavu. Objednala som ju z netu ( stranku kludne poslem) balik je neotvoreny. Predam za 25€+posta. Prosim kontaktovat na tel cisle 0944540478
@ciapkaprecathy prosim aku si si objednala tu kavu ???
@janah9 ahoj, už som sem dávala ten link. Je to nepražená 100 percentná arabica
@janah9 nekúpila by som nikdy kávu za 25 €, ale toto je cena úplne v pohode a nakoľko má na mňa pozitívne účinky - teraz nehovorím o chudnutí - tak nechápem tie všelijaké reakcie tu. Predsa je každého vec, čo kúpi za svoje peniaze, pokiaľ to nie je premrštená cena a neočakáva zázrak 🙂 ja som spokojná, kupujem ju a pijem ju pravidelne a budem aj naďalej. Každý nech sa zariadi podľa seba. Pekný deň všetkým
Dobrý deň,kávu som si objednala a chcem sa spýtať,že za aký čas vám káva prišla a či vám po objednávke poslali e-mail o jej potvrdení,pretože nič mi neprišlo a neviem či im moja objednávka prišla. Vopred ďakujem za odpoveď 🙂
este ze nemusim riesit chudnutie 🙂 🙂
@viki741 tak to sa musíš asi spýtať vo firme, kde si ju objednala, tu to skadial máme vedieť ? To či evidujú objednávku a kedy ju posielajú. Seriózna firma posiela vždy potvrdenie o objednávke, a takisto sa dá na ňu nakontaktovať a spýtať sa. A vlastne ani nepíšeš skadial si ju objednala, keď je toho viac na trhu.....
@zuziklc29
však ja viem 😀 (to je prvé čo pozriem, ked sa niekto tvári, že chce takú blbosť na chudnutie aj napriek negatívnym komentom, či už pri zelenej káve alebo piperíne), bola som zvedavá, či sa ešte ozve...... a čo dokáže ešte vymyslieť.... 🙂
možno o 2-3 týždne napíše, že predsa schudla kvôli tomu 🙂
(a samozrejme nezabudne dodať, že aj všetky kolegyne aj kamarátky 🙂
Nezblaznite sa kvôli tomu ja som sa len normálne opýtala tak klud
@viki741 ja som kľudná 😀
len som vysvetlila, že to všetko sú otázky na firmu
a zvyšok som odpovedala niekomu inému... my čo sme tu dlhšie registrované, už vieme ako to tu chodí...
aj na diskusii o piperíne sa tiež registrovala jedna osoba viackrát a potom si to "medzi sebou" chválili a diskutovali so sebou 🙂 a chceli to veeeľmi objednávať............
niekto napísal, ako sú to vyhodené peniaze, bolo mu zle, neschudol, a hneď potom prišla naivná otázočka od novej registrácie: Kde si to môžem objednať? no ver tomu 😀
😀
takže som dala dobrý návod v predchádzajúcom príspevku 😀
@ciapkaprecathy dakujem
@ciapkaprecathy dakujem za typ, ale urcite aj citis trosku smenu v bruchu, a ze niesi taka hladna asi
ja som pila zelenú kávu isté obdobie, ale tá zlá chuť ma donútila s tým prestať 🙂
@silvusinka353 no to som zvedava na nu
@ciapkaprecathy dobry den,ja by som sa chcela spytat,kolko gramove balenie tej kavy by som mala objednat,ked mi to ma vydat na mesiac?
Zalieva sa jedna cajova lyzicka?
Dakujem🙂

@veronikamarcela ja pijem len ráno a niekedy (tak 2 x do týždňa podvečer), schudla som 4 kg, ale čo je pre mňa dôležité, upravilo sa MI TRáVENIE, VYMIZLI PROBLéMY SO žLčNíKOM A VôBEC NEMáM CHUť NA SLADKé