icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

sisalukac
4. jan 2016

@samanta36 ako casto pit zelenu kavu ?

okata84
4. jan 2016

Dnes mi prišla z Ameriky tak dám vedieť

okata84
4. jan 2016

Dnes mi prišla z Ameriky tak dám vedieť
@niki252 ako sa volali tvoje tabletky?

sisalukac
5. jan 2016

@veronikazadana zelena kava sa neodporuca pit ani uzivat pocas tehotenstva ani pocas kojenia. Ale ak by ste velmi chceli tak sa urcite poradte s lekarom.

slniecko98
5. jan 2016

@33jarka33 prosím vás z akej stránky ste objednávala?

daja123
9. jan 2016

@samanta36 ahoj mozem sa spýtať kde si ich objednala? 🙂

daja123
9. jan 2016

@lubka555 môžem sa spytat konkretne o ake tabletky išlo a kde ste ich kúpili ? 🙂

25lucka25
10. jan 2016

Ženy naozaj vám tá ka pomohla?prosím buďte úprimne pretože ja som uz so svojou vahou zufala a do leta chcem vyzerat tak ako za mlada prosím pomôžte mi su efektivne tabletky akebo caj napiste mi naozaj tie ktore to mate za sebou a este vas prosim napiste kde to kupim ďakujem lucia

buckovak
10. jan 2016

@25lucka25 nie , nepomáha káva, piperín, acai ani forskolín, sú to len vyťahováky peňazí z naivných ľudí.
pozri si radšej diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/
tam sú baby, ktoré pridali aj fotky pred a po, a ani jedna nepíše, že by brala nejaké podobné prípravky, ale píšu, že čo im pomohlo, samozrejme je to v prvom rade pevná vôľa 😉
tu v tejto diskusii sú to len reči neznámych novoregistrovaných, čo môžu napísať, čo im vyhovuje (ak je za tým snaha predať podobné blbosti...)

evittam
10. jan 2016

@25lucka25 Presne ako píše @buckovak - nič zázračné neexistuje. A ak si zo seba taká zúfalá, tak sa konečne zapri - uprav stravu a začni sa hýbať - nakoľko nič iné nepomáha.....

ivcca33
11. jan 2016

@niki252 pls. vies mi dat nejaky kontakt, aby som sa vyhla fejkovym tabletam? 🙂 dakujem krasne

momicek20
11. jan 2016

@nikulalala a za akú dlhú dobu ste schudla tie 2 kg?

momicek20
11. jan 2016

@adka_8 ako sa ti podarilo dať dolu 25 kg?

nikiiiiii2
12. jan 2016

@niki252 zdravím, chcem sa opýtať ze co to boli za tabletky pomocou ktorých ste schudla 🙂

buckovak
12. jan 2016

tu sa nejako vrece roztrhlo s tými novoregistrovanými, čo sa zaregistrujú len kvôli tomu, aby sa spýtali stále to isté - o aké tabletky ide 😉
netreba sa registrovať s novým nickom zakaždým, keď sa idete pýtať......
aj tak Vám žiadne tabletky nepomôžu schudnúť či je to fejk alebo originálne predávaný šmejd 😉

evittam
12. jan 2016

@buckovak No vieš ako, obchody už asi nejdú tak ako kedysi - už je - teda dúfam - čím ďalej tým menej sprostých ľudí čo tomu veria. 😉

buckovak
12. jan 2016

@evittam aj mne sa zdá že treba po útlme po sviatkoch oživiť diskusiu a tom aké sú úžastné tabletky 🙂, aj pri piperíne, keď som sa spýtala @majoh nech mi teda ukáže, kto teda ten piperín chválil, že si ho prelustrujem či je to len novoregistrovaný predajca, odvtedy je ticho už mesiac (alebo stále hľadá a nenašiel 😀 ).
Ja to tipujem na dovolenku, sekol s tým alebo zas sa novo zaregistroval 🙂 . A po novom roku už začali aj tam nejaké pokusy, ale so zmenou taktiky: nechcela som objednávať ale aj tak mi to poslali, tak to teda preberiem a aj budem jesť 😀 😀 😀 a stane sa zázrak - naozaj som schudla , aj keď som neverila 😀 😀 😀 (ten koniec o schudnutí očakávam, že pridajú tak o mesiac 🙂 )

majoh
12. jan 2016

ahoj buckova nehladam nikoho... to ze piperin funguje je jasna vec ale ked si nevyskusala tak ako ta vobec presvedcit

zabkazelena007
12. jan 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

mne zelena kava chuti ale pijem ju iba obcas

buckovak
12. jan 2016

@majoh jasne, že nehľadáš spokojného užívateľa piperínu na MK, aj tak by si nenašiel žiadneho 🙂 (hoci si tvrdil, že ich je tu dokonca veľa), ale tých nespokojných je teda dosť, to mi stačí, tak ho nemienim skúšať ja
jasná vec je len jedna, a to tá, že to nefunguje na chudnutie 🙂 ani piperín ani iné blbosti tohto typu

evittam
12. jan 2016

@majoh Pozri, na čo stále píšeš - dovolím si tvrdiť kraviny - na jednej strane priznávaš, že si upravil-a stravu a cvičíš -takže si znovu dovolím tvrdiť, že to že chudneš je len zásluha toho. Vieš, čo skús prestať cvičiť, "žrať" normálne - čiže všetko a potom sem napíš ako si schudla-dol 15kg za mesiac zásluhou ničoho iného len piperinu. 😀 😀 😀

wewe333
13. jan 2016

@zelenakava ahoj ja tiez žijem v rakusku a chcela by som sa opytat ohladom objednania. Z ktorej stranky si to objednavala? Dakujem

wewe333
13. jan 2016

@adka_8 ahoj mohka by si miposlat stranku z ktorej si kavu objednala?

iwusteeek
13. jan 2016
Používateľ iwusteeek je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iwusteeek.

ako chuti ta zelena kava?

xeo385
13. jan 2016

Mohla by som vas poprosit o link ak niekto objednaval z netu?.....nie som si ista ktore by boli ucinne....

buckovak
13. jan 2016

@xeo385 link sa nemá dávať , lebo je to reklama 😉

maminamaria
13. jan 2016

@sosnicka ide o Sliming coffe

babulik3
13. jan 2016

@maminamaria ahoj, môžem sa ťa opýtať máš aj skúsenosti s tou stránkou, kde si dala link, ďakujem

maminamaria
14. jan 2016

ahoj áno pátrala som dlho....až som našla. Ja som totižto prvú dostala darom🙂 Chutí ako kapučíno. Ja objednávam keď je dodaná na SR.

zubek
Odpoveď bola odstránená