Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Dnes mi prišla z Ameriky tak dám vedieť
@veronikazadana zelena kava sa neodporuca pit ani uzivat pocas tehotenstva ani pocas kojenia. Ale ak by ste velmi chceli tak sa urcite poradte s lekarom.
@33jarka33 prosím vás z akej stránky ste objednávala?
Ženy naozaj vám tá ka pomohla?prosím buďte úprimne pretože ja som uz so svojou vahou zufala a do leta chcem vyzerat tak ako za mlada prosím pomôžte mi su efektivne tabletky akebo caj napiste mi naozaj tie ktore to mate za sebou a este vas prosim napiste kde to kupim ďakujem lucia
@25lucka25 nie , nepomáha káva, piperín, acai ani forskolín, sú to len vyťahováky peňazí z naivných ľudí.
pozri si radšej diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/
tam sú baby, ktoré pridali aj fotky pred a po, a ani jedna nepíše, že by brala nejaké podobné prípravky, ale píšu, že čo im pomohlo, samozrejme je to v prvom rade pevná vôľa 😉
tu v tejto diskusii sú to len reči neznámych novoregistrovaných, čo môžu napísať, čo im vyhovuje (ak je za tým snaha predať podobné blbosti...)
@nikulalala a za akú dlhú dobu ste schudla tie 2 kg?
@niki252 zdravím, chcem sa opýtať ze co to boli za tabletky pomocou ktorých ste schudla 🙂
tu sa nejako vrece roztrhlo s tými novoregistrovanými, čo sa zaregistrujú len kvôli tomu, aby sa spýtali stále to isté - o aké tabletky ide 😉
netreba sa registrovať s novým nickom zakaždým, keď sa idete pýtať......
aj tak Vám žiadne tabletky nepomôžu schudnúť či je to fejk alebo originálne predávaný šmejd 😉
@evittam aj mne sa zdá že treba po útlme po sviatkoch oživiť diskusiu a tom aké sú úžastné tabletky 🙂, aj pri piperíne, keď som sa spýtala @majoh nech mi teda ukáže, kto teda ten piperín chválil, že si ho prelustrujem či je to len novoregistrovaný predajca, odvtedy je ticho už mesiac (alebo stále hľadá a nenašiel 😀 ).
Ja to tipujem na dovolenku, sekol s tým alebo zas sa novo zaregistroval 🙂 . A po novom roku už začali aj tam nejaké pokusy, ale so zmenou taktiky: nechcela som objednávať ale aj tak mi to poslali, tak to teda preberiem a aj budem jesť 😀 😀 😀 a stane sa zázrak - naozaj som schudla , aj keď som neverila 😀 😀 😀 (ten koniec o schudnutí očakávam, že pridajú tak o mesiac 🙂 )
ahoj buckova nehladam nikoho... to ze piperin funguje je jasna vec ale ked si nevyskusala tak ako ta vobec presvedcit
mne zelena kava chuti ale pijem ju iba obcas
@majoh jasne, že nehľadáš spokojného užívateľa piperínu na MK, aj tak by si nenašiel žiadneho 🙂 (hoci si tvrdil, že ich je tu dokonca veľa), ale tých nespokojných je teda dosť, to mi stačí, tak ho nemienim skúšať ja
jasná vec je len jedna, a to tá, že to nefunguje na chudnutie 🙂 ani piperín ani iné blbosti tohto typu
@majoh Pozri, na čo stále píšeš - dovolím si tvrdiť kraviny - na jednej strane priznávaš, že si upravil-a stravu a cvičíš -takže si znovu dovolím tvrdiť, že to že chudneš je len zásluha toho. Vieš, čo skús prestať cvičiť, "žrať" normálne - čiže všetko a potom sem napíš ako si schudla-dol 15kg za mesiac zásluhou ničoho iného len piperinu. 😀 😀 😀
@zelenakava ahoj ja tiez žijem v rakusku a chcela by som sa opytat ohladom objednania. Z ktorej stranky si to objednavala? Dakujem
ako chuti ta zelena kava?
Mohla by som vas poprosit o link ak niekto objednaval z netu?.....nie som si ista ktore by boli ucinne....
@sosnicka ide o Sliming coffe
@maminamaria ahoj, môžem sa ťa opýtať máš aj skúsenosti s tou stránkou, kde si dala link, ďakujem
ahoj áno pátrala som dlho....až som našla. Ja som totižto prvú dostala darom🙂 Chutí ako kapučíno. Ja objednávam keď je dodaná na SR.

@samanta36 ako casto pit zelenu kavu ?