icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

stary_ujco
26. feb 2016

Zúfalé ženy robia zúfalé činy... A na tom sa snažia zarobiť sarlatani s tabletkami na chudnutie. Najhoršie na tom je, že ten prístup "vyhodím von oknom dvadsať eur a uvidím či sa nezmenia na lastovičku" je dosť nakazlivy.

terkadajanka
26. feb 2016

Ahojte Prosím vás viete mi poradiť ohľadne Zelenej Kávy ? 🙂 počula som O nej že môžem jesť ako som bola zvyknutá A necvičiť coz sa mi dosť nezdá 🙂 chceM sa spýtať na vašu skúsenosť 🙂 čo by som mala jesť A ako cvičiť pri nej pijem ju 2hy deň 🙂 kedy uvidím asi výsledky ?

stary_ujco
27. feb 2016

Výsledok si videla predvčerom, keď si za ňu vyhodila peniaze. Takže teraz makaj, aby si ich znova zarobila...

dejna194
1. mar 2016

@doplerik4956 prosím nemáš link kde si objednávala??

zsoja
1. mar 2016

@terkadajanka je to blbost, len na zaklade zelenej kavy neschudnes

moonshine1
2. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@jazminn apon ze to prinieslo kopu energie 🙂 ale to prinesie aj klasicka kava

misik9015
2. mar 2016

@niki252 ahoj moja chcela by som ta poprosit ak by sa dalo o pomoc na vybavenie tabletiek dakujem za skoru odpoved

doplerik4956
3. mar 2016

@dejna194 na fb je stránka smajlík tam tu stránku nájdeš

orakula
4. mar 2016

dobry kolko vynde ta zelena káva?

metodia
7. mar 2016

@33jarka33 Mozem ta poprosit kde si objednavala tu kavu ? Rada by som vyskusala ďakujem 🙂

toni776
7. mar 2016

Niečo o zelenej káve aj tu : http://www.prirodne-doplnky.sk/doplnky-vyzivy/2... neviem ako u Vás ale u nás žiadne extra výsledky to zatiaľ neprinieslo 😀

mika_ela
11. mar 2016

Ahojte, ak by chcel niekto zelenú kavu 400g len za 20€ kontaktujte ma na michaela.hrabovska11@gmail.com

zuzzanka26
13. mar 2016

@niki252 ahoj vedela by si mi zohnat kavu?

mika_ela
13. mar 2016

@zuzzanka26 ahoj, viem že si sa pýtala niekoho druhého ale ak by si mala záujem vedela by som ti predať jeden sáčok 200g poprípade 400g za 2 🙂 Ak si premyslíš môžeš mi poprípade napísať na email michaela.hrabovska11@gmail.com 🙂

lucinkaboz
15. mar 2016

@sendyhubka ani fungovat nemohla,
chudne sa iba prijem jedla a vyssi vydaj 😔
to všetko , tie pripravky su lapace penazi

zubek
Odpoveď bola odstránená
24july24
18. mar 2016

@jankatalalajka ahoj vies mi poradit s tabletkami zelenej kavy?

macicka8966
24. mar 2016
Používateľ macicka8966 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od macicka8966.

Ahoj mne osobne velmi pomohla 🙂 Po nejakych 2 mesiacoch co som zacala pic zelenu kavu s kominaciou brezoveho cukru som schudla 3 kila 🙂

Ale dost som pocula o tom ze aj zalezi v akej kvalite kupis tu kavu, tak pokial hladas nieco overene tak mozno ti poradi stranka http://www.najtelo.com/produkty/dostupna-zdrava-vyziva-pre-kazdeho-vitamin-c-psyllium-skorocel-goji-chia-semienka/zelena-kava-drvena-250g

petruska1212
25. mar 2016

Čo je účinnejšie, zelená káva alebo malinový keton, maliny slim komplex?

evittam
26. mar 2016

@petruska1212 Ani jedno ani druhé a ani tretie - asi som ťa sklamala. Neexistuje žiadny prípravok a ani nič podobné, ktorý ti pomôže schudnúť. Jediné, trvalé a na čo sa môžeš určite spoľahnúť je úprava stravy/pohyb - 80%/20%. 😉

buckovak
26. mar 2016

@petruska1212 evittam ma pravdu, vsetko je to len dobry zarobok pre firmy, ja sa cudujem , ze stale sa nechate oblbnut s nimi....

evittam
26. mar 2016

@buckovak Ja sa ani moc nečudujem - vieš, je jednoduchšie na niečo sa zamerať-veriť tomu a potom nadávať, že to "nefunguje, nevyšlo to" a podobne - a ten-tá dotyčný-á sa predsa tak snažil-a schudnúť-no nie?! 😉 😀 Ako si konečne uvedomiť, že všetko je len v nás a treba začať normálne a zdravo a so zdravým rozumom....

petruska1212
26. mar 2016

@evittam davnejsie som pouzivala pripravok na chudnutie a mala som pocit zasytenua a lahsie som sa vyprazdnila. Predtym stolica kazde 2-3 dni, s tabl takmer kazdy den. Bez upravy stravy to nejde ja viem ale dajaky maly ucinok ma

evittam
26. mar 2016

@petruska1212 Prepáč, na to, aby si sa lepšie vyprázdnila sa nemusíš pchať reklamnými "ťahákmi" za veľké peniaze - kúp si bylinky-zemežlč a puškvorec-sprav si z nich čaj - stačí tak 1,5dcl a "chlipkaj" počas dňa-najlepšie pred jedlom. 😉 Alebo stačí jesť viac vlákniny a naozaj nepotrebuješ umelé sračky - prepáčte všetci za výraz - ale iný mi k tomu bohužiaľ nepasuje.
A dávať za "dajaký malý účinok" dajaké väčšie peniaze?! Za tie si radšej kúpim niečo pekné na seba alebo niečo dobré - napríklad fajn a kvalitnú čokoládu. 😀

ak74
26. mar 2016

Ja som ju pil a no neviem, či čo zaberie ale uvidíme. Snáď áno, farba tej kávy je taká zaujímavá by som povedal.

buckovak
26. mar 2016

@ak74 tak ak si ju pil tak uz snad vidis ci zabrala nie? No ak ma zaujimavu farbu, tak zaberie urcite 🙂
je to blbost ale ak Vam nevadi minat na to, nech sa paci...

stary_ujco
26. mar 2016

Ak74 je len ďalší podvodník, dnes vytvorené konto a hneď postuje linky na obchod...

buckovak
26. mar 2016

@stary_ujco to je jasne 🙂

stary_ujco
26. mar 2016

Musel som zapnut PC, lebo z mobilu ho neviem nahlasit - chyba tlacitko :/

cokololadka
26. mar 2016

Ja som sa tiez nechala oblbnut ☹ Mam za sebou mesacnu kuru zelenej kavy. 60 tbl , 2 x denne. To bola obrovska blbost. Vaha sa nikde nepohla,ani hore ani dole. Mohla som radsej kupit nieco detom.
Potom som zacala behat 5 x do tyzdna 2 km,neskor 5x do tyzdna 5 km. Hned sa citim lepsie,a su vyditelne aj vysledky 🙂