Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Ahojte Prosím vás viete mi poradiť ohľadne Zelenej Kávy ? 🙂 počula som O nej že môžem jesť ako som bola zvyknutá A necvičiť coz sa mi dosť nezdá 🙂 chceM sa spýtať na vašu skúsenosť 🙂 čo by som mala jesť A ako cvičiť pri nej pijem ju 2hy deň 🙂 kedy uvidím asi výsledky ?
Výsledok si videla predvčerom, keď si za ňu vyhodila peniaze. Takže teraz makaj, aby si ich znova zarobila...
@doplerik4956 prosím nemáš link kde si objednávala??
@terkadajanka je to blbost, len na zaklade zelenej kavy neschudnes
@jazminn apon ze to prinieslo kopu energie 🙂 ale to prinesie aj klasicka kava
@dejna194 na fb je stránka smajlík tam tu stránku nájdeš
dobry kolko vynde ta zelena káva?
Niečo o zelenej káve aj tu : http://www.prirodne-doplnky.sk/doplnky-vyzivy/2... neviem ako u Vás ale u nás žiadne extra výsledky to zatiaľ neprinieslo 😀
Ahojte, ak by chcel niekto zelenú kavu 400g len za 20€ kontaktujte ma na michaela.hrabovska11@gmail.com
@niki252 ahoj vedela by si mi zohnat kavu?
@zuzzanka26 ahoj, viem že si sa pýtala niekoho druhého ale ak by si mala záujem vedela by som ti predať jeden sáčok 200g poprípade 400g za 2 🙂 Ak si premyslíš môžeš mi poprípade napísať na email michaela.hrabovska11@gmail.com 🙂
@sendyhubka ani fungovat nemohla,
chudne sa iba prijem jedla a vyssi vydaj 😔
to všetko , tie pripravky su lapace penazi
@jankatalalajka ahoj vies mi poradit s tabletkami zelenej kavy?
Ahoj mne osobne velmi pomohla 🙂 Po nejakych 2 mesiacoch co som zacala pic zelenu kavu s kominaciou brezoveho cukru som schudla 3 kila 🙂
Ale dost som pocula o tom ze aj zalezi v akej kvalite kupis tu kavu, tak pokial hladas nieco overene tak mozno ti poradi stranka http://www.najtelo.com/produkty/dostupna-zdrava-vyziva-pre-kazdeho-vitamin-c-psyllium-skorocel-goji-chia-semienka/zelena-kava-drvena-250g
Čo je účinnejšie, zelená káva alebo malinový keton, maliny slim komplex?
@petruska1212 Ani jedno ani druhé a ani tretie - asi som ťa sklamala. Neexistuje žiadny prípravok a ani nič podobné, ktorý ti pomôže schudnúť. Jediné, trvalé a na čo sa môžeš určite spoľahnúť je úprava stravy/pohyb - 80%/20%. 😉
@petruska1212 evittam ma pravdu, vsetko je to len dobry zarobok pre firmy, ja sa cudujem , ze stale sa nechate oblbnut s nimi....
@buckovak Ja sa ani moc nečudujem - vieš, je jednoduchšie na niečo sa zamerať-veriť tomu a potom nadávať, že to "nefunguje, nevyšlo to" a podobne - a ten-tá dotyčný-á sa predsa tak snažil-a schudnúť-no nie?! 😉 😀 Ako si konečne uvedomiť, že všetko je len v nás a treba začať normálne a zdravo a so zdravým rozumom....
@evittam davnejsie som pouzivala pripravok na chudnutie a mala som pocit zasytenua a lahsie som sa vyprazdnila. Predtym stolica kazde 2-3 dni, s tabl takmer kazdy den. Bez upravy stravy to nejde ja viem ale dajaky maly ucinok ma
@petruska1212 Prepáč, na to, aby si sa lepšie vyprázdnila sa nemusíš pchať reklamnými "ťahákmi" za veľké peniaze - kúp si bylinky-zemežlč a puškvorec-sprav si z nich čaj - stačí tak 1,5dcl a "chlipkaj" počas dňa-najlepšie pred jedlom. 😉 Alebo stačí jesť viac vlákniny a naozaj nepotrebuješ umelé sračky - prepáčte všetci za výraz - ale iný mi k tomu bohužiaľ nepasuje.
A dávať za "dajaký malý účinok" dajaké väčšie peniaze?! Za tie si radšej kúpim niečo pekné na seba alebo niečo dobré - napríklad fajn a kvalitnú čokoládu. 😀
Ja som ju pil a no neviem, či čo zaberie ale uvidíme. Snáď áno, farba tej kávy je taká zaujímavá by som povedal.
Ak74 je len ďalší podvodník, dnes vytvorené konto a hneď postuje linky na obchod...
@stary_ujco to je jasne 🙂
Musel som zapnut PC, lebo z mobilu ho neviem nahlasit - chyba tlacitko :/
Ja som sa tiez nechala oblbnut ☹ Mam za sebou mesacnu kuru zelenej kavy. 60 tbl , 2 x denne. To bola obrovska blbost. Vaha sa nikde nepohla,ani hore ani dole. Mohla som radsej kupit nieco detom.
Potom som zacala behat 5 x do tyzdna 2 km,neskor 5x do tyzdna 5 km. Hned sa citim lepsie,a su vyditelne aj vysledky 🙂

Zúfalé ženy robia zúfalé činy... A na tom sa snažia zarobiť sarlatani s tabletkami na chudnutie. Najhoršie na tom je, že ten prístup "vyhodím von oknom dvadsať eur a uvidím či sa nezmenia na lastovičku" je dosť nakazlivy.