icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

macicka8966
31. mar 2016
Používateľ macicka8966 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od macicka8966.

ja si zas neviem zelenu kavu vynachvalit..ale mozno je to aj tym ze treba davat pozor kde objednavate, ja mam len dobre skusenosti so spolocnostou najtelo

macicka8966
31. mar 2016
Používateľ macicka8966 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od macicka8966.

ale preco kupujete tabletky z lekarne kde je sama chemia?? Najlepsia varianta je drvena zelena kava.

ale nemyslite si ze zo zelenej kave len tak schudnete je potrebne prisposobit zivotny styl, to je to iste ako ked si niekto mysli ze bude jest protein a bez toho aby cvicil nabere...

petruska1212
2. apr 2016

@evittam pisala som len svoju skusenost. Ked to uzivam chodim 2x denne na velku, bez uzivania zas kazdy druhy den. Vlakninu a ovocie jem pomerne rovnako. Zas nestojin na tom financne tak ze by som kazde evricko pocitala, ci mam 10€ ci nie nepocitujem

evittam
2. apr 2016

@petruska1212 Veď v poriadku - ja som tiež napísala len moju skúsenosť a názor - pi čo chceš a za koľko chceš peňazí. A ja tiež nemusím rátať každé euro, ale ako som už napísala - radšej si kúpim za tie peniaze niečo iné. 😉

majoska
18. apr 2016

Dievčatá, možno ju užívať, ked kojim?

ivanava21
19. apr 2016

@majoska ak je bábätko malé, tak by som moc neriskovala, ja tiež kojim, ale môj ma už 20mesiacov. Dnes som ju začala piť, tak uvidim ake budu reakcie. Napisem vám ak máte záujem.

majoska
19. apr 2016

@ivanava21 kludne mi napiste, moja malá má už 2 roky...🙂

ivanava21
19. apr 2016

@majoska maleho bolelo bruško, ako som vypila kávu a neskôr som ho kojila tak kakal 2x a to on nezvykne, ale aj dosť papal dnes tak neviem teraz či to bolo naozaj z tej kávy alebo nie. Vyskúšam este zajtra a ak sa to bude opakovať tak je to jasné. Ale dúfam že to nebude z toho lebo som si kúpila rovno 2balenia kávy🙂

majoska
19. apr 2016

@ivanava21 tak som zvedava, a dakujem, ze pisete svoje skusenosti...🙂

dusanplichta
20. apr 2016

Drahe zienky, kave sa venujem uz nejaky cas, prednasam o nej pisem atd...
Certvo ju prazime na slovensku a zelenej kavy mame plne sklady. Tu by som vam len dal na vyber precitat si niekolko argumentov k ejto teme a vytvorit si ta lepsi kriticky posudok.
Ta ako z nicoho, tak ani z kavy sa priamo nechudne pokial sa neoptimalizuje zivotosprava a hlavne sa nedostanu pod kontrolu sacharidy a neoptimalizuje sa hormonalna regulacia insulinu.

Kazdopadne precitajte a som zvedavy na vasu spatnu vazbu:
http://www.dusanplichta.com/blog/zelena-kava-a-...

http://www.dusanplichta.com/blog/rozne-pohlady-...

dusanplichta
20. apr 2016

@ivanava21 Myslim, si ze bez obav...
Viac k tejto teme tu: http://www.dusanplichta.com/blog/najcastejsie-v...

Ci uz to bude kava, caj, alebo iine veci, najdolezitejsia je kvalita a pohoda emocionalna matky.
Tolko moj nazor mi doma kojime na 2 kavach denne bez problemov.

lenka.vl
20. apr 2016

@dusanplichta a overeny dobry obchod? Poradite

katkava
20. apr 2016

@niki252 ahojky, vedela by si mi kavu zohnat?

ivanava21
21. apr 2016

@dusanplichta tak ja som si objednala značku Jana Earl, neviem či je dobrá. Čo na ňu hovoríte?

ivanava21
21. apr 2016

@dusanplichta pretože aj vcera maleho bolelo bruško, a teraz sa ju už bojim piť.

ivanava21
22. apr 2016

@majoska prvé dva dni ho bolelo bruško, potom som jeden deň nepila kávu a dnes som si dala znova, zatiaľ mi nehovoril nic. Asi zo začiatku to bolo také,že kym si zvykol. Ja som tiež nebola stotožnená s tou chuťou kávy ale už je to lepšie.🙂

lenka.vl
22. apr 2016

@ivanava21 a vy sa citite po nej lepsie? aj nejaka zmena? ci vahova alebo s pletou?

ivanava21
22. apr 2016

@lenka.vl ahoj, zo začiatku sa mi dosť krútila hlava, ale len prvý den. Vahova zatiaľ nie, ale začala som aj cvičiť 2x do tyzdna, aj som zmenila stravu tak dúfam že sa ta váha zmení🙂 ked mam chut na niečo sladke,tak si dám buď semienka chia alebo zelenú kávu. A prejde to. Ale hlavne tk musíte sama chcieť, káva sama ako taká myslím že s hmotnosťou neurobi nic. S pleťou som na tom rovnako, žiadna zmena.

ivanava21
22. apr 2016

@majoska ak by ste chceli vyskusat tak vám môžem odsypat aspon na 5káv a poslať postou.

ivanava21
22. apr 2016

@lenka.vl aj vy ak chcete tak vám môžem odsypat z mojej a poslat postou a vyskúšate.

zlatino9
Odpoveď bola odstránená
zlatino9
Odpoveď bola odstránená
zlatino9
Odpoveď bola odstránená
zlatino9
Odpoveď bola odstránená
ivanava21
23. apr 2016

@zlatino9 to naozaj? Tak to mi je ľúto. Ale tak ja vypijem za deň aj 2-3l vody s citrónovou šťavou, aj jem ale menšie porcie a hlavne veľa zeleniny, šaláty.

majoska
27. apr 2016

@ivanava21 jéj, ďakujem, budem velmi rada, ak mi poslete. Ak vas to nebude otravovat...a ako maly, lepsie? Mliecko mu chuti aj tak?

ivanava21
27. apr 2016

@majoska tak mi napíšte adresu do pošty a poslem vám🙂 áno maly uz lepsie, mlieko mu chutí aj tak, je strasny zavislak🙂

mamka521
28. apr 2016

@samanta36 ahoj aku si pila znacku ja som kupovala http://www.drpopov.cz/zelena-kava-cappuccino-10...

lindusss176
3. máj 2016

Ja mam ale zelna kava kapsule a su fantasticke. Nemam vlcie hlady uplne som sa prestala prezierat na mna ucinkuju perfektne. A ako bonus uz som2 kg schudla🙂