Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Dobry ja pijem tu kavu iba jeden tyzden a uz som schudla 2 kg odporucam ju vsetkym
@diankagabcova A môžem sa spýtať okrem toho, že piješ zelenú kávu, tak ako sa stravuješ? Cvičíš?
@jankatalalajka ahoj možem sa spýtať kde by som mohla zohnať tie tabletky 🙂 🙂
Ahojte. Mala som. Nič som neschudla. Po dobratí som po týždni išla s váhou nahor. Som sklamaná.
@matikotuka Vyskúšaj Lishou kavu na chudnutie, tá vážne zaberá 😉
ja by som nevyhadzovala peniaze zbytočne ani na Lishou kavu, keby vážne zaberala, tak by to každý bral a nikto by nebol tučný, lebo by to bolo všeobecne známe
Mile mamicky, dost vela sa tu toho napisalo k tej zelenej kave.
Ak by ste si ju chceli vyskusat, odporucam ju na zaciatok kupit a vyskusat v malom. Ci uz mate zaujem o kapsule alebo mletu. Ak mate doma mletu, skuste ju ochutit skoricou, vanilkou, kardamonom. Vyhodu mletej vidim v tom, ze viete lepsie regulovat mnozstvo vypitej zelenej kavy. Pri kapsulach zas nemusite riesit chut, ktora nie kazdemu sadne.
Ja som sa k mletej zelenej kave dostal tak, ze som si zacal doma prazit kavu zo zelenych zrn. Odvtedy sa ma viaceri pytaju, ci neviem zohnat aj mletu zelenu kavu. Vedel som a este aj za dobru cenu.
Ak by ste mali zaujem o malu vzorku, kludne mi napiste 😉
@aniratak696 Bohužial nemám skúsenosť zo zelenou kávou, Ja mám len skúsenosť ked idem na pivo, po pive jedol by som aj klince.
Nic nepomoze na chudnutie iba menej jedla a viac pohybu. Ziadna zelena kava. Aj ja som vyskusala zo zvedavosti samozrejme nic sa nezmenilo.
@saska112 tiez s vami suhlasim. Bez upravy jedalnicka a zivotneho stilu sa nikam nepohneme, ak nam ide o chudnutie. Zelena kava ani ziadne ine zazracne tabletky to za nas nespravia. Ja zelenu kavu skor chapem ako pomocku, ktora pomoze k dosiahnutiu rychlejsich vysledkov. Napr. trosku si clovek obmedzi prijem cukrov a sacharidov, trosku si dopraje viac pohybu denne, napr. 20 minut chodze navyse. K tomu bude pit 1-2 salky zel. kavy, tak vysledok by mohol nastupit rychlejsie. Nie je to vsak otazka dni, ale skor tyzdnov az mesiacov. Kazdy mame iny metabolizmus, ine hladiny hormonov, ine fungovanie genov. Hlavne treba byt trpezlivy a vyDRZAT.
@papanasa Je to v poriadku, ja len na okraj veci. Nehovorím, respektíve nepíšem, že byť ženou je čarovné, ale netúžim po tom, aby sa za mnou muži obzerali, stačí že v bytovke vo Vrakuňi, máme jedného dospelého chlapa čo sa oblieka do ženských šiat a nosí ihličky. Nechcem tak dopadnúť. Taktiež prajem príjemný deň.
Ahojte. Znama pila zelenu kavu - da sa kupit v lekarni za 9€ a ma 500g. Schudla 12kg za 2 mesiace ... Trosku cvicila menej jedla. Urcite by som nekupovala nic z internetu , raz predavali piperin na chudnutie a vsetko na stranke bolo vymyslene este aj meno a fotka doktora. Fakt sa radsej popytajte v lekarni a nie cez net a este za take " priatelne " ceny. U nas stoji len 9€ a vydrzi mesiac , niesu to tabletky ( sama chemia ) ale kava. Nebudte hlupy , na nete su same bludy. Ked budete chciet objednavat z nieakej stranky , nieco si o nej zistite. Urcite by som viac verila pani v lekarni ...
@kikina1995 kupovat v lekarni je fajn. Lepsie od toho je uz iba to, ak osobne poznate cloveka, ktory predava surovinu na vyrobu mletej zelenej kavy. Ak poznate aj toho, kto tu zelenu kavu melie, pripadne ste priamo u toho, tak mate 100%-nu istotu o tom co tam je zomlete a co pijete.

@zvonkohra mozte :P