icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

hrobocop1
25. jún 2016

@zvonkohra mozte :P

diankagabcova
26. jún 2016

Dobry ja pijem tu kavu iba jeden tyzden a uz som schudla 2 kg odporucam ju vsetkym

evittam
26. jún 2016

@diankagabcova A môžem sa spýtať okrem toho, že piješ zelenú kávu, tak ako sa stravuješ? Cvičíš?

marysabol
27. jún 2016

@jankatalalajka ahoj možem sa spýtať kde by som mohla zohnať tie tabletky 🙂 🙂

marysabol
27. jún 2016

@33jarka33 a možem sa spýtať že ktorú presne značku pijete lebo ja som ich videla viacej aj za rôzne ceny že od 8 až 29 eur a neviem ktoré si mam vybrať 🙂

nutrimas
Odpoveď bola odstránená
zvonkohra
27. jún 2016

@nutrimas tie tbl maju ten ucinok ako.kava?

nutrimas
27. jún 2016

@zvonkohra Kapsule maju velmi podobny ucinok, obsahuju standardizovany extrakt zelenej kavy arabica + vit.C, v 1kaps. 200mg zel.kavy, odporuana denna davka je 1-2kaps.

zvonkohra
27. jún 2016

@nutrimas cena?

nutrimas
27. jún 2016

@zvonkohra Cena kaps. je 8,00€ (60kaps-). Vsetky podrobnejsie info najdete na nasom eshope, prip. v bazariku na MK medzi novym tovarom, avsak tu nemame kompletny sortimet, ten je na eshope, ktr je zaroven aj prehladnejsi.

matikotuka
28. jún 2016

Ahojte. Mala som. Nič som neschudla. Po dobratí som po týždni išla s váhou nahor. Som sklamaná.

elenamart
29. jún 2016

@matikotuka Vyskúšaj Lishou kavu na chudnutie, tá vážne zaberá 😉

buckovak
29. jún 2016

ja by som nevyhadzovala peniaze zbytočne ani na Lishou kavu, keby vážne zaberala, tak by to každý bral a nikto by nebol tučný, lebo by to bolo všeobecne známe

papanasa
29. jún 2016

Mile mamicky, dost vela sa tu toho napisalo k tej zelenej kave.
Ak by ste si ju chceli vyskusat, odporucam ju na zaciatok kupit a vyskusat v malom. Ci uz mate zaujem o kapsule alebo mletu. Ak mate doma mletu, skuste ju ochutit skoricou, vanilkou, kardamonom. Vyhodu mletej vidim v tom, ze viete lepsie regulovat mnozstvo vypitej zelenej kavy. Pri kapsulach zas nemusite riesit chut, ktora nie kazdemu sadne.
Ja som sa k mletej zelenej kave dostal tak, ze som si zacal doma prazit kavu zo zelenych zrn. Odvtedy sa ma viaceri pytaju, ci neviem zohnat aj mletu zelenu kavu. Vedel som a este aj za dobru cenu.
Ak by ste mali zaujem o malu vzorku, kludne mi napiste 😉

rumcas
29. jún 2016

@aniratak696 Bohužial nemám skúsenosť zo zelenou kávou, Ja mám len skúsenosť ked idem na pivo, po pive jedol by som aj klince.

ilailka
30. jún 2016

@papanasa kupila som obycajnu zelenu mletu kavu v potravinach,ci uz zaberie,alebo nie,nezblaznim sa z toho,len mi trochu vadi ta chut.Neviem,preco ma nepadlo .ochutit to skoricou.Dakujem za radu. 🙂

saska112
30. jún 2016

Nic nepomoze na chudnutie iba menej jedla a viac pohybu. Ziadna zelena kava. Aj ja som vyskusala zo zvedavosti samozrejme nic sa nezmenilo.

papanasa
30. jún 2016

@saska112 tiez s vami suhlasim. Bez upravy jedalnicka a zivotneho stilu sa nikam nepohneme, ak nam ide o chudnutie. Zelena kava ani ziadne ine zazracne tabletky to za nas nespravia. Ja zelenu kavu skor chapem ako pomocku, ktora pomoze k dosiahnutiu rychlejsich vysledkov. Napr. trosku si clovek obmedzi prijem cukrov a sacharidov, trosku si dopraje viac pohybu denne, napr. 20 minut chodze navyse. K tomu bude pit 1-2 salky zel. kavy, tak vysledok by mohol nastupit rychlejsie. Nie je to vsak otazka dni, ale skor tyzdnov az mesiacov. Kazdy mame iny metabolizmus, ine hladiny hormonov, ine fungovanie genov. Hlavne treba byt trpezlivy a vyDRZAT.

papanasa
30. jún 2016

@ilailka 😉 rado sa stalo

pumi21
30. jún 2016

@papanasa ale niektorým ženám to nevysvetlíš, že chudnutie nie je len o pití zelenej kávy. Mám kamarátku, čo si ku neustále kupuje a dúfa, že schudne a pritom úprava stravy alebo pohybu absolútne žiadna. Ako môže niekto čakať nejakú zmenu ak pre ňu nič neurobí?? 🙂

saska112
30. jún 2016

@papanasa tak tak...a ja hovorim, keby nejake tabletky alebo kava naozaj fungovali, nebolo by na svete tucneho cloveka. To hovori za vsetko 😉

lenka.vl
30. jún 2016

@papanasa mozem sq spytat kde by som kupila tu vzorku mletej kavy?

papanasa
30. jún 2016

@lenka.vl posielam spravu 🙂

rumcas
30. jún 2016

@papanasa To je pekné že ponúkaš zelenú kávu. To sa cení, len bohužial pijem klasiku, hnedú Popradskú kávu a nemám chuť prejsť na zelenú kávu. Proste ma neoslovila, Nie že by nebola dobrá, lebo som ju už pil, len nemám záujem. To je môj názor nič viac.

rumcas
30. jún 2016

@papanasa A ešte chcem pripomenúť, že nie som mamička a nikdy ňou nebudem. Tvoje oslovenie: Milé mamičky, proste neplánujem žiadnu operáciu.

papanasa
30. jún 2016

@rumcas To je v poriadku, ze piete klasiku. Nikoho nenahovaram, ze ma pit zelenu. Ja som ju tiez ochutnal ale pijem prazenu, co si uprazim. Zelenu kavu riesim iba popri tom, ked si uz tie zelene zrnka kupujem a ked ma niekto zaujem. Tot vsjo.

papanasa
30. jún 2016

@rumcas 🙂 Urcite som sa nechcel nikoho dotknut. Takze doplnam, "Mile mamicky a mili oteckovia" Nepredpokladal som, ze by moj prispevok mohol oslovit aj oteckov. Mea culpa. Prajem pekny den!

rumcas
30. jún 2016

@papanasa Je to v poriadku, ja len na okraj veci. Nehovorím, respektíve nepíšem, že byť ženou je čarovné, ale netúžim po tom, aby sa za mnou muži obzerali, stačí že v bytovke vo Vrakuňi, máme jedného dospelého chlapa čo sa oblieka do ženských šiat a nosí ihličky. Nechcem tak dopadnúť. Taktiež prajem príjemný deň.

kikina1995
30. jún 2016

Ahojte. Znama pila zelenu kavu - da sa kupit v lekarni za 9€ a ma 500g. Schudla 12kg za 2 mesiace ... Trosku cvicila menej jedla. Urcite by som nekupovala nic z internetu , raz predavali piperin na chudnutie a vsetko na stranke bolo vymyslene este aj meno a fotka doktora. Fakt sa radsej popytajte v lekarni a nie cez net a este za take " priatelne " ceny. U nas stoji len 9€ a vydrzi mesiac , niesu to tabletky ( sama chemia ) ale kava. Nebudte hlupy , na nete su same bludy. Ked budete chciet objednavat z nieakej stranky , nieco si o nej zistite. Urcite by som viac verila pani v lekarni ...

papanasa
2. júl 2016

@kikina1995 kupovat v lekarni je fajn. Lepsie od toho je uz iba to, ak osobne poznate cloveka, ktory predava surovinu na vyrobu mletej zelenej kavy. Ak poznate aj toho, kto tu zelenu kavu melie, pripadne ste priamo u toho, tak mate 100%-nu istotu o tom co tam je zomlete a co pijete.