icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

grenka
1. nov 2016

@pavlinka_m a.mala ste ju?

pavlinka_m
1. nov 2016

ano. uz som to pisala. ja som si tam objednala pre zaujimavost aj jedalnicek (zadarmo). Aj som schudla, ale mna to akosi nebavi, az taku zlu postavu nemam, tak som prestala.

papanasa
1. nov 2016

Ahojte, ochucujete nejako zelenú kávu?
Ja som to skusal trosku netradicne a bolo to celkom zaujimave. Ak chcete vediet ako to dopadlo, napisal som o tom kratky clanok 😉 https://www.modrykonik.sk/blog/papanasa/article/zelena-kava-a-chutna-untpjh/

grenka
1. nov 2016

@pavlinka_m a jedalnicek bol aky dalo sa?kolko ta vysla ta kava

andrejocka36
1. nov 2016

@siska8800 okrem pitia zelenej kávy aj cvičíte? Ďakujem za odpoveď. Mohli by ste mi odfotiť, ako tá zelená káva vyzerá z CBA? Ďakujem za odpoveď.

siska8800
1. nov 2016

@andrejocka36 na steppery zatial 2 tyzdne a 3 den brusaky😀

grenka
1. nov 2016

@siska8800 ja sa tesim mne.konecne.zacina ist aj brucho dole zvysila som davky na.3-4x denne ...asi ta poprosim kupit este.2 🙂

andrejocka36
1. nov 2016

@siska8800 skúsim aj ja zelenú kávu. Uvidím, či to bude mať nejaký efekt 🙂

siska8800
1. nov 2016

@grenka ja tak tiez pijem 3-4 denne.

grenka
1. nov 2016

@siska8800 pred.tym.som.2 🙂 a pijes aj obycajnu?ja.si dam snad sa.my nic nestane.🙂

siska8800
1. nov 2016

@grenka pijem. Ja musim mat kazdy den. Zelena obsahuje malo kofeinu

valiaaa
1. nov 2016

@siska8800 mozem sa opytat, kolko stoji ta kava v CBA? dakujem 🙂

papanasa
1. nov 2016

@siska8800 ahoj, len pre info, zelena kava obsahuje viac kofeinu ako cierna.

siska8800
1. nov 2016

@papanasa citala som na nete o nej a obsahuje malo..

siska8800
1. nov 2016

@valiaaa 3.95

rumcas
2. nov 2016

@siska8800 To je pekné že si ukázala zelenú kávu, len ako chutí tá káva? Má dobrú chuť? Ako vonia, ako káva?

vhlave
2. nov 2016

@siska8800 tak prava zelena kava praveze obsahuje vela kofeinu, lebo kofein sa znizuje prazenim. Tuto kavu co mas to su len pozametane smeti obyc.kavy. Ked chcete kvalitnu zelenu neprazenu kavu vyzera takto, 200g stoji aj 15€, je zelenej farby, aj vyluh z nej je ako zeleny caj a chuti a smrdi ako sparene seno.....a z tejto mozte vypit max.2 salky, viac by Vam zdvihlo tlak

siska8800
2. nov 2016

@rumcas no toto ma daleko od normalnej kavy. Chut a vona otras 😂..ale uz som si zvykla.

siska8800
2. nov 2016

@vhlave no tak ja uz tomu asi nechapem. Na 1 stranke ma malo kofeinu,na druhej ma este viac ako arabica ci ako 😂. Davkovanie tiez ine. 2 alebo aj 3 denne. Tato ma daleko od normalnej kavy. Treba si len zvyknut a da sa vypit. Ty mas arabicu 100%. Ja robustu 100%.

pavlinka_m
2. nov 2016

@grenka Ja som kupila s kamaratkou kapsule 6000 mg 1x250 ks asi za 38€. Isla som cez http://pekna-postava.webnode.sk/stravovanie/ (je tam aj odkaz na bohatsvo prirody ked najdes rozne balenia) Brali sme 2 denne. Cele je na 1/2 roka, my sme mali na poly, ale ja som par krat vynechala, tak som jej po mesiaci zvysok podarovala. (u mna to nie je az take drasticke na chudnutie 🙂 )
Jedalnicek je zaujimavy, presne uz nepamatam co tam bolo, ale klasika tvaroh, ryby, orechy ... Posledny mi prisiel recept na kolacik 😉

Ingrediencie na koláč:

arašidové maslo - 1 pl
vajíčko - 1 ks
cukor erytritol - ½ pl
kypriaci prášok - 1 čl
kakao - 1 pl
kokosová múka - 1 pl
voda - cca 50-70 ml (podľa potreby)

Ingrediencie na polevu:
voda - 1-2 dcl
kakao nesladené - 2 pl
cukor erytritol - podľa chuti

pavlinka_m
2. nov 2016

@siska8800 Dovod, preco som sa rozhodla pre kapsule bol prave vo vlastnostiach co pises. Boli diskusie, ze toto je ucinnejsie, a pod., ale som kavickarka a nechcela som si menit chut kavy Okrem toho ked sa rozhodnes s nou prestat (tak ako ja), znova zvykat na povodnu kavu ? 😉

grenka
2. nov 2016

@vhlave kolko si dala dole.nou

grenka
2. nov 2016

@vhlave ty nemas mletu asi ze?tieto su mlete...neviem ci su 100% kazda firma si chvali svoje

papanasa
2. nov 2016

@siska8800 tak ako @vhlave spominala, zelena ma viac ako prazena. Navyse robusta obsahuje 2x tolko kofeinu ako arabika. Ak necitis kofein v sebe po tolkych vypitych kavach, navyse robusty, tak v skutku neviem co to je za kavu. Neva, ak sa ale citis po nej fajn, tak to asi ma tak byt. 🙂 Pekny den!

siska8800
2. nov 2016

@papanasa ja uz som asi prekofeinovana 😂. Vzdy som pila viac kavy. Znama tam citi kofein,ja nie. Musim mat aj normalnu. Len nechapem to,ze aj niektori pisu o tej kave,ze sa ma pit po jedle a druhi maju pisane pred jedlom. No neva,hlavne ze funguje. 😁 Pekny den

grenka
2. nov 2016

@siska8800 spavas normalne?ja ano a

siska8800
2. nov 2016

@grenka ano v pohode

papanasa
2. nov 2016

@siska8800 zelena kava aj znizuje chut do jedla (resp. pocit hladu) aj zrychluje metabolizmus. Cize pred jedlom ma zmysel, ak chces tojo zjest menej. Po jedle zas, ze ti to rychlejsie vytravi a nevstrebe sa ti tolko cukru a tuku, ako bezne. 😉 Bez upravy jedalnicka vsak asi clovek zostane "zavisli" na zelenej kave, alebo inych pripravkoch. Ak nechce pribrat.

siska8800
2. nov 2016

@papanasa to ze znizuje chut do jedla to viem..funguje to 🙂 . ja som upravila aj jedalnicek..vyradila som mastne,vyprazane,sladke,pecivo,...jem 5x za den..dakujem krasne za vysvetlenie 🙂

mamimagdi
22. nov 2016

@dzess936 ak smiem a nieje to tajomstvo chcela by som sa opytať z akej vahy si schudla a koľko. Pripadne či si musela cvičit, lepšie sa stravivať, alebo to nebolo potrebne??