Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
ano. uz som to pisala. ja som si tam objednala pre zaujimavost aj jedalnicek (zadarmo). Aj som schudla, ale mna to akosi nebavi, az taku zlu postavu nemam, tak som prestala.
Ahojte, ochucujete nejako zelenú kávu?
Ja som to skusal trosku netradicne a bolo to celkom zaujimave. Ak chcete vediet ako to dopadlo, napisal som o tom kratky clanok 😉 https://www.modrykonik.sk/blog/papanasa/article/zelena-kava-a-chutna-untpjh/
@pavlinka_m a jedalnicek bol aky dalo sa?kolko ta vysla ta kava
@siska8800 okrem pitia zelenej kávy aj cvičíte? Ďakujem za odpoveď. Mohli by ste mi odfotiť, ako tá zelená káva vyzerá z CBA? Ďakujem za odpoveď.
@andrejocka36 na steppery zatial 2 tyzdne a 3 den brusaky😀
@siska8800 skúsim aj ja zelenú kávu. Uvidím, či to bude mať nejaký efekt 🙂
@siska8800 tak prava zelena kava praveze obsahuje vela kofeinu, lebo kofein sa znizuje prazenim. Tuto kavu co mas to su len pozametane smeti obyc.kavy. Ked chcete kvalitnu zelenu neprazenu kavu vyzera takto, 200g stoji aj 15€, je zelenej farby, aj vyluh z nej je ako zeleny caj a chuti a smrdi ako sparene seno.....a z tejto mozte vypit max.2 salky, viac by Vam zdvihlo tlak
@grenka Ja som kupila s kamaratkou kapsule 6000 mg 1x250 ks asi za 38€. Isla som cez http://pekna-postava.webnode.sk/stravovanie/ (je tam aj odkaz na bohatsvo prirody ked najdes rozne balenia) Brali sme 2 denne. Cele je na 1/2 roka, my sme mali na poly, ale ja som par krat vynechala, tak som jej po mesiaci zvysok podarovala. (u mna to nie je az take drasticke na chudnutie 🙂 )
Jedalnicek je zaujimavy, presne uz nepamatam co tam bolo, ale klasika tvaroh, ryby, orechy ... Posledny mi prisiel recept na kolacik 😉
Ingrediencie na koláč:
arašidové maslo - 1 pl
vajíčko - 1 ks
cukor erytritol - ½ pl
kypriaci prášok - 1 čl
kakao - 1 pl
kokosová múka - 1 pl
voda - cca 50-70 ml (podľa potreby)
Ingrediencie na polevu:
voda - 1-2 dcl
kakao nesladené - 2 pl
cukor erytritol - podľa chuti
@siska8800 Dovod, preco som sa rozhodla pre kapsule bol prave vo vlastnostiach co pises. Boli diskusie, ze toto je ucinnejsie, a pod., ale som kavickarka a nechcela som si menit chut kavy Okrem toho ked sa rozhodnes s nou prestat (tak ako ja), znova zvykat na povodnu kavu ? 😉
@siska8800 zelena kava aj znizuje chut do jedla (resp. pocit hladu) aj zrychluje metabolizmus. Cize pred jedlom ma zmysel, ak chces tojo zjest menej. Po jedle zas, ze ti to rychlejsie vytravi a nevstrebe sa ti tolko cukru a tuku, ako bezne. 😉 Bez upravy jedalnicka vsak asi clovek zostane "zavisli" na zelenej kave, alebo inych pripravkoch. Ak nechce pribrat.

@pavlinka_m a.mala ste ju?