Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Ahojte baby , mam na predaj strong nature zelenu kavu v kapsulach, beriem ju a schudla som uz 2kg, ponukam 160 kapsul za super cenu, vyhrala som to a tolko kapsul co este mam by som ani za 2r neskonzumovala :D tak ak mate nejaka zaujem piste na macugova.nika@gmail.com, tam poskytnem aj viac info 🙂
@milacik1965 ahojte zelena kava na chudnutie green coffee nema ziadny ucinok,mam to overene,neschudla som ani deko,30tabliet 37eura a vratenie penazi ani nehovorim,len sluby,skoda tych37eur
ahojte,ponuknem niekomu 80 ks tabletiek za 10 eur.kupila som na zlavomate 90 ks za 15eur ale chcela by som babetko tak radsej nejdem pokusat.
@ivetaivi ja s tebou suhlasim,ani deko som neschudla a stali37eur
Ahojte baby, tá káva čo tu spomína 33jarka33 naozaj zaberá, nemám ju síce od nej ale dostala som sa k nej náhodou cez kamošku je skvelej chuti pijem ju 6dni a mám 2,4kg dolu🙂)) treba veľa piť tekutín a vážne nič vám nejde na chuť-varím denne! a pečiem koláče aj torty a nič! zjem len trošku jedla. Ale pozor nesmú tehotné, dojčiace, problém s vysokým tlakom a št.žľazou!!!!!!
Jedinú vec čo odporúčam🙂))
Dievčatá, radsej za tie peniaze co vyhodite za tieto "zaručené zázraky" si zaplatte pernamentku do fitka a ak neviete ako cvicit tak mozno aj trenera - to naozaj zabera...
ahojte kto by chcel tuto kavu slimming coffe dam lacnejsie.....jednu som vypila.....keby nieco piste .....
Ja mam zelenú kávu tabletky beriem ich 2týždne a mam 7kg dole ale 3krát do týždňa fitko s trenerom a dukanova dieta budem pokračovať ďalej ale tabletky uz nnechcem zvládnuť sa to da aj bez nich chilli burner som mala tam som dala 5kg za mesiac ako paráda ale fakt sa to da aj bez tabliet
Ja mam zelenú kávu tabletky beriem ich 2týždne a mam 7kg dole ale 3krát do týždňa fitko s trenerom a dukanova dieta budem pokračovať ďalej ale tabletky uz nnechcem zvládnuť sa to da aj bez nich chi liburner som mala tam som dala 5kg za mesiac ako paráda ale fakt sa to da aj bez tabliet
@sendyhubka ahoj schudla si a kolko
@lubka555 mohla by si dat adresu,nutne potrebujem schudnut,koli zdraviu
@milacik1965 nie ja som neschudla, lebo nemam pevnu volu ☹
ale tabletky bellasin mi celkom zaberali, keby som bola vytrvalejsia.
@zuzana2512 ahoj...ak by som mohla poprosit radu cez ip..ako by sa to dalo aj bez kavy..dakujem 🙂
ahojte tu kavu slimming coffe mam a je to vyslovena somarina.................a poznam viac dievcat ,ktore neschudli ani len deko.....
ahojte baby toto su len vyhodene peniazky vravim vam neberte to ja som vyskusala a sice som schudla 5 kg co som aj chcela uz to neberiem mam vysku 170 vazila som po brati kavy 54 a som teraz pribrala ach jaj 14 kg to mam sedave zamestnanie sladke nejem a ni vecer tak len normalne som jedla ako pred tym a teraz mi je az do placu teraz pijem ananasovy dzus riedeny vodou nakvapkam po tri cele citrony co vyzmikam a toto pijem denne po dva az tri litre grep jem kazdy den cely po dva ks a jem normalne len male porcie samozrejme nizkokaloricke si varim pre seba zvlast je to narocnejsie bo maly s ockom to nejedia no ale stoji to za to za tyzden 2 kg dole vyskusajte dufam ze sa mi podary dat na 57 aspon moje kg tak drzme si palce pa pa baby
kava slimming coffe NEFUNGUJE................mam ju...........................
niki252 moc ti dakujem za vsetko..ani nevies ale zmenilo mi to zivot 🙂 som iny cloviecik ....milion krat dakujem a sestra odkazuje ze kava je super ze uz je o konfekcnu velkost mensia ,) :***
Ja zijem v Rakusku a o zelenej kave som sa dozvedela nahodou v jednom slovenskom casopise.nakolko som 41 rocna baba a mala som tiez par kil navyse chcela som vyskusat aj takuto moznost schudnutia.Objednala som si tie tabletky a za 6 tyzdnov som schudla 12kg.prve 2tyzdne nebol ziadny zazrak ale potom to islo z cisla 42 som si musela na seba kupit zopar veci a dnes mam cislo 38 Slim fit.Mozem len doporucit,samozrejme kazdy clovek je iny.O Tom vi sa tie kg vratia nemam skusenosti ale zatial som nad mieru spokojna
Ahojte,zelena kava ako tabletky funguju.
Davam si 1x pred ranajkami a 1x pred obedom.S kamaratkou sme schudli.Ja za mesiac 4kg a one 5,5kg.
Je to super.Do fitka nechodim,len kazde rano cvicim kogu a co sa tyka jedla?Jem ako predtym cize vo velkom 🙂 ale pijem vela vody(nebublinkovu a nesladenu),rano si dam kavu ale potom len vodu alebo niekedy si kupim v Bille bio ďžúsi.Takže ženy a dievčatá,zelená káva naozaj funguje.Ja som happy lebo trpim obezitou a aj to malo co som schudla podporilo kupu dalsich tabletiek+konzultovala som to s lekarom 🙂
Takže odporúčam :-*
Je to normalna vec, ziadny zazrak, ale ani podvod - predsa by to dr.Oz potom nepropagoval. Problem je, ze sa predavaju tabletky neznameho povodu, v lepsom pripade plnene mletym vapencom. A pokial je to na trhu uvadzane ako vyzivovy doplnok (a to vzhladom na legislativu skoro vzdy), treba jednoducho prekracovat doporucene davkovanie, (podla pripravku, ale to si najdite nezavislych na weboch, trebars u dr. Oz). A necajte zazrak, asi najlepsie som to nasla napisane tu, a u mojho partnera to presne tak bolo:
http://www.medicum.sk/kategoria/chudnutie/green...
"Green Coffee Bean nezaručuje, že zázračne schudnete a pritom budete naďalej žiť životným štýlom, akým chcete. Potravinový doplnok je určený pre podporu zdravia a riadenia si váhy, ktorým si môžte pomôcť zrealizovať váš plán chudnutia v kombinácii so zdravím životným štýlom. Musíte mať pestrú a vyváženú stravu a pravidelné cvičenie."
Tu sú preložené testy od doktora OZ. http://zabavicka.sk/brucho/vysledky-testu-kapsu... a pár rád ohladom kúpi takéhoto doplnku
@creative_life ahoj odkial si kupovala tabletky? ktoré? díki 🙂

ahojte ja som to dnes objednala a som strasne zvedava - piste skusenosti