icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

haanovajana
14. apr 2014

ahoj,mala si tabletky alebo kavu.Ja som mala tabletky a nič ani kilo dole.Teraz pijem kavu treti den,ale pocitujem aj hlad aj chut na sladke,tak neviem či to bude po tyzdni zaberat.

ninka01010
14. apr 2014

ahojte, je nejaky rozdiel medzoi tabletkami a kavou? to su tablety silnejsie?v tomto nemam jasno.
Lebo ja som mala kavu od jednej kocky zo ziliny a schudla som okolo 4kg prvy mesiac a druhy asi 3,5 kg.
ja uz to beriem asi rok a nieco s prestavkami a bola som aj u doktora kvoli nejakym veciam a som uplne zdrava.vzdy ked mam pocit ze treba opat ju nasadim a nemozem sa stazovat, odjakziva som bola macatejsej postavy a odkedy mam takuto vypomoc mam konfekcnu 34-36.
na zaciatku som asi az po prvom tyzdni citila naozaj vsetky ucinky a uz som mala obdobia ze vobec akoby nefungovala a po tyzdni to preslo a opat som videla ze kazdy den chudnem. neviem ako to maju ine, ale poznam este nejake mamicky co to beru asi 4roky a spokojnost. tipodla mna je to super a hlavne ze isiel dole tuk a nie svalova hmota jak u vacsiny hluposti z lekarne. ako to tu citam niektore lacne napodobeniny mozu byt pekne svinstvo kamoska robi a colnici a vravela ze ta kava co som ju pila nie je zakazana ani nic take. urcite tam je nejaka primes ale tak treba si asi najskor urobit prieskum a skor stavit na kvalitu ako cenu, lebo zdravie mate len jedno to zvazte ci radsej si predsa len nenajdete cas na cvicenie . chemiu ozaj nemusim

haanovajana
14. apr 2014

ja som mala tabletky green coffee,18 dni som si ich davala a nič,len som mala viac energie.A aku kavu piješ?,lebo ja som zacala pit Slimming coffee,tak som zvedava.

janilna
16. apr 2014

@niki252 a aké tabletky si to mala ak sa smiem spýtať?

haanovajana
16. apr 2014

Green coffe

radko23
16. apr 2014

@poleva ja mam zelenu kavu s cili papriciek tak uviodim a vylo ma to 9e

vagabondu
Odpoveď bola odstránená
silviaracova
21. apr 2014

mam tabletky zelenakava a som spokojna schudla som zamesiac 5 kg.Mam viac energie a citimsa akoby somlietala idem objednaťdalšiebalenie

haanovajana
21. apr 2014

ja som tabletky prerušila po troch tyzdnoch neschudla som,ale teraz pijem kavu,za 11dni necele 2kg dolu.

klaudia07
23. apr 2014

@adka_8 a kde si to kupila? o su to tbl alebo v akej forme to je?

adka_8
23. apr 2014

@klaudia07 pozri predošlu stranu,tam som to všetko opisala

klaudia07
25. apr 2014

A ty si kolko isla dole?

klaudia07
25. apr 2014

@adka_8 A ty si kolko isla dole?

adka_8
25. apr 2014

@klaudia07 25 kg

klaudia07
25. apr 2014

¨co???????????????????A za aku dobu? Ty si pila tie sacky? Uz som to pozerala, su aj tabletky aj kava, tak ktore skor odporucas?

klaudia07
25. apr 2014

@adka_8 co?????????????????????? A ty si co pila kavu ci jedla tabletky? Pozerala som to na googli, je aj to aj to, a este jedna otazka - pohyb, mas dve deti ako ja, volakedy som robila aerobic, ale teraz sa k tomu nemozem dostat vzhladom k detom, staci ked budem vicit doma?

klaudia07
25. apr 2014

@klaudia07 aku dobu ti to trvalo. Ja by som potrebovala dat dole 14 kg.

adka_8
26. apr 2014

@klaudia07 pila som kavu-2 krabičky a za 3 mesiace to šlo dole-cvičila som doma a upravila stravu

klaudia07
26. apr 2014

@adka_8 a kde si si objednala tu kavu?aka znacka?

greencoffee
26. apr 2014

ahojte baby, ja tu kavu predavam cez nemecky amazon. tu je link ak by ste mali zaujem. http://www.amazon.de/gp/product/B00J42E91G

adka_8
26. apr 2014

@greencoffee to není toto

adka_8
26. apr 2014

@klaudia07 u nas stoji 30€ krabička-skoro mi oči vypadli :D z aaaleky.cz som to objednavala,tam stala 7€ v maji 2013 som to objednavala,postovne bolo 10€ brali sme viacerí,tak sme si podelili poštovné

adka_8
26. apr 2014

a je to presne toto herbafast cofee https://www.google.sk/search?q=herbafast+coffee...

dzess936
26. apr 2014

Ta green coffee 1000 plus co ste tu spominali sa da kupiť aj tu za dobru cenu...
https://www.facebook.com/pages/Green-Coffee-Slo...

vagabondu
Odpoveď bola odstránená
klaudia07
27. apr 2014

@dzess936 Co je to dobra cena?

dzess936
28. apr 2014

@klaudia07 tusim 24e

marianka123
29. apr 2014

Ahojte mam odskusane kapsule zelenej kavy ... a ... nefunguje 😀 ... teda dva tyzdne som to jedla tak ako pisu v propagacnych materialoch ze nic menit nemutite len cca 20 minut pred jedlom to zjest a zapit a vobec ani gram ubytku ... potom som to urobila drastickejsie 10 dni som bola bez peciva a cukru iba na zelenine a troske maska a vela vody a rano a poobede som si dala kapsulu a zislo mi 5 kil ...ale to boli rychlo vyzrate kila vianocne 😀 co som pribrala za 6 tyzdnov tak za 10 dni zisli dolu a dalej ani gram ... z toho mi vyplyva ze je to placebo 😵 .... lebo keby som bola na zelenine aj bez toho tak to tiez zide ...