icon

Zelený čaj - vaše skúsenosti

jane0852
4. jan 2016

Kto mi poradí ktorý zelený čajík je najlepší?? Kde kúpiť? Skúsenosti? Počula som o ,,matcha" či ako sa to volal... Ďakujem velmi pekne vopred 😆😆

petulda333
•
4. jan 2016

Ja pijem lipton alebo si kupujem v cajovni sypany..iny ani nepijem

limetka69
•
4. jan 2016

Matcha čaj mam doma, len teraz ho nepijem sa bojím, lebo som tehotná 🙂 a je to dosť silný čaj. Kúpila som si ho k cvičeniu na podporu chudnutia. Dá sa piť aj so studenou vodou a dávajú ho aj do jedál. To som neskúšala 🙂 len je dosť drahý ja som si objednala 1/4 kg čaj z aliexpress za rozumnú cenu 🙂

slivka11
•
5. jan 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

v cajovni sypany je najlepsi

jane0852
autor
•
5. jan 2016

Ďakujem za odpovede 🙂 a citili ste sa lepsie ked ste ho pili???

petulda333
•
5. jan 2016

@jane0852 ja ho pijem uz viac nez 7rokov a nepamatam ci mi nejak pomohol v niecom...jednoducho mi chuti a ovocny uz nedokazem pit

martina27777
•
5. jan 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

ja ho pijem namiesto kavy a citim sa dobre, urcite je to aj zdravsie ako kava

lucka58
•
6. jan 2016
Používateľ lucka58 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lucka58.

Ja už pijem iba zelený čaj, prípadne biely 🙂 Odporúčať môžem zmes zeleného čaju a bylinky Tulsi http://ajurshop.sk/produkt/tulsi-so-zelenym-cajom-porciovany-caj/ 🙂

mirka822
•
7. jan 2016

Já kupuju čaj sypaný, akorát zelený nepiju, protože mi nechutná. Jsem vyznavač kvalitního černého čaje (i když ten asi není o moc lepší než káva), ale prostě mi chutná 🙂 Radím zajít do prodejen určených přímo pro prodej čaje a kávy a koupit sypaný. Pohodlně se dá připravit celá konvička ve frenchpressu 😉

alaguema
•
7. jan 2016

@jane0852 ja som čajofil a manžel mi doniesol zelený čaj priamo z Číny, kúpil na odporúčanie miestnych kolegov a je fantastický. Pijem ho na striedačku s bylinkovými. Značku ti nepoviem, lebo na obale sú len znaky, ale je sypaný (vákuovo balený) v kovovej krabičke. Podľa mňa stojí za to zohnať si čaj priamo z Ázie, veď dnes sú možnosti nakúpiť na internete čokoľvek. Nie je čaj ako čaj 😉

veronikazadana
•
7. jan 2016
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

najlepsi zeleny caj je sypany z tych obchodoch kde predaju zdravu stravu

grlakovapetra
•
7. jan 2016

pomoze my zeleny caj pri chudnuti

sense
•
7. jan 2016

Ja pijem zeleny senchu sypany ma jemnejsiu chut ako klasicke zelene caje...

slivka11
•
11. jan 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

@veronikazadana tak to s tebou suhlasim, tak aspon clovek vidi co v nom je. Co pri sackoch vobec netusime

majda_112
•
14. aug 2019

Sypaný, mám osobne vyskúšaný pri mojej redukčnej diéte. Kvalitný kúpiš v lekárni alebo ja som kupovala na polanatea.sk

miska569
•
Odpoveď bola odstránená
•
karima512
•
1. jún 2023

ja kupujem original matcha z vitarian stranky

kvetinka75
•
1. jún 2023

ja kupujem sypaný v čajovni. Naposledy mi odporučili v čajovni na odskúšanie Gaba Katsura. Bol dosť drahý ale zalievam ho viackrát po sebe. Veľmi mi chutí.