Život bez pečiva - krok za krokom
Potrebujem schudnúť a ako ste sa naučili žiť bez pečiva? pred rokom som schudla za mesiac 9kg keď som úplne vylúčila pečivo a cvičila som pravidelne. Môj najväčší problém je pečivo som na ňom asi závislá. Ostatné sa stravujem prevažne zdravo ryža zemiaky cestoviny sem tam ale hlavne všetko jedlo pripravujem na prírodno a vyprážané úplne minimum len toho pečiva mi je dosť ťažko sa od naučiť ja už od decka to tak mám že sa jedlo pečivo vo veľkom. Niekedy som aj sladkosti jedla vo veľkom a teraz možno horalku za týždeň aj to mi už nechutí
Dá sa to ... ja som závislák na pečive ... potrebovala som zhodiť minimálne 10 kg ... pečivo som postupne nahradila tortillami ... dala som dole 15 kg ... teraz si váhu už len držím a dám si aj pečivo, nie veľa, no dám (predtým som vedela za deň zjesť aj 5 kaiseriek, teraz max. 2 denne) ... a keď potrebujem "spľasnúť brucho" ako napr. teraz, dcéra má zajtra 1. sv. prijímanie, oslava atď., od pondelka jem namiesto pečiva len tortilly ... tiež som si nevedela predstaviť fungovať bez pečiva, no dá sa to.
@dzulli1980 Zdravím, chcem sa len opýtať, tortilly kúpené v potravinách,tie balené, alebo doma robené? Možno blbá otázka,ja som si myslela, že sú nezdravé a kalorické.Dakujem za odpoveď.
@dzulli1980 Zdravím, chcem sa len opýtať, tortilly kúpené v potravinách,tie balené, alebo doma robené? Možno blbá otázka,ja som si myslela, že sú nezdravé a kalorické.Dakujem za odpoveď.
@drobcek100 treba pozriet na obale. Ale tortila ma menej ako 100kcal. Za mna je to dietne

podla mna dost blbo. tieto diety su proste chujovina. Zvlast, ked si na nom zavisla, tak to nedas. a pride krasny jojoefekt. Skor by som ti poradila obetovat prachy za nutricnu poradkynu, ktora ti rozumne nastavi stravovanie bez takychto hovadin.