icon

Zmenila sa vám postava po pôrode?

andreatytler
9. jan 2021

Nemyslim to ze niekto priberie tuk.
Som 13 mesiacov po porode a pozorujem na sebe ze mam boky vyzsie ako predtym... Akoby sa mi zmenil tvar panvy. Obleciem nohavice co som nosila pred porodom ale uplne inac mi sedia. Tiez nohy mam asi o pol cisla vacsie. Nezda sa mi ze by boli opuchnute ani tucne len vacsie... ze topanky neobujem alebo cizmy su mi tesne. Netrapi ma vzhlad ale rada by som vedela ze ci sa to vsetko este vrati do povodneho tvaru alebo si mam kupovat nove oblecenie a topanky? Zmenila sa niekomu inemu postava a ak ano, vratilo sa to spat a za aku dlhu dobu?

Strana
z2
zuzana247
9. jan 2021

@andreatytler nohy sa zvacsili preto,lebo nam padla pozdlzna,aj priecna klemba na nohe pri tej vahe. Tak mi to povedala pedikerka-zdr.sestra,ze zatazou nam ta klemba padla a naspat sa malokedy vrati. Ja mam inak o 1,5c vacsie nohy 🙄

andreatytler
autor
9. jan 2021

@sardinka32 Tak to je urcite pekna zmena. Aj moje prsia su trosku vacsie ale len trosicku... podprsenku mam stale tu istu, len ju zapnem na sirsie.

andreatytler
autor
9. jan 2021

@zuzana247 Ked klesne klenba, to je ako mat ploche nohy, nie?

mattkapd
9. jan 2021

Mne sa panva nezmenila a to keď som otehotnela mala 47kg a rodila som ako 70kg..jedine co tak mam také bruško.. Myslím ze tiež asi diastaza.. Ale tak vonku ho sťahujem 🙂

miadi
9. jan 2021

@andreatytler haha no sak Aj mne ale vies co? Lepsie taka rit fit ako Keby bola ako vyfučany balon 😜aj vizualne je to take ženskejšie tie vyzsie pàsy. Hlavne ked top robia uz nejaku dobu low crop pomali detvanec styl 😄

sardinka32
9. jan 2021

@andreatytler prsia sa mi nezvacsili, ale obvod hrudnika pod prsiami. 🙂

andreatytler
autor
9. jan 2021

@sardinka32 Tak aj u mna... celkove to ale vyzera plnsie tam hore.

zuzana247
9. jan 2021

@andreatytler ano a padaju clenky dnu. Presne ako si pisala,ze potom aj zle stoji clovek. Ma vysadenu panvu a dava nohy dovnutra ako keby. To nam zase na pilatese vravela. Spravny postoj treba,ako keby nas niekto za pomyselnu nitku za vrch hlavy tahal hore. Panva neutralna,ramena dozadu a volne,hlava tiez pekne,nie dopredu 😁 jaj ked to tak pisem,mala by som zase zacat cvicit 😂

victoriab
9. jan 2021

@moonlight1210 34-35 😱

saluda
9. jan 2021

@andreatytler rozšíril sa mi hrudník, panva nie, ani po 3 pôrodoch. Ale ten pás mám tiež vyššie, len odkedy cvičím na diastázu, tak sa mi aspoň formuje, ale už asi nikdy nebude taký tenučký, ako pred deťmi. S veľkosťou nôh je to zaujímavé, aj sa mi zdalo, že kupujem vačšie čísla a potom zase menšie, posledý rok. 2 roky cvičím jogu, možno sa mi tým upravujú aj chodidlá, klenba a výsledok je kratšie chodidlo.

andreatytler
autor
10. jan 2021

@zuzana247 Co mna prekvapilo po porode bolo ze som neustale krcila prsty na nohach... akoby som ich krcila do zeme... aj ked som sedela... normalne som musela nohy vedome uvolnit.
Fyzioterapeut vravel ze to robim koli rovnovahe... ze po porode sa tazisko tela posunie ale postoj ostava nauceny ako pri tehotenstve a to cloveku narusi rovnovahu...
Ked sa ale vedome narovnam ako ked sa vytiahnem hore za snurku na hlave, tak ako vravis ty, tak tie prsty na nohach sa mi automaticky uvolnia.
Ja som aj cvicila co mi dali na fyzio ale mna tie pomale dychove cvicenia vobec nebavia... tak aspon pri kocikovani alebo nejakej monotonnej praci ako umyvanie riadu sa nutim do spravneho drzania tala. Vtahujem brucho, vytahujem sa hore, ramena vystrete... a na brucho mi to velmi pomohlo.

asia83
10. jan 2021

@andreatytler Nos a uši rastú celý život...ale, v tehotenstve sa sliznice viac prekrvujú, zväčšujú, samozrejme aj sliznica nosa. No a na pôvodnú veľkosť sa už nedostane.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
kiki68
10. jan 2021

@andreatytler ja som mala velke problemy s rovnovahou po porode, pri cviceni som mala o 30-40% lavu stranu oslabenu. Som padla mala pri cvikoch

kiki68
10. jan 2021

Dost tu vidim diastazu, ja som tiez z tych co schytali. Ale nie strasne. Ale cvikmi na diastazu sa mi to velmi upravilo. To brusko sa dalo dost dokopy

liviapolak
Odpoveď bola odstránená
liviapolak
Odpoveď bola odstránená
zuvelyn
24. feb 2021

Ohriadnuc od toho priberanie, zväčšila sa mi noha z 38 na 39,5 a tak isto panva/boky sa roztiahli, nevyzerá to pekne, už pred tým som bola presýpacie hodiny, teraz sa to ešte viac zvýraznilo 🙄 prsia mi nárastli o3 čísla a mám ich po pupok vyťahane aj napriek tomu že som nekojila 😑

liviapolak
Odpoveď bola odstránená
kiki68
24. feb 2021

@liviapolak mam online trenerku, cize sa mi individualne venuje

Strana
z2