Zvyknete počas sviatkov pribrať?
Len tema na odlahcenie :D ja vzdy dufam,ze sa mi podari nepribrat, ale tym dobrotam, ktore nasi a svokrovci pripravuju sa neda odolat, takze pocas tych cca 2t,co sme s nimi, idu nejake tie 2kg hore a potom si nadavam 🤫🤫vy ste ako na tom?
Pravdaže, veď mám veľkú rodinu čo rada ponúka 😂. Ale zas potom dám aj dole. Veď sa musím vypratať do plesových šiat😉
Bohuzial uz ano, ale to je aj vekom. Kedysi som jedla viac a nepribrala. Resp nebol problem dat dole. Chuti mi bohuzial sladke, preto dumem, ako s kolacmi, bez nich nie su sviatky pre mna.
Ja zerem ako kyselina takze ano, ked vidim kolace a je ich 20 tak kym vidim tak jem, vravim si nezer tolko ale co vsak zacvicim si po novom roku 😉
@la_dolce_vita presne vekom to ide hore. Do tridsiatky som ani nevedela,že su Vianoce a teraz po štyridsiatke priberiem už len z toho,že vysmážam filé 😂
Ja urcite priberiem. Milujem zemiakovy salat, na kila ho zerem pocas vianoc, inokedy ho nemavame
no ja som pribrala už teraz pred sviatkami, takže vyhovárať sa že som nepribrala počas sviatkov bude pravda(lebo to bolo pred nimi😉) okrem toho chcem po novom roku cvičiť, tak dúfam že to do mesiaca aj dám dole...
Určite priberiem ako vzdy. Ja jem majonezovy šalát len na Vianoce nikto to v podstate nechce a neje tak si ho zozeriem sama. Kolace nepeciem (medovníky, orechové košíky polovične davky pečie mama a to pojeme všetci spolu) plus ten šalát. Inak nic navyse špeciálne nemáme ale vek sa nedá zastaviť aj keď mám pocit že po štyridsiatke už mi menej chuti aj mi je z hoci čoho blbo aj tak ide váha len hore ☹
@zuzubb007 ved áno zjedia...ale celý plech? Ci koľko musia zjesť keď priberu..to fakt celé sviatky ľudia sedia iba doma a prezieraju sa? Fakt si neviem predstaviť toľko kolacov a jedla vyvarat..na večeru mame kapustnicu a rybky so zemiakmi..šalát nerobím, nemáme ho radi..a to je všetko...
Tak nevysmazaj a nerob salat s majonézou. Existujú aj odľahčene recepty, zdravšie formy. Kapustnica bez chleba (naco chleba k polievke??) salat na kyslo alebo max s jogurtom. A dam si jednu polievkovu lyžicu ak vobec. A to plati aj pre koláče. Naco tolko sladkého? Ovocie staci alebo max jeden koláčik doobeda ku kave. K telke roky zasadne len caj a tekvicove jadra alebo domáce sušené jablka… A kazdy den aspon dve hodiny poriadneho pohybu, aktívneho. Ci uz prechádzka alebo si zacvičiť. Takto nepriberies.
V decembri schudnem ani neviem ako, takze po sviatkoch som na svojej vahe.
@barborachors ale ved ja nevysmazam, sme u rodicov,tak oni vysmazaju,zakazat im to nemozem😅rovia aj salat,ja som vdacna,ze nemusim varit a mam co zjest. Kapustmicu jem bez chleba,to mi pride tiez divne. Tekvicu a jablko neprichadza fo uvahy,mala som z nich anafylakticky sok, mam alergiu a na dalsich xy zdravych veci ale mas pravdu, pohyb nezaskodi, pojdem kazdy den von aj na 3h🙂)
@viestta fiha,tak to je cudne, asi mas vela toho na starosti a lietas hore dole 🙂
@lasona jeeezis,tak ja cely plech nejem,max tak 3-4kolaciky pocas dna -cez sviatky... prevoha,ved by som mala akurat zlcnikovy zachvat😀 a ten majonezovy salat je az na silvestra pre upresnenie. Na Vianoce losos s kasou,aby nam nebolo tazko, ked cely den drzime hladovku.
Nie…ani cez sviatky sa neprezieram.
ja to iste, zeremdonemoty, lebo nemam v hlave ze musim vstavat do roboty, mozem vstat kedy chcem, navarim pohodlne , nerobim vsetko narychlo a neodpadnem vecer ako kabela. To ma nuti zrat a zrat a vymyslat co si dat na tanier😀
Ano priberiem cez sviatky, ale potom sa to snazim schudnut.

Nie , nikdy som nepribrala. Jem takisto ako inokedy..možno si dám niekde na návšteve nejaký koláčik, ale to je tak všetko. Doma nepeciem kolace..max.jeden druh...aj tak to potom ostane a vyhadzujem...keď vidím ako niektoré ženy vypekaju 12 druhov🙈🙈co s tým robia?