Zvyknete počas sviatkov pribrať?
Len tema na odlahcenie :D ja vzdy dufam,ze sa mi podari nepribrat, ale tym dobrotam, ktore nasi a svokrovci pripravuju sa neda odolat, takze pocas tych cca 2t,co sme s nimi, idu nejake tie 2kg hore a potom si nadavam 🤫🤫vy ste ako na tom?
Skús jesť len toľko koľko sa ti zmestí do dlane,ale nie dvadsaťkrát za sebou
Nie. Preco by som mala? Jem normalne porcie. Nemam 2 zaludky.
@dejka77
@minenkak
@stanulienkat tak klobuk dole damy :D ja som teda asi pazrava.
@minenkak 😅toto ma aj pobavilo, ale dobry postreh.
Ja som nenapísala ,že nežerem,len už potom to prejde a nejem skoro nič
@minenkak kedy to prejde?:D
Ja tiež nie, ale teda ja s priberaním bojujem dlho, že sa nedarí 😅 ale nie si ani zďaleka jediná, o ktorej viem, že sa to na ňu vez sviatky viac lepí
@lindous Och,co by som za to dala, aby som nepriberala :D kazdy chce to,co nema bohuzial... to si ma potesila,ze poznas niekoho z okolia, kto je na tom rovnako ako ja.
pravdaže priberiem počas Vianoc.
@mondolina aj vies kolko zvycajne?
2-3kg idú vždy do plusu, menej pohybu alebo teda hlavne viac jedla, veľa je ale voda
Ja si pamätám spolužiačku, na strednej, ktorá pribrala počas sviatkov 12kg.Sme kukali ako telce na ňu ako vyzerá keď prišla po prázdninách 🙈
Twnto rok urcite, som na zaciatku 8 meaiaca, cize ci zerem, ci nezerem, ide to hore.
tie 2 kg.
@chodec15 zasmiala som sa😅😅no veru, pravda.
Neviem či priberiem ale jem viac sladkého ako bežne a nejak sa to musí prejaviť. Vážiť sa budem pre moje vlastné dobro až pár týždňov po sviatkoch.
isto sa mi niečo nalepí...1/2 kg? možno 1 kilo.
Nie, ja nejem vyprazane ani mastne, kolace nelubim, a umrela by som od nudy na gauci tak dlho, takze som normalne aktivna, prechadzka, trening…
nie, ale my jeme normálne ako počas roka
Neviem radšej sa nevážim 🫠😂😂
Zeny :D tak ale predsa len,cez sviatky sa toho navypeka. Teraz to vyzera,ze zerem piate cez deviate, ale ide o to ,ze bezbe tolko sladkeho nejeme,tak sa to odrazi. A kedze si tiez nedavame vyprazanw - nerobime rezne ani salat,tak jasne,ze sa to nalepi na cloveka .
@chodec15 ale moc zrat a nepribrat so skvelym muzom 🥂
Ja zvycajne priberiem no nej viac ako obvykle skor je to tym ze sa menej hybem sedim kukam telku citam..voac spim
U mas som tohto roku robila len lunecke a vanilkove rozky aj to len pre deti..viac nam netreba. Ako pisem priberiem skor z nedistatky pohybu..my nechodime po navstevach ziadnych kde by som sa nap havala. Maximalne na hodinu k mame sa prejdeme.
Mne sa práve darí počas Vianoc schudnúť. A to si aj doprajem. U mna to je asi tým, že konečne mám dostatok spánku...
Pravidelne schudnem. Nie vela alenapriek jedeniu aspon nieco. V praci iba sedim ale cez sviatky najprv zhon a potom snazim sa hybat.

Nie. Vahu si udrzujem na urcitej urovni ci su sviatky alebo nie.