Zvýšilo sa vám sebavedomie, keď ste schudli?
Už si schudla alebo začala si nieco robiť? Lebo mne sa zvýšilo sebavedomie myslím že krátko potom som začala cvičiť. Fakt, asi po 5 tréningoch a to reálne vtedy nemala dole ani pól kg.
Ak chces mozme chudnut na dialku spolu. A sem tam sa pochvalit co sa nam podarilo, ci odolat ci dosiahnut. Tiez potrebujem nakopnut. Nic hrozne u mna nejakych 3-4kg + trosku spevnit. 😉
Nie. Dokonca aj keď som išla nakupovať som " lovila " vo veľkých veľkostiach, potom som kamarátku dva - tri krát prehnala po menšiu veľkosť . Najvyššie sebavedomie som mala, keď som behávala, čím viac som zvládla odbehnúť, tým viac som sa cítila ako hviezda 😜 prípadne keď som na cvičení predbehla všetkých ostatných...
brutalne. Bolo to to najlepsie co som v zivote pre seba spravila. Pre mna je obrovska sloboda, si kupit hocikde hocico, nemusim snorit. sloboda je aj normalne si sadnut aby mi hned netrcali vsade pneumatiky ci bachor. Nehovoriac o tom, ze vysoky tlak je minulost, kolena setrim atd atd. Schudnut som mala o desat rokov skor, mohla som byt v holivude 😄
no... az tak velmi nie, a to som schudla uz 37kg, ludia chvalia, saty lepsie sedia,.ale nemam sa radsej, stale sa hrbim, skryvam.... ale aspon viac vladzem fyzicky
U mňa to bohužiaľ práveže vyvolalo psychické problémy. Nebola som so sebou spokojná, nedala som do úst nič čo nebolo odvážené a prepočítané na kalórie. O mojich pokusoch vracať ani nehovorím 🙈 pre mňa to z nejakého dôvodu práveže bolo horšie
Schudla som za 7mesiacov 20kg, ale pokračujem a ešte chcem takých 10 dať dole🙂
Mala som veľkú nadváhu z emocionálneho prejedania 🙈 Sebavedomie sa zvýšilo, cítim sa omnoho lepšie, najmä keď aj tie novšie šaty sú už veľké 🙂 Určite odporúčam každej žene, ktorá sa necíti až tak dobre vo svojom tele 🙂
A nehovoriac o tom, ako vládzem a ako veľa energie mám 🙂
Ďakujem 🙂
Podarilo sa mi to vďaka Schudni s Dave. Po x rokoch drastických diét a trápení, somariny ako keto a zničené zdravie z toho, som našla Schudni s Dave 🙏 a 20kg dole ani neviem ako, bez trápenia, bez obmedzení 🙂
Áno o trochu,ale viac ma potešilo že mám stále chuť tam chodiť ..veľká zmena bola k tomu keď som si dala opraviť zuby..😉

jasne.