icon

Je tráva pre mačky vhodná pre vnútorné mačičky?

24. jan 2025

Ahojte vy čo máte mačičky dnu, kúpili ste trávu pre mačky v chovprodukte, aké s tým mate skúsenosti?

kacena4
•
24. jan 2025

raz sme to kupili totalne to ingorovala takze uz viac rokov ziadnu travu nekupujeme a nechyba jej

aalt
•
24. jan 2025

Nasa ma radsej vonku. Chodim ju pustat sa napast.

elenka.k
•
24. jan 2025

nasadila som iba raz - najprv ju aj okusoval / máme kocúra / ale rýchlo ho to prešlo a popravde - rýchlo schla tráva myslím, ináč v podobe tabliet má rád ...

17alexis
•
24. jan 2025

Ja som mačke nosila trávu z dvora lebo nasadenú z obchodu len rozvláčala všade.

cyberk
•
24. jan 2025

nas na nej rad sedel :D a aj zral, potom grcal... takze normalka 🙂 vsak kup a uvidis, nemas ako uskodit, trava ako trava

maciatkolulu
•
24. jan 2025

Nás ju krásne je,normálne ju zkosi. Samozrejme,že následne zvykne aj zvracať. Na to to aj je.

sense
•
24. jan 2025

Áno kupujeme pravidelne, obhryzaju obe ...

ksenia16
•
24. jan 2025

Nechcu ju zrat. Ale zvonku keď prinesiem z trávnika tak jedia

liusa82
•
24. jan 2025

Naša to tiež jedla.Teda moja prvá cica čo som mala v byte.Ony trávu potrebujú kvôli tráveniu.Pekne ju ohryzkala a bolo😀 ale čo mačka, to unikát.Tak len skúšať.Buď teda z vonka alebo takto kúpiť v črepníku.Teraz bývame v dome, tak má vystarané.Vonku obhrýza o dušu🙂 a ani neviem kedy grcká.Lebo vnútri som ju nikdy nevidela že by sa stala nehoda .Tak iba vonku musí.O to menej roboty aspoň máme

maria1989
•
24. jan 2025

Ano, kupujem v hornbachu. Stoji asi 3 €.

domka222
•
24. jan 2025

Raz úplne v pohode. Druhý raz kúpená iná a stále z nej grcal.

mamocka
•
25. jan 2025

Moja okusovala ale vždy vyschla potom a hlina všade.Uz nekupujem,dávam jej pastu do mäska aby jej dobre travilo,má to rada,vždy vylize misku.

adulka07
•
25. jan 2025

Ja som poprosila známu čo chová kurčatá či by mi nedoniesla trocha pšenice...dávam to na mokrú vatu a naša mačka ju obkuseje

jana0412
•
25. jan 2025

Skúste aj takéto granulky.

adulka07
•
25. jan 2025

@jana0412 dali mám v predajni na skúšku ale nechcela to jesť...ale naša granulky neje vôbec

elenka.k
•
28. jan 2025

@jana0412 áno, náš má rád takéto